Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gerre sajnálom a kocsmát

senki sincs itt?
tegnap ellopták tesóm bicaját egész délelőtt azt kerestem
csá

mikor olvastál ijet

én emlitettem volna ijet

ti tudtok róla?
mer én nem
mi boltunkba úgy van megoldva h van 1 ami figyeli az ajtót és az 15mpre van késleltetve a többi azonnal megszólal...kicsit sok az a 45mp nem?
na szasztok én téptem motorozni
hogy 1általán az ajtót vissza tudjuk csukni...
Nem! Most megyek vissza mert kellett 1 kis pihi hajnal fél kettőtől fél 6-ig szobroztunk ott meg 11 kor feküdtem
akkor gondolom már a gépe mellet püfölöd a geciket!!! közben +irosgacc ide
Nyugi én már elég rutinos vok ebbe a témába.. nem ma kezdtem
Nemár hogy várjál arra hogy a rendörség elkapja neked nelégy naív .Kapd ell te akkor meglesz a tetes de ezek a szerencsétlenek ugysem tudják elkapni soha .Ha elis kapják akkormeg ugyis dadajko cigány a tetes az meg asztmondja hogy baszus hát ez megélhetési lopás
Jóreggelt!
Sajnálom gerre, egy ilyen baromság miatt nem tudsz motorozni
A biztósitó meg a sok suska
hát jah ez benne van,,akkor hátha nem találják meg a geciket és kapsz sok suskát
mx:ugylesz megyek zuzatni!!
végülis a risztó 45mp múlva szólal meg az ajtónyitástól számolva azalatt 2 ember egy 80kg-os gépet simán kivisz.. be a furgonba... Aharmadik meg felpakolja a cigit meg a viszkit meg a drágább fajtát oszt uzsgyi max másfél perc..
uhh az szar! akkor enm kis pályások a nagy geci dög játék géppel ott bibelödtek!
A legjobb ha nem találják meg mert így fizet a bitosíto.....!! Az anyagi kár jelentős ugyanis elvitték a játékgépet ami ugyan nem az enyém de elég drága móka!! Meg cigi meg ital ugyhogy most Bár3 év alatt ez a harmadik gép tehát hozzászokhattam elvileg
így is kell elsőre menni kell neki akkor irány az erdő
csá mx,aha elsö rugásra indult!!habár most volt olyan,hogy 10böl 1rugásra lekattant
de mondom elsöre pöc-röf a multkor lacinak mondtam és azt mondta,hogy az ö kx-én is volt ilyan probléma
nyakat!Na indult a kawa?
csajnálom=sajnálom
Hello
Sajnálom gerre én is remélem h alkapják őket!
Én tuti megtaposnám őket ha nagy lenne a károm!
uuu gerre remélem minnél előbb elkapják a geciket! legalább "normálisan" törték fel, vagy ajtót is kell cserélned?