Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah a szombati "majdnem borulás" rajta van videón. ezt is belerakom majd a vágott verzióba. most wegyenlőre megy az anyaggyűjtés.
akkor gyorsan szerzek vmi pénzes bnőt ott nincs semmi ádi,de azért kösz....nem az a lényeg h fullprotis hanem hogy BŐR,ha csúszok az aszfalton akkor nem szakad...mondjuk bőrgatym+kabátom úgyse lesz,szal majd óvatosan tolom
18? én 10 k ért vettem fullprotektorosat... ne kérdezd honnan van

de van1 fasza hely www.motoroscucc.van.hu

itt nézz körül
Párom lennél biztos,hogy vennék neked.Szeretem ha örömet tudok szerezni neki
faszom arra gyűjtök.....eladó az imet bőrkesztyűm,van 1 felesleges első felnim,kormányom,gyári rezó...
gyuri kezdheted árulni a szerveidet
Vért ne agyunk???
há hogyne...
a fő utcban a superpoleban árulnak 1 kesztyűt....18 pénz,narancssárga,tiszta bőr és protektoros...na az fasza,kimondott sm kesztyű vesz nekem vki egyet? nagyon szépen fogok utána rá nézni az illetőre
csá
na most lépek majd este dumálunk
cső
Ki tudja , már nem emlékszem.
Virágosnyeregnél láttam az biztos, még köszöntem is neki(vagy neked ha te voltál )
már mind2 mito kerék benvan?
full ezüstöt még nem is angyon láttam! csak versenyeken vagy a "98 as évjáratúaknak ezüst a hátulja
nekem vagy kesztyű és térvédő kell,
vagy csizma
mez nem érdekel
a faszt:) jobban élvezem az aszfaltot,ezekkel a gumikkal is volt h leért a lábtartó,igaz hurka 120as...a 150es már merész lesz
de vdani milyen ezüst ktm esrer gondolsz? enyémnek a hátulja ezüst!
Úgy emlékszem igen
universalmotornál 4-5 1 mez
Gyuri jön mert lealázom a hringen és elmegy tőle a kedve
Názz fel a www.procross.hu oldalra ott asszem van fox kesztyű 7ezerért...vagy pinkmotors....
hát a kesztyű én úgy gondolom hogy alap, endúró és cross mocik esetén terepre nem is szabad gondolni ha nincs csizma! 30 ezer körül van már nagyon jó, alatta egy olyan 23 körül van új style martin sztem az se valami gagyi de nemtom! mezek meg vannak már fox meg axo meg ilyenek 6-7 ezer ért szal az nem téma