Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincsen rola videom!!!
az a k.b azt modnta h elég jo kis pálya!elmennék oda szivesen,csak nincs kivel
Kösz Standar
Ugyérzem hogy jol döntöttem a CRM vagy DT kérdésben
Tényleg Spy a kállói fájterkedésről nincs videód vhonnan???? Senki nem vette fel sajna tőlünk...
Azaz K.B!!! Még nem voltam a Mihálydi pályán azt mondják nem rossz csak naon rövidek az egyenesek.. Bár én imádom a kanyarokat!! És nemérdekel hogy ilyen meg olyan lassú azt akkor is koppkeresztbe kell bevenni
aha,valami k.b hivják igaz??
ja vágja,most is probálkozot kerekezni a ktm-több kevesebb sikerrel!!
te amugy voltál már azon a mihálydi pályán,???
vagyis nem van hanem volt
Azaz 525exc bizony!!! Nahát hát mostanába nem járunk motorozni együtt mert van 1 kis nézeteltérésünk... Pedig régen qrva sokat motoroztunk meg jól is keni a témát!!!
mármint a ktm-el az a srác volt akinek elötte egy suzuki ltz400as quadja volt 2 honapja vette a ktm-et.
hm lehet 525 volt nemtuom,az volt akinek régen egy ltz-400asa volt vele figtherkedtél kálloba a motoros talin
Köszi.
Nézd meg a kipuffcsonkot a ktemen az tutih. négyütemű...
Standar köszi csak nekem 2 ütemüm van de azé király... Na én is így akadtam el kb csak a szántóföld legközepén:)) Olyan agyag volt h. rőzsét kellett gyűjteni a motor köré hogy egyáltalán a felszínén maradjunk a sárnak!!
sztem lehet halani a hangjén,hogy 2t
Ja meg nem igazán a cimboráim pláne a ktm-es gyerek ha az volt akire gondolok
Sztem 525 exc volt az nem????
ezen egy 29 es orion van
www.youtube.com/watch?v=TPzC_F...
magamnak egy kis pitbike
www.youtube.com/watch?v=73p_bT...
legalább jót mociztál
zoozeenek,laci2626 nak ls ádibácsinak cr125
www.youtube.com/watch?v=tb8XnZ...
na megjöttem,olyan faszát mociztam nagyon király volt
egy pár kör erejéig mentem kx 250-es haverral
ja és gerre találkoztam 2 cimboráddal,
egyik egy exc 450-el volt a másiknak egy ltz-400as quad,jo csipák voltak hivtak magukkal mihálydiba d epechemre megint egy pár csöpp benzinem maratt mikor találkoztam elük,ugyhogy nem mentem,de egy kört azért mentünk