Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gerre nincs még olyan videotok amiben hosszab ideig lehet látni azt a debreceni pályát??
szép gép,grat
csanaki

nem vagyok túl járatos itt!hogy tudom elérni a quados topic-ot?
Bővebben ATF Automatic Transmission Fluid Autómata váltó és kormányszervó olaj.Színte minden olajcégnek van atf olaja, és a motorod váltójába bármelyiké jó.

Motoroskrisz a polarisról gőzőm nincs de nézd meg hogy nem külön van e a forgattyúsház és a váltóházmint pl. a CRF-nél. Mert ha külön van akkor kéthelyről kell leengedni az olajat is .
A második variáció,hogy szárazkarteres olajzású.Akkor a vázat szokkás olajtartályként használni.Így az olaj nagy része a vázban van mint pl.YZF"05"előttiek vagy XR stb.Bár quadban nem hiszem hogy bevett szokás volna ez a variáció.Mint mondtam gőzöm nincs csak hangosan gondolkodtam
oké de nem neked írtam
köszi.de én a drz 400e kétkerekű motor új típusára gondoltam és nem atv-re.
A Quados topicba lehet hogy tudnának bővebben tájékoztatni!!!!!
szia gerle 2.olvastam hogy van valamilyen video az új drz 450-ről.megtudod írni hol találom?fontos lenne.köszi.valaki tud valami infot az új drz450-ről?
ezen nincs mit bövebben magyarázni szoszerint ATF!!!
pl:castrol atf,mol atf stb....amugy meg automata váltoba valo oil
Ezt lehetne kicsit bővebben?

Csaba
csá
motoroskrisz dobj már föl képet a polarisodrol!!!
Sziasztok!!!
Van itt valaki aki ért egy kicsit a polarisokhoz??Lehetséges az hogy a predatorba mindössze kb 7-8dl olaj kell?Rendeltem hozzá kit-et gyári polarist!küldtek is 3 doboz olajat és szűrőt!Leengedtem ami benne volt és kb 7-8dl is jött le belőlle már akkor csodálkoztam de nem is ment bele több!!Találkozott már valaki ilyennel???
ATF
Sziasztok!

2001-es CR 125-be milyen hajtóműolaj kell?

Kösz, Csaba
amugy a meterologusnak vagy kinek a kurvaanyát ojan hideg volt h szétfagytam az első 5 percbe...azonkivül egész nap kocsit szereltem kint
Csaó.Hát nem keveset bírnék írni erről a témáról is,de megpróbálom rövidre fogni.A suzuki alapon egy csődtömeg.Pontosabban a 2002 előttiek.Nagyon sok gond van velük,legalábbis ezt tapasztaltam.A Yamahaegy klasszissal jobb,bár a 96 előttiek gyengébbek/Papíron/ a vetélytársak gépeihez képest.De a fékei és a futóműve a legjobb volt akkoriban.A Honda az Honda.Jó minden téren.

Tényleg Zoozee mesélhetnél arrol a diesel Kimko-ról
wow az pöpec

mit dolgozol vele?
RM-ről MX77 tud mesélni
YZ-ről Faisst
CR felelős Zoozee
CR.CRM ről anyit tudok hogy elvileg a 125ös cr hengerét rálehet eszkábálni pl a crm-re...powerestűl mindenestül, de hogy ez menyire jó a hajtókarnak főtengelynek, kuplungnak ilyesmi azt nem tudom....
CRM ahogy mondtad nehzebb, gyengébb, endurosabb...bár a forditott telós CRM-ek elég komolynak néznek már ki
Na szeva.én sem voltam sehol,vigyáztam a juniorokra.A pittet azért megnézegettük a haverokkal.Lehet hogy rám állítottak egy műholdat mert olyan pikk-pakk itt teremtek hogy csak pislogtam.Igazából csak a
Csabi tudott róla hogy hoztunk egy telivért,nem hiszem hogy ő adta le a drótot.Mindenesetre jól kiveséztük a kis dögöt mindenkivel.De szerintem tuti hogy figyeltetnek a rohadtak
Császtok!
Vélemények? 2T 250ccm: CR, RM, YZ? Melyik miylen? Hogyan bírják, miylen erősek egymáshoz képest, alkatrészek mennyibe vannak hozzájuk? Ja, és oylan 1995 körüliekre gondolok.
Amúgy CR és CRM közötti különbség? Az ok, hogy lámpa, meg túrásabb, meg nehezebb, de vagy 10LE-vel gyengébb is.. más a blokkja is?
Megköszönném aki tud valami kis infóval szolgálni, vagy tapasztalattal!
diesel kymcot? mesélnél róla?
hály!
agyvérzés ez a mai nap
reggel ledobtam külsőt , hogy megcsináljam defektet és felrakjak egy új gumit hátra, és húzzak ki az erdőbe.....de nem mert a vakszelep kettényírta belsőmet és se belső se új vakszelep úgyhogy holnap reggel tudom összetenni addigra kinyitnak a kedvemért egy motorosboltot....egyszóval ma nem motoroztam de ha már melósba vagyok gondoltam befejezem diesel kymcot és azt meg egyszerűen nem tudtam beindítani ...............a létező összes lehetséges módon próbáltam kiszűrni a bajt de eddig nem sikerült elindítani ...de be is fejeztem mára a melót
éljen a kymco
agyvírzís

ti legalább motoroztatok?? a haverjaim mentek egyet a pilisbe dobogó-kőig azt mondták hideg volt ma !
mindjárt nyomok képeket mert haverom átküldte őket