Legyen szerencséd a holnapi nappal kapcsolatban.Épp most megy a tvben az időjárásjelentés es holnapra havat,hófuvást mond a dunántúlra.De fő az optimizmus:Hajrá magyarok
Csátok!!!!!Nagy idegességembe elmetem inkább aludni azt előbb keltem fel!!!!Fater elintézte a holnapi mocizást 1haverja ki viszi holnap a bike ot úgy néz ki kertvárosba!!!!!!!!!!!
Félre ne érts,én nem fikázom a proxot.De az tény hogy a mi elég nagy csapat vagyunk,és erre a közös véleményre jutottunk miután többen is beszoptunk a prox termékek miatt.Aztán lehet hogy csak a mi csapatunk eredményit akarták szabotálni a sárgák és direkt szar cuccokat küldtek
proxról nem tudom hogy szar-e, ezt még nem halottam(öszintén még senki se mondott róla semmit) azt tudom hogy wiseco az jó.
Asso-werkéről tud valaki valamit?
hm...ez meglepő én a prox-rol csak jokat halottam...igy prox ugy prox.
de akkor halgatok a szakikra és wösner vagy wiesco lesz,ha egyáltalán kell(remélem nem kel még))
Úgy valahogy.De túl nagy csak attól lehet,ha lecsökkented az égésteret.Azaz vagy a hengerfejből síkolsz vagy a hengertalp tömítést csökkented.A 125 ös motor sűrítőterét le lehet vinni 0,6 mm-re.de akkor a sűrítés olyan nagy hogy kifekteti a hajtókart meg a főtengelycsapágyakat,valamint csak 100 oktán feletti bengával megy rendesen.Ha nincs elég oktán ugy kopog mint a diesel.Így nem kicsit megy a gép,de élettartama kb 25 üzemóra
Ha teheted proxot ne vegyél.Nagyon nem fasza.A 2T dugóikból hullik ki a gyűrű rögzítőcsapja a 4t hez meg szar a gyűrű.Meg úgy kopik mint a radír.Bár elmondásuk szerint ők képviselik a csúcskategóriát az új termékeikkel.Mindenesetre nekem egy életre elment a kedvem a cuccaiktól.Ajánlanám a wösnert vagy a wisecot ezeknek szerintem nincs párja és árban sem sokkal több.Viszont minőségben van külömbség,nem kevés!!
karira kaptam a motort(elvileg) csak gyakorlatilag hamarabb hozta a jézuska,szoval nekem kell megkeresni rá a kest,ami nem is lenne gáz csak tudjak szerezni munkát
Asso-werkéről tud valaki valamit?
de akkor halgatok a szakikra és wösner vagy wiesco lesz,ha egyáltalán kell(remélem nem kel még))