Bakker jókor szólsz.Két hete ilyen motort kerestem és ez volt a legjobb amit 240e alatt találtam.Amúgy ennek az új ára is 247 pénz volt.Bár mostmár mindegy,akkor is ez a legjobb pit a világon!!!De csak azért hogy vígasztaljam magam
125-ös a szörny!!Az ára 185e huf volt.Nincs rossz állapotban,bár elég trehány volt a gazdája.Még jó hogy sikerült időben elhozni.Egyenlőre nálam van a bringa mert a haver nem tudja úgy eldugni otthon hogy a fia ne bukkanjon rá.De csak jövő vasárnapig,aztán elviszi tőlem a jézuska egy olyan kissrácnak akinek valóban egy ilyen motorra van szüksége.Bár megmondom őszintén én is elfogadnám,igy szaladgálós verdának a"zöld rettenet"helyett ami az utolsó kép jobb sarkában részben látszik.
Nincs rajta első fék.Eldurrant a gyári első fékcső.Aztáncsonó ilyen apróság mint pl.csepeg a benga a szűrőés a cső toldásánál mega bovdenek és kábelek úgy vannak elvezetve hogy rossz nézni.Aztán kis dekor és alapos tisztogatás, olajcsere mindenhol és nagyjából úgy fog kinézni mint az új.Fő a precizitás
Most nézen csak nagyon művészi képeket sikerült csinálnom/csak így tovább/ köszönöm a bíztatást/magamnak/
hali all. mi holnapra terveztünk egy kis lightos motorozást.Haver tegnap vett egy husaberg fe 550-et és ki kell próbálnom de nagyon hideg lesz holnap ( ma sincs meleg ) a józanodók klubbjába én is belépek
Bakker most hívott a gyerek hogy sajna nincs meg az utánfutó!!!!!!A jó büdös picsába hányszor csinálta már ezt meg!!!!!Az biztos tavaszra valahonnan vetetek 1 kibazott motorszállítót!!!!!
na rárúgok én is a gépre az a biztos ...........kinézek kertvárosba ott paparazzi fotókat készítek csanakiról ...utána meg átugrunk csolnokra levideózzuk szecsut ahogy a pitbike letépi a kezét
szia szecsu! ch itthon van még tutira ...yamaha kérdés úgy látszik megoldódik...méghozzá olymódon /pénz nem lévén /, hogy behitelezik ch-nak és így lerendeződik a restancia
amúgy én mindenkivel jóban vagyok csak a csolnoki pályára ne menjek rá többet
Hellósztok.Full fasza idő van.Azt mondta a H. Bóna Márta/mtv 1 meteorológus/ hogy az idén ez az utolsó olyan hétvége,amikor kinti programot,túrát stb.lehet tervezni.Úgyhogy tervezzetek!!!!Akinek műxik a motorja okvetlen húzzon ki a pályára.
Én is puculok kifelé a pittel eszetlenkedni.Tesztelem a kisgépet hogy mit bír.
Zoozee a CR500 alkudozás pedig eléggé mostanában volt,bár úgytudom a Hanics visszahúzott az eu-ba fuvarozni.De azthiszem az unokatesója vagy ki a rák van felhatalmazva a motorvétellel kapcsolatban amíg ő tirezik.Azt hittem a sráccal akié a lezúzott Yami jóban vagy,és gondoltam szólhatszígy neki ha még nincs kifizetve.
Amúgy mint már előbb említettem:húzás mindenki kifelé!!!
Ezt nézzétek!!!
Most nézen csak nagyon művészi képeket sikerült csinálnom/csak így tovább/ köszönöm a bíztatást/magamnak/
crm mellé örülnék egy ilyennek na jó nem is, romet jobb
amúgy én mindenkivel jóban vagyok csak a csolnoki pályára ne menjek rá többet
Én is puculok kifelé a pittel eszetlenkedni.Tesztelem a kisgépet hogy mit bír.
Zoozee a CR500 alkudozás pedig eléggé mostanában volt,bár úgytudom a Hanics visszahúzott az eu-ba fuvarozni.De azthiszem az unokatesója vagy ki a rák van felhatalmazva a motorvétellel kapcsolatban amíg ő tirezik.Azt hittem a sráccal akié a lezúzott Yami jóban vagy,és gondoltam szólhatszígy neki ha még nincs kifizetve.
Amúgy mint már előbb említettem:húzás mindenki kifelé!!!