Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csákó.
itt senki sem fog télen a hidegben,hoban stb... zuzatni??mindenki elrakja a vasat???
nekem igy az xt 600 van elrakva
még menyi idő mire leér?
Reggelt.Látom zooze te is korán kelö vagy
jó reggelt!
megint jól teleírtátok fórumot az éjjel .........nem bírok aludni .....egy órája gondolkodtam rajta bekapcsoljam-e a gépet
a bikepicsen hol tudom megnézni schüll képeit?
szevasztok!
külön üdvözlet Scsabának!végre lassan itt lesznek a korombeliek is .................

szecsu mikor alkudozott ch a cr500-ra? mostanság??
különben találkoztam a múltkor tokodi off roadon az 500 -assal egy annavölgyi srác volt vele...igaz említette, hogy már csolnokon lakik..........ezt meséltem talán ch-nak........... és ő meg rányomult volna??

na mindegy ....de ami nem mindegy az az, hogy ideért a tél .....még egyet nyomakodunk aztán tényleg c. vágányra dobom a motort...........kicsit még szervízelem is majd esetleg ......
Én is megyek aszem!
Jóéjt, csao!
Na jó éjt mindenkinek.
Na akkor mivel ilyen maraha jól kombináltam minden kedves forumozó jön 2liter benyával , kivéve aki olajat vesz.... kivételesen váltó olaj is jó lesz 10W-30 vagy 10W-40 lécci...
Lehet brazil szappanoperákat kéne irnom, ilyen jól kombinálok nemszabadna elvesztegetni a tehetségem...
Minden stimmel :) A DR megvan még, bár egy ismerős bejelentette rá az igényét. A KLX meg azt várja, hogy a lányomnak leérjen róla a lába :)
aztán lehet roszul kombináltam, de a klx-es kép alapján erre gondoltam
mostmár nálam is leesett csaba=schüll faterja
Jóvolna ha tudnék ilyen 10 métert stopizni
Stan az nem stoppie csak 1 szar ugrás!!!Csak megcsináltam stoppinak
jéé bazz télleg, a fiad schüll
most lett neki a uj yz nem?
a dr350 et meg most adjátok vagy adtátok el,nem?
öszeált a kép
Ya Schüll a legjobb haveromnak nagy haverja !!" schoolba járnak
Szia SCSaba!
Szerintem a családodból nem csak téged ismerünk Van egy fiad is nem? Övé a 125ös YZ a háttérben, mellete a DR meg gondolom a te volt lovad
Ő is ír néha ide Schüll néven
csanaki látom stoppeizgacc
bikepics.com/pictures/746805/
a klx tied vagy már a fiadé?
huu de gyönyörü az a klx
Csak a pw ket nézegettem aztán úgy
Megtaláltad a lányomat? :) Lassan kinövi azt a motort.
Látom te is fent vagy a Bikepics.com.Lányodnak pw je van???Az fasza gép nekem is az volt yz előtt Nyúztam 2,5 évig
Hát kipróbáltam párat :) 2T csak a Honda MTX 125 volt. Aztán Yamaha TTR350, Suzuki DR350, Honda XR400. Az XR-rel törtem össze magam, a lábadozás idejére Kawasaki KLX 250. De most már marad a KTM.