szevasztok!
külön üdvözlet Scsabának!végre lassan itt lesznek a korombeliek is .................
szecsu mikor alkudozott ch a cr500-ra? mostanság??
különben találkoztam a múltkor tokodi off roadon az 500 -assal egy annavölgyi srác volt vele...igaz említette, hogy már csolnokon lakik..........ezt meséltem talán ch-nak........... és ő meg rányomult volna??
na mindegy ....de ami nem mindegy az az, hogy ideért a tél .....még egyet nyomakodunk aztán tényleg c. vágányra dobom a motort...........kicsit még szervízelem is majd esetleg ......
Na akkor mivel ilyen maraha jól kombináltam minden kedves forumozó jön 2liter benyával , kivéve aki olajat vesz.... kivételesen váltó olaj is jó lesz 10W-30 vagy 10W-40 lécci...
Lehet brazil szappanoperákat kéne irnom, ilyen jól kombinálok nemszabadna elvesztegetni a tehetségem...
Szia SCSaba!
Szerintem a családodból nem csak téged ismerünk Van egy fiad is nem? Övé a 125ös YZ a háttérben, mellete a DR meg gondolom a te volt lovad
Ő is ír néha ide Schüll néven
Hát kipróbáltam párat :) 2T csak a Honda MTX 125 volt. Aztán Yamaha TTR350, Suzuki DR350, Honda XR400. Az XR-rel törtem össze magam, a lábadozás idejére Kawasaki KLX 250. De most már marad a KTM.
itt senki sem fog télen a hidegben,hoban stb... zuzatni??mindenki elrakja a vasat???