az mi a rákért van,hogy hidegen a berugokar a mocin ha rárugok lekattan??olyan mintha nem lenn benne kompresszio!és csak ugy akadájmentesen lenyomom. kurvára idegesit már,hogy mikor mentem elfele olyan 30adszorra sokerült berugni...melegen semmi gáz,akkor nem csinálja ezt a berugo elsöre berugom..
Ja voltam arra Öcsém nagyon vigyázatok a földutak közepén lévő fű vazze tiszta dér úgy csúszik mint állat!! Gyűjtöttem a füvet a könyökömmel meg a kormánycsutkával de legalábba fejem kiszellőzött úgyhogy most már nincs
ohhh felbirnék robbanni,ezek a szájbabaszott villanyzserelök még mindig itt basznak!! mikor fogok motorozni??
gerre:most mondta haverom hogy nemrég elcspattál a szakolyi utszán! egy pár 10méter és itt vagy nálunk.
nah szerintem kilöve,hogy mi ma eggyüt motorozzunk maximum holnap
Hát nagy fejtörést okozott hogy mi is legyen.Aztán arra jutottunk a haverral hogy a gyerek közel sem biztos hogy komolyan veszi a sportot,és egy 85-ös motor klasszisokkal drágább valamint a szervízigénye is jóval nagyobb mint a pitté.Idáig a kissrác egy kisromettal próbálkozott,ugyhogy ez a típusváltás is bőségesen elegendő.Aztán nemsokára úgyis kiderül hogy milyen lesz a hozzáállása,vagy hogy ráun e a motorozásra.Ha komolyak a szándékai,az apja biztos beruház valami komolyabbra.Addig ez is megteszi
Akkor valamit elnyomtam.Nézd meg a motocross.vasarhely.hu -n A"hírek a depo világából"menüben
És különösen legyél tekintettel a csolnoki időpontra.A miénk
Ja ez az. Mondom hogy ilyet 247e alatt nem láttam újonan.De az hogy a vége 110km/h,meg hogy alu hídvázas az mind kacsa.Szerintem a vége kb.60 legalább is a gyári áttétellel.Meg elég kamikáze beállítottságúnak kell lenni ha nagyobb tempóra vágysz ezzel a futóművel ilyen kerekeken.A váz is egy síma 1,5 mm lemezből hajtott zártszelvény,ügyesen lefestve.Ha nem közelről nézed,tökre úgy néz ki mintha aluból volna
Mert nekem városba kéne, de csak akkor ha nem fogyaszt többet 2 liternél
csak amikor hideg akkr olyan mintha nem lenne.....
a középső számot direkt hagytam ki
gerre:most mondta haverom hogy nemrég elcspattál a szakolyi utszán! egy pár 10méter és itt vagy nálunk.
nah szerintem kilöve,hogy mi ma eggyüt motorozzunk maximum holnap
És különösen legyél tekintettel a csolnoki időpontra.A miénk
minjárt elhuznak a villanyszerelök és akkor indulok is csapatni
gerre én olyan 1ora felé leszek a bányában ha gondolod nézz ki!