nem igazán járok arra felé mostanában...sajnos még motorozni se..
adatlapomon van telefonszám azon elérsz.
amugy az a trükkje a felrakásnak hogy kell venni ezt a steppeltben összevart lapban lévő kipufogo tömő hőállo anyagot , azzal volt nekem is kibélelve.
az faszán kitölti ,plussz az is rezgés -ütés elnyelő.
van itthon valahol fetrengőben egy ilyen rezo védő, anno a Gasgas-ra csináltattam egy hajokészitő srácal, kevlárbol van jo vastag. ha kell 3000 ft-ért viheted.
Szewa Bélám.. Mostanában engem nagyon nehéz rávenni hogy kimenjek motorozni, pláne olyan messzire mint Taksony... Csak lábon megyek ki, ide csak a közelbe... ugratás szóba sem jöhet, a derekam kb mint egy 150 éves öregemberé... Ott tartok hogy egy rossz mozdulat, aztán ülhetek örökre a tolószékbe... Meg kéne műttetnem magam, de nem visz rá a lélek..A mai világban sajnos már nem engedhetem meg magamnak hogy otthon feküdjek 2-3 hónapot... Kicsi lájtos enduró , más semmi.
Az enyémet ők csinálták, aluból. Nagyon profin és szerintem nem is túl drágán dolgoztak...mondjuk a kapacitásuk eléggé véges, úgyhogy ha nem akarsz rá sokáig várni akkor érdemes előre lebeszélni velük a dolgokat...
Az idő végülis mindegy mennyi lenne, mert mostanában úgy is fos idő lesz. Kifizetném a fáradozásod vele, de mindegy akkor! Esetleg, valami már ötlet, karter, vagy rezóvédőre? Ami hamar gyorsan megvan és valamire azért még is jó.. Mert alig találok valahol valamit neten.
nagy munka, sok türelem, a két nappal még keveset is mondtam tul sok helyen kell hajtani meg tekerni...
sajnos nekem nincs időm rá hogy nekiálljak csinálni, és mostanában nem is nagyon lesz..
Jösz holnap monorra?
Valakinek nincs normális állapotú kézvédője? sárga,fehér vagy fekete?
adatlapomon van telefonszám azon elérsz.
amugy az a trükkje a felrakásnak hogy kell venni ezt a steppeltben összevart lapban lévő kipufogo tömő hőállo anyagot , azzal volt nekem is kibélelve.
az faszán kitölti ,plussz az is rezgés -ütés elnyelő.
van itthon valahol fetrengőben egy ilyen rezo védő, anno a Gasgas-ra csináltattam egy hajokészitő srácal, kevlárbol van jo vastag. ha kell 3000 ft-ért viheted.
http://www.kepesmotor.hu/kross...
http://www.kepesmotor.hu/gasga...
Megy valaki vasárnap Kawa tesztre Monorra?
Kerkyra papa taksonyba is van egy nektek valo kis pálya tele ugratoval ,oda nincs kedvetek kirucanni?
sajnos nekem nincs időm rá hogy nekiálljak csinálni, és mostanában nem is nagyon lesz..