Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok! Tudtok-e nekem olyan motort ajánlani ami 125-250 köbcenti között van 2T-ben,4T kategóriában mehet 400 ig,amit fent lehet tartani átlag magyar fizetésből és 300 ezer magyar csokitallér ellenében hozzá lehet jutni?! Ha létezel adj életjelet! :D
Megcsinálom olyan 200-ért. Így 1 m2 20000. Sajnos + anyag és áfa.

(de nagyon szép lesz!)
Nekem volna egy kis szoba (kb 10m2) amit ki kéne festeni.
Milyen áron dolgozol?
Szobát vállalok, de fényezni nem tudok.
sziasztok
igényes festő-fényező szakembert keresnénk lehetőleg budapesten vagy nógrádban .Ha rád ráillik ez a leírás akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot vagy adj valami elérhetőséget köszi.
Postával 20as
írj egy mailt névvel, pontos címmel és holnap feladom neked is.
Nekem is kellene 1 sima fekete ! ha lehet ne
ok, holnap feladom!
jo jöhet sima fekete
1200ft az utánvétes posta ktg.
össz 6200.-
akkor 1 küldjél légyszi levélbe,ugy nem drága a posta Grózer Miklós 9200 Mososnmagyaróvár Wathay Ferenc 2
5eft/db.
Eladó egy Giannelli sport kipufogó dob 50 mm-es csőre való. (nekem 525 exc-n volt). Iá.:40000 HUF tel.: 30/3545751
mennyi? milyen?
Elég homály a kép, de valszeg kezd kimerülni az elem, vagy csak szimplán beszart. Bár ez utóbbi nem szokásuk.
Ha mégis, akkor tudok óccsón, jót...
11 éves cross motornál egy fontos szempont van csak. Az állapota.
Sziasztok!
Dilemmában vagyok. Yamaha YZ 125-ös és Honda CR 125 között vacilálok. Mind a kettő olyan 2000-es évjárat körüli. Szerintetek melyik jobb? (minden szempont érdekel)
Hi. Az fcr39-es karbiba milyen alapjárati fúvóka van? Rövid vagy hosszú?
egy kérdés ...ezt írja ki az üzemóra számláló ,,találkozott már valaki ilyennel?mi a szar ez?
Na,akkor hama gyorsan szedd ki, a babettákban sincs Minek legyen ott, csak a baj van vele,meg súly is különben is,mé nem horpad magától a rezó,úgy kéne neki,azt nem kéne powerentyű,nem?Nagy gáz feldagad,kis gáz összehorpad
Mennyi az ára a csizmának?
Lesz 1 órás és 2 órás futam is. Itt találod a versenykiírást .
Szasztok
21.-én Varsányi EC az csak 4 órás páros futam lesz vagy lesz a megszokott1 meg a 2 órás is. THX
Oké. ;-)