Szevasztok! Tudtok-e nekem olyan motort ajánlani ami 125-250 köbcenti között van 2T-ben,4T kategóriában mehet 400 ig,amit fent lehet tartani átlag magyar fizetésből és 300 ezer magyar csokitallér ellenében hozzá lehet jutni?! Ha létezel adj életjelet! :D
sziasztok
igényes festő-fényező szakembert keresnénk lehetőleg budapesten vagy nógrádban .Ha rád ráillik ez a leírás akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot vagy adj valami elérhetőséget köszi.
Sziasztok!
Dilemmában vagyok. Yamaha YZ 125-ös és Honda CR 125 között vacilálok. Mind a kettő olyan 2000-es évjárat körüli. Szerintetek melyik jobb? (minden szempont érdekel)
Na,akkor hama gyorsan szedd ki, a babettákban sincs Minek legyen ott, csak a baj van vele,meg súly is különben is,mé nem horpad magától a rezó,úgy kéne neki,azt nem kéne powerentyű,nem?Nagy gáz feldagad,kis gáz összehorpad
(de nagyon szép lesz!)
Milyen áron dolgozol?
igényes festő-fényező szakembert keresnénk lehetőleg budapesten vagy nógrádban .Ha rád ráillik ez a leírás akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot vagy adj valami elérhetőséget köszi.
össz 6200.-
Ha mégis, akkor tudok óccsón, jót...
Dilemmában vagyok. Yamaha YZ 125-ös és Honda CR 125 között vacilálok. Mind a kettő olyan 2000-es évjárat körüli. Szerintetek melyik jobb? (minden szempont érdekel)
21.-én Varsányi EC az csak 4 órás páros futam lesz vagy lesz a megszokott1 meg a 2 órás is. THX