cso Gabi!figyu ide irok mert a faszbukra nem enged belepni.megerkeztunk fasza minden!30fok van furodtem a tengerbe egesz nap joves menes,nyomom a kepeket meg videokat.hetfon megyunk miamiba es lehet beugrok a stewart ranchre csinalni par kepet meg videot!azt tudom hogz haines city de kellene a pontos cime.ha tudsz irj ide,a szamom 9416002545.nem tudok telefonalni,55$ ot perc alatt lebeszeltem
na udv mindenkinek,emmanak nezem az uni szurot,ha kell valami irj!
hali..
Tudnátok nekem segíteni abban hogy milyen szelepet érdemes venni Rmz 250 hez /04-06 /
vasat vagy titánt? mert gyárilag vassal jöttek ezek ki ugytudom..nem versenyzés céljábol használom a gépet..
köszi ha tudtok valami okosat ..
Köszi nem kell már, találtam 2 feketét is de elsősorban sárga érdekelt és rám is mosolygott a szerencse, 3500Ft+postáért egy Ufo márkájút veszek alubetéteset.
hali,szerencséd hogy benéztem.az az igazság hogy tényleg többet szereltük mint mentünk vele.inkább az éjszakákon át tartó szerelésre emlékezek mint a motorozásra.szólj ha kész mert mindenképp látni akarom,esetleg egy próbakör is szóba jöhetne nosztalgiából!
Sziasztok Érd Sóskút környékéről valaki?
Friss a motor (ttr 250) és sajnos nincs társaságom, terepen ami ugye baj esetén para. Ha valaki erre endúrózgat és nem bánná ha csatlakoznék légyszi vegye fel velem a kapcsolatot. Köszi
peterszabo84 kukac gmail pont com
70 / 3776117
lenne egy kérdésem
ti mekkora guminyomással szoktatok menni endurózni?
első hátsó kerék
előre is köszi
martin
na udv mindenkinek,emmanak nezem az uni szurot,ha kell valami irj!
Tudnátok nekem segíteni abban hogy milyen szelepet érdemes venni Rmz 250 hez /04-06 /
vasat vagy titánt? mert gyárilag vassal jöttek ezek ki ugytudom..nem versenyzés céljábol használom a gépet..
köszi ha tudtok valami okosat ..
Eladó:
O'neal M-es bukó,Fox 180 nadrág 34-es,Fox 360 kesztyű L-es méret.
Ha valamelyik érdekel írj és az árat megbeszéljük!
Köszi nem kell már, találtam 2 feketét is de elsősorban sárga érdekelt és rám is mosolygott a szerencse, 3500Ft+postáért egy Ufo márkájút veszek alubetéteset.
mindenki izomlázal fekszik otthon
jövöhéten egy ráedzés
Rá sem fogsz ismerni, olyan príma kis masina lesz.
Helyzet jelentés a Delta gépről. Sok fémmunka és hegesztés révén sikerült helyreállítani a váz hibáit, így már jónak tűnik.:)
Egy kérdés, őszintén, mit műveltetek ezzel a motorral, hogy így szétcsavarodott a váza meg az első teleszkópszárai?:D Tényleg érdekel.
Friss a motor (ttr 250) és sajnos nincs társaságom, terepen ami ugye baj esetén para. Ha valaki erre endúrózgat és nem bánná ha csatlakoznék légyszi vegye fel velem a kapcsolatot. Köszi
peterszabo84 kukac gmail pont com
70 / 3776117