Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bakker à 25eves rigadeltarol beszelunk,nem à vilag legextrasabb Cross versenymotorrol
Ne Mär!tenyleg?ITT 30fok van
0,7-0,8 elöl-hátul
ez attol fűgg hova-mikor milyen talaj viszonyok között és milyen gumi.
sziasztok
lenne egy kérdésem
ti mekkora guminyomással szoktatok menni endurózni?
első hátsó kerék
előre is köszi
martin
Itthon már a jegesmedvék is előjöttek...
Itthon már a jegesmedvék is előjöttek..
Oksa!ma lattunk delfint is. masnapos vagyok mint allat
Az asszonynak ha lehet hozzatok egy hűtőmágnest valahonnan.. pliz...
Csá Kakukk hogy essen beléd a ragya:) Nem kicsit irigykedem rád Hozz nekem egy go pro kamerát a legújabbat ....! de ne legyen több mint 150dodo.....
cso Gabi!figyu ide irok mert a faszbukra nem enged belepni.megerkeztunk fasza minden!30fok van furodtem a tengerbe egesz nap joves menes,nyomom a kepeket meg videokat.hetfon megyunk miamiba es lehet beugrok a stewart ranchre csinalni par kepet meg videot!azt tudom hogz haines city de kellene a pontos cime.ha tudsz irj ide,a szamom 9416002545.nem tudok telefonalni,55$ ot perc alatt lebeszeltem
na udv mindenkinek,emmanak nezem az uni szurot,ha kell valami irj!
én acél szelepet vennék az tuti kb a 4 db kijön 1 db titán árából...
hali..
Tudnátok nekem segíteni abban hogy milyen szelepet érdemes venni Rmz 250 hez /04-06 /
vasat vagy titánt? mert gyárilag vassal jöttek ezek ki ugytudom..nem versenyzés céljábol használom a gépet..
köszi ha tudtok valami okosat ..
Hello
Eladó:
O'neal M-es bukó,Fox 180 nadrág 34-es,Fox 360 kesztyű L-es méret.
Ha valamelyik érdekel írj és az árat megbeszéljük!
Ilyen lájtos motorozástól nincs izomláz...
okk
Hali!

Köszi nem kell már, találtam 2 feketét is de elsősorban sárga érdekelt és rám is mosolygott a szerencse, 3500Ft+postáért egy Ufo márkájút veszek alubetéteset.
hali. nekem van egy fekete. csak most nincs fotom rola, de jövőhéten lesz ha szeretnéd. egyszerű polisport müanyag, nem fémbetétes...
Na akkor mégse vált be a TM a DRZ után leírtam akkor a véleményemet róla
na agy Isten
mindenki izomlázal fekszik otthon
jövöhéten egy ráedzés
Már a festőnél van a gép, rövidesen lábon lesz és kezdem állítgatni meg beröffenteni. A nosztalgia motorozásra természetesen a vendégem vagy!

Rá sem fogsz ismerni, olyan príma kis masina lesz.
hali,szerencséd hogy benéztem.az az igazság hogy tényleg többet szereltük mint mentünk vele.inkább az éjszakákon át tartó szerelésre emlékezek mint a motorozásra.szólj ha kész mert mindenképp látni akarom,esetleg egy próbakör is szóba jöhetne nosztalgiából!
Kakukk komám!

Helyzet jelentés a Delta gépről. Sok fémmunka és hegesztés révén sikerült helyreállítani a váz hibáit, így már jónak tűnik.:)

Egy kérdés, őszintén, mit műveltetek ezzel a motorral, hogy így szétcsavarodott a váza meg az első teleszkópszárai?:D Tényleg érdekel.
Sziasztok Érd Sóskút környékéről valaki?
Friss a motor (ttr 250) és sajnos nincs társaságom, terepen ami ugye baj esetén para. Ha valaki erre endúrózgat és nem bánná ha csatlakoznék légyszi vegye fel velem a kapcsolatot. Köszi
peterszabo84 kukac gmail pont com
70 / 3776117
Sajna Vas megyében lakom, szóval nem fog menni :(