Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kis barátunk még nem nőtt fel a feladathoz ! jól megerőszakolta a hátsó futóművet !
van benne vmi:D
annyiból amennyibe egy (használt) krossz rendszámozása van (már ha egyáltalán lehet) - regadó, sok faszság műszakihoz stb... stb... - lazán veszel egy szakadt kisbuszt azt hordod azzal a gépet...
ha egy krosszal elkapnak az ártéren... meg is érdemled...
hát 1értelmű ,hogy nem betonon akarom használni. Csak a környékünkön vannak jó földesutak, töltések, árterek, homokbányák és oda szeretnék kijárni, ezért kéne csak a rendszám:D
Finanszírozási okai vannak, hogy kaphass gépjárműre hitelt, rendelkeznie kell törzskönyvvel és forgalmival. Sok krosszmotort csak hitelre tudtak eladni, ehhez a kereskedők megokosították a motort, hogy legyen rendszáma, tehát forgalmija és törzskönyve is.
Tényleg nincs sok értelme. cross gumival betonra? legömbölyödnek a bütykök, stb. pénzkidobás szerintem
ezeket a motorokat forgalomba helyeztetni kb annyi értelme van mint a férfi mellbimbónak !
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy egy cross rendszámozásának mi a menete? Lehet-e, érdemes-e?
Amúgy valaki nem tudja véletlenül a piliscsabai hűtő-mester címét ?
Szia! Igen, tényleg van ilyen szabály, ám ide nyugodt szívvel mehetsz, olyanok szervezik akik szintén Mams versenyzők : ) Móron lesz, pontosan én sem tudom merre.
http://www.sportmotor.hu/motor... Erről tud valaki többet mondani? Pontosan hol lesz pl.? Meg most hallottam nem rég hogyha nem MAMS által elismert rendezvényen indul egy licences versenyző akkor kitiltják? Bocs ha amatőr a kérdés.
ohh, pedig reméltem egy kis motorozást
wakeboard Dunaharasztin a vizisípályán
Hülye kérdés: Mit takar a csúszás? és hol?
hali,
holnap kinézünk egy 2 órás csúszás erejéig harasztira, olyan dél körül
ha tudtok gyertek/gyere
hello emberek!
Egyik haver akar venni egy husaberg fe 400-at 2003as.
Ha esetleg valakinek van ilyen motorja , vagy tud róla mondani pár dolgot, hogy érdemes-e ilyet venni , vagy hogy esetleg valami van-e amire érdemes odafigyelni vásárláskor, akkor azt megköszönném.
Szia,

Nekem van egy eladó kx250f 04-es. Még nem adtam fel hirdetést.
Szerintem ismered is a motort, Kerkyráé volt, ferihegyen sokat járt.

Ha érdekel írj a forumon, vagy adj egy mail címet és írok pár sort.
Hello!

Egyenlőre még csak érdeklődés szintjén keresek eladó (jó állapotú, nem túl drága) krossz mocit.
Előnyben Suzuki, Honda, Yamaha.
Ha esetleg tudtok valamit, küldjetek linket nyugodtan.

Köööszi!
Én egy picit később érek ki, 10 re kint leszek. És merre akarsz menni? Csak bánya, vagy egy kis pálya ia?
Hello,
Én reggel kb fél kilencre ottvagyok, semmi gind nem lesz nem kergetnek el senkit, ismerem a brigádot, még pár évig nyugi van :)

üdv
De azt nem lehet tudni, hogy most ki kergetnek onnan minket vagy nem? Mert az piszok jó hely ám
Szerintem elintézem hogy tartson péntekig. holnap este akkor még irok hogy mi legyen ha az jó. Mennyire reggel mennél?