Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Tud valaki segíteni nekem a hétvégi debreceni tanki pályán megrendezésre kerülő versennyel kapcsolatosan. Egy telefonszám nagyon jól jönne, a nevezésről és az egész rendezvényről szeretnék megtudni többet!
ha komolyan újra gondolod ,ezek mid nem játszanak...

akarat függő, ennyi!
időjárás,pénz,idő függő a dolog
Szia,

Jó volna, de nagyon megállt a motorozás, kb márciusban ülhettem rajta, ezért is árulom.
De amugy benne lennék jövő hétvégén.
Kéne már valamikor!
cső,mikor megyünk már egy jót?
Szia,

Dobok egy linket
http://www.kepesmotor.hu/kawas...

Bocs a késői reagálásért, de nem volt gépem.
http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/hirdetes-28163069/

Gyöny
ja... van még ....minden a régi megyünk amíg bírunk ...elvagyunk nagyjából..sok a meló meg a cirkusz ...de hát most mindenhol szopás van....reméljük javul majd a helyzet...nagyban könnyítené a helyzetet egy lottó 5 ös például
azok a szaros papirdarabok,,,nagyon hiányoznak amiért adnak manapság egy lovat...de a télen tervbe van ott mizu zé?ktm van még?
jééé szpáj ..szewa...mizu veled ? rég voltál...pedig írtál ide pár ezer hsz-t. miért nem motorozik maga ?
hali...derég jártam itt:(sajna motortalan vagyok...na de amiért hirtelen irok 1sort...megmaradt egy 250kx-hez valo légszüröm(original) 3.000pénz és van egy pár oldalsóidom kx80hoz ez is origi...4.000ft
eladó 43as W2 cross újszerű állapotban,
15forint,vagy kinek mit ér?
Te egész jól kijönnél a Cleverbot-al
$6.00 Welcome Survey After Free Registration!
$6.00 Welcome Survey After Free Registration! $6.00 Welcome Survey After Free Registration! $6.00 Welcome Survey After Free Registration! $6.00 Welcome Survey After Free Registration! $6.00 Welcome Survey After Free Registration! $6.00 Welcome Survey After Free Registration! $6.00 Welcome Survey After Free Registration!
Szió!
Igen, valami rémlik ferihegyről
ttimi1988@gmail.com - Dobj egy pár képet meg némi infot
(még csak most kezdtem el nézelődni, így nem ígérem, hogy egyből lecsapok rá )
Eladó
SX,EXC 2Thütök
ECX 2T tank
WP pds hibátlan hátsó gátló
komplett Brembo 1.fékrendszer
EXC hátsó lengővilla
SX 250 váz
sx,exc lábtartók
70 660 52 61
Ne vedd a szívedre
Szia! Nem te vagy az első, aki beleköt ebbe a végsebességbe. De milyen alapon is? Azt senki sem állította, hogy alattam 1 métert sem ment, CSAK a felújítás óta! Az előtt 119km/h volt a végsebessége... És a hátsó rugót cserélni fogom kisebbre. Probléma megoldva... Egyéb olyan mondat, ami nem egyértelmű? Szívesen elmagyarázom...! De igazad van, az is lehetetlen, hogy kitolom a garázsból és 2. rugásra beröffen... Ilyen motor nem létezik! A 2 kilóddal meg mást kezdjél.... Had ne részletezzem! További szép napot!
Most miért piszkálod? Még egy métert sem ment,tehát vacsiúj,de tudja,hogy megy 100 felett Ne alkudozz,me,hidegben is másodikra indul és megkapod teli tankkal,ez sem elhanyagolható Lehet, a moci ,svéd nagyon északi részén készült me erre igen igen meleg volt Nekem amúgy tetszik,adnék érte 2 kiló....t
Az a leg jobb mikor a rendőrök elöl menekülsz akkor van adrenali
Vágom Papa , de itt már + lévő mociról van szó
Úgy néz ki, mint egy ráfutásos baleset áldozata az M7-esről