Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok hétfőn mehetünk elvileg...
facebookon nem vagyok fen
a motorozásra vissza térve
szerintem nem lesz hideg
szoval mehetünk szerintem hétfön de akkor majd meg csőrgetlek
Egyik hülye haverom azzal is hívott fel: "Danika, a lényeget mondjad: van-e fény az alagút végén és ki kell-e menni"
Tudom, hogy te csináltad! Mivel már rutinos vagy menne egy nap alatt is, és nekem mennyiért készítenéd el? :)
Nyáron neked majdnem sikerült:(
Fiatalon szeretnék meghalni
Erős derékfájás, öregség....
szeva vénség.. melegszoba freestyle ..
szeva, az enyémet én csináltam kb 2 napi munka, sok türelem.
Kimegyek én lábon is ha kell. De mikor akarsz menni, mert ha hideg lesz ki nem teszem a lábam a lakásból.......... Ja kb 4 hónapja nem ültem motoron, szóval nem biztos hogy menni fogok:)) Facebookon fent vagy?
Kis Tarcsa achen mellett
futoval át tudlak hozni én is azal szoktam menni
parkoloba beöltözök
és fejest is lehet vetni megad a élvezetbe
Hol van a pálya?
szerintem váz gond lesz.ha tudod tedd át a komplett elejét egy hasonló motorba és próba.
szeva és te jössz ? király a pálya nagyon egy kicsit nehéz de meg lehet csinálni
hali haver!
szeva
jössz hétvégén egy endurora, uj terepen
nagyon zsir
Valakit érdekelne CONTOURHD 1080P fejkamera? 55e FT.
Most azt vagy normálisan be kellene állítani,azt esetleg kész is van.VAgy elvan tolva belül ,azt előadták milyen baba.De...
Szeva! Olyat szeretnék kérdezni ,hooooogy.. Hogyan tudnék olyasmi karter és rezóvédőt szerezni az YZ-re amilyen neked van?!
Nekem ezt akkor csinákta amikor a hátsóteló túl puhára volt állítva... Próbát megér tekerd keményebbre....
Hali..
a gumim zsír uj ..nyomás..mindenhogy probáltam már..kormánycsapágy ha megmozgatom rángatom nem veszek észre rajta semmit ha forgatom nem szorul...
küllök jok felnit ha meghajtom nem lehet látni h 8as lenne benne..a teleszkop szépen jár a szárba..:( ha lenyomom és puha is.ha kiveszem a szárbol szintén szépen jol müködik.. ugyhogy illyet még nem tapasztaltam másik motoroknál..ha másnem lesz már én is gndoltam a csapágyra h azt kicserélném..fórumokon sem panaszkodtak a telóra h minden irányba megy..akkor itt vmi más van
Tapasztalatok erről a szines IRIS láncról valakinek?
Mennyire nyúlik, könyebben szakad, mint egy normál lánc, a színe tartós, vagy pattogzik, stb.?
olyanokat írsz le mintha kormánycsapágyas gépről beszélnél...az fain benne ?

gumid jó elöl? meg a nyomás is ? (max 1 bar) de nem otthon hanem már a pályán melegen 1 bár)
nem erre gondoltam.. ezen nem tudok úgy eligazodni.. ennél van egy sokkal jobb de azért kösz a választ! megpróbálok feltölteni egy galériát hátha több választ kapok ott...