Kimegyek én lábon is ha kell. De mikor akarsz menni, mert ha hideg lesz ki nem teszem a lábam a lakásból.......... Ja kb 4 hónapja nem ültem motoron, szóval nem biztos hogy menni fogok:)) Facebookon fent vagy?
Hali..
a gumim zsír uj ..nyomás..mindenhogy probáltam már..kormánycsapágy ha megmozgatom rángatom nem veszek észre rajta semmit ha forgatom nem szorul...
küllök jok felnit ha meghajtom nem lehet látni h 8as lenne benne..a teleszkop szépen jár a szárba..:( ha lenyomom és puha is.ha kiveszem a szárbol szintén szépen jol müködik.. ugyhogy illyet még nem tapasztaltam másik motoroknál..ha másnem lesz már én is gndoltam a csapágyra h azt kicserélném..fórumokon sem panaszkodtak a telóra h minden irányba megy..akkor itt vmi más van
nem erre gondoltam.. ezen nem tudok úgy eligazodni.. ennél van egy sokkal jobb de azért kösz a választ! megpróbálok feltölteni egy galériát hátha több választ kapok ott...
a motorozásra vissza térve
szerintem nem lesz hideg
szoval mehetünk szerintem hétfön de akkor majd meg csőrgetlek
futoval át tudlak hozni én is azal szoktam menni
parkoloba beöltözök
és fejest is lehet vetni megad a élvezetbe
jössz hétvégén egy endurora, uj terepen
nagyon zsir
a gumim zsír uj ..nyomás..mindenhogy probáltam már..kormánycsapágy ha megmozgatom rángatom nem veszek észre rajta semmit ha forgatom nem szorul...
küllök jok felnit ha meghajtom nem lehet látni h 8as lenne benne..a teleszkop szépen jár a szárba..:( ha lenyomom és puha is.ha kiveszem a szárbol szintén szépen jol müködik.. ugyhogy illyet még nem tapasztaltam másik motoroknál..ha másnem lesz már én is gndoltam a csapágyra h azt kicserélném..fórumokon sem panaszkodtak a telóra h minden irányba megy..akkor itt vmi más van
Mennyire nyúlik, könyebben szakad, mint egy normál lánc, a színe tartós, vagy pattogzik, stb.?
gumid jó elöl? meg a nyomás is ? (max 1 bar) de nem otthon hanem már a pályán melegen 1 bár)