Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kapupánt csavarokat rakok bele szerintem. Olvastam motorozz.hu-n hogy kívülről beletekertek lemezcsavart de az kijött könnyen, meg ahogy nézem a lemezcsavar nem valami strapabíró, gizdának tűnik
Belülről is szoktak bele rakni a külsőnek a futófelületét (nem elírás),érdemesebb vmi símát,nem cross belerakni és az tartja belülről a csavart.
kapupánt fasza mert nehezebben bassza szét belülről a belsőt, viszont anyát kell rakjál rá hogy ne nyomódjon vissza ill. elő kell fúrni a helyét
haver pl szimplán önmetsző vagy lemezmetsző vagy minek hívják csavart rakott bele, mondjuk nem tudom hogy kibélelte-e belülről hogy a feje ne dörzsölje ki a belsőt...
lehet nem jó helyen kérdezem de hátha... szöges gumit szerintetek hogyan csináljak? kapupánt csavar, reiser csavar?
HElló!
Eladó két jegy a Budapesti SYMA csarnokban rendezett, február 4. 19:00-kor kezdődő Nemzetközi Terem SUPER-MOTO-CROSS versenyre!
Jegyek darabja: 5000 ft
Érdeklődni lehet: bozso.a90@gmail.com
Még nincs a jövö héten kezdem intézni. Pár versenyen indulok csak.
Teremcrossra Gumimelegitő eladó!
Mobil:20 559 66 53
Akkor te se 100asan mész oda... (se eü-gyileg, se erőnlétileg)
Amugy, az openbe indul valóban 1-2 (5-6) olyan versenyző, akinek az int-be kéne indulni, node mind1... A lényeg, hogy a 32be bekerüljön az ember, mert ha nem, az elég nagy szívás.
Amugy, neked van 2012es, érvényes LICENC-ed?
Hello!

Sajnos a felkészülésem nekem is szarul sikerült ,viszajött a vastagbél gyulladásom és a mult hét teljessen kimaradt ,kb 2x motoroztam elötte és két erönléti edzésen vettem részt ,ami 1,5 ora volt ,nem tudom hogy fogom magam qvalifikálni,legalább 20 olyan van aki jobban megy nálam ,de proba cseresznye.
Eladó egy sértetlen állapotú Aprilia RX sárvédő , bármilyen motorra feltehető . 3 ezer az ára , postázom . Tel : 06 30 866 2022
Helló!
Igen, tudom. Az első 32 jut tovább kategóriánként...
Készültem-e rá? Hátő... 2szer volt motoros edzés, meg 2naponta lefutok úgy 2-2.5km-t. ennyi az én készülésem. Te hogy vagy ezzel?
Amugy engem még az érdekelne, hogy ez a LICENC dolog hogy lessz? Napi LICENC -el lehet majd indulni? Ugyanis az "én" egyesületem március-április közt kezdi intézni ezeket a dolgokat...
Neked van már?
Hello!

Limitfutás lesz tudsz rolla? Készültél rá?
2db teremcrossra való 21es (hátsó) MITAS salak gumi eladó. olyan 70%osak. Ár: megegyezés szerint.
Semmi nem lesz helyette.... Ok majd megnézem a banditát...
Egy két napja valahogy igy
És mi lesz helyete majd meg mutatom a új szerzeményem
Engem hívtál? Mikor?

Motorom már nincs pénteken elvitték....
Adj Isten
Ez a toppik is leépül mint Ferihegy
Hivtalak csak nem vagy elérhetö , csak nem Kerkyrán tetszik át böjtölni a minuszókat ,
Bizony jó, feeling mindig megmarad :D
Hát a motorozásra már nincs annyi idöm két gyerek mellet de amugy néha jo felülni és egy kicsit kikapcsolodni! Hát meg a munka:)
Szia! Bizony, átalakult a helyzet némileg : )
Szerencsére egy kulcscsont töréssel megúsztam, most meg ugye pihi van. Arra felé ?
A yamaha az nagyon erős.
MICHELIN 80/100 – 21 Starcross gumi eladó, teljesen jó állapot kb 1cm-res minta,
az oldalsó stuplik közül sajnos 1-2ből letörve, ha versenyre nem is de hobbi célra kíváló, Posta ok! Ne alkudj, vidd. 1500Ft! Fix ár!

Honda XR gyári blokkvédő : 1500FT !

DUNLOP 130/80-17 enduro gumi 95% - 4.000 Ft

ÉRD: insane5@freemail.hu
Uff!

Jo rég jártam itt megváltoztak a forumozok!Csanaki te akkor is itt voltál ha jol rémlik jol vagy amugy?Törésmentes volt miota nem voltam?
hali!sok helyen olvastam a yami wr 450 endurozásra nagyon jó könnyű és erős,olvastam már olyat is aki 200 üórát ment a yamival bontás nélkül/itt a forumon /és nem enduronk használta,a légszűrőt attól függ milyen poros helyen mész,én is túrázni szoktam jó nem olyan vad helyeken nekem csak az a bajom 2,3 óra után fáj a seggem mert vékony az ülés amúgy meg nagyon fasza,találkoztam srácokkal mikor mociztunk ő nekik ktmjűk volt valami 500 fölötti ők is endurora használták ők 3ezrenként cseréltek olajat és mindig motult,szerintem is az üzórák elvannak túlozva főleg ha új mocit vesz az ember de ezek csak az én véleményeim én nem régóta vagyok benne,az biztos ez a fajta szórakozás nem olcsó !