Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cső!
Sajnos most hétvégén nem tudok menni, de talán a jövő hétvége az jó lehet...
Sziasztok!
Mindenképp egy jókedvű motorozás ""létrehozása" a cél, nem a versenyé, ezért is van edzésnek meghirdetve. Gyertek minél többen, jó móka lesz ! :)
Nyergesi Tesco mögötti földuton mogyoros felé.
Hello! novi mikor derül ki hogy hétvégén mentek e valahova?
Nem is tudtam , hogy van ez a hely, pedig itt élek a könyéken!Nézöként, hogy lehet megközeliteni ezt a helyet?
Nyerges-Bajót-Mogyorós háromszögben.
Ez a cross pálya hol található Bajóton vagy Nyergesen?
király akkor tuti ott leszek.
hali
oda kell jönni azt kész.a nevezési dijat telefonon érdeklöd.ha kevesen leszünk akkor nem verseny hanem csak egy jóízü motorozás jó társaságban.
tudnátok adni enduro bontó címet? yz450f hez kellene alkatrész
mielőtt valaki azt gondolná, hogy nem olvastam el hogy Regisztráció a gyülekezőnél, most mondom azt olvastam. Arra gondoltam hogy fix hogy meg lesz tartva, vagy van minimum létszám? Ja és hogy mennyi a regisztráció :D
Erre kell jelentkezni, vagy csak oda megyek oszt' jól van?
Nagyon jó pályát raktak össze.
Reload.
hali vlkinek puch karbi ? gyujtás? kuplung? henger+hengerfej 1000 FT hengerfejet nem veszed meg enyiért ! nonononocitromail.hu -ra írj atok nagyválasztékban kapható motorgumi teherautó gumi személyautó gumi a méretől függően kérrem írja nagyválasztékban tudok szerezni autó alkatrészeket aról is írjatok köszönöm puch romet simson mz etz alkatrészek is nagyválasztékban !

:) :) légyszi szóljatok ismerősötöknek légyszíves
Te Hős megmentőm ha úgy van akkor szóljatok és akkor megyek én is köszi a meghívást
Szia!

Mi szoktunk kijárni Pest környékére, ha jól látom Ferihegy környékét úgyis ismered már, ott szokott lenni a találka hely!
Ha úgy alakul hétvégén akár kerülhetünk is egyet...
Túl pici a kép. annyit tudtam kivenni hogy endurocross felkészítő edzés.
vagy rakj be nagyobbat, vagy írd le mit ír
Hát ahhoz béna vagyok meg nem is hozzá való a motorom. De ha lesz majd cross gépem akkor fogok menni
Mondtam, hogy krosszozz
Hello mindenki!
Most komolyan valaki válaszoljon mert meg vadulok Pest megyek, és környékén ha van terepmotoros, és szokott kijárni, azért havonta 1 nél többször, az kérem jelezze, az adatlapomon található elérhetőségen mert nagyon szivesen velük tartanék. Nagyon nem vagyok amatőr, de ha mégis annak bizonyulok, akkor legalább kitartó leszek valaki szánjon meg azzal hogy elmehetek velük motorozni.
Előre is köszönöm!
A lovardásé, 1500Ft, ha elkéri.
az kié?
Milyen feltétellel lehet oda bemnni motorozni?