De gondolom egy másfél két éves dugót,amivel úgy 70-80 órát motoroztam a saját kis béna szintemen is kopott annyira,hogy ha nem is lelakott,de csereérett.Annyira meg nem "nagy" tétel,hogy biztonságból ki ne cseréljem.Én is értek valamennyire hozzá,de önkritikát is gyakorlok:)Amúgy meg nagyon köszönöm mégegyszer a tanácsaid
szemrevételezés ebben az esetben semmire nem jo...csak a pontos mérés, és persze olyan mérje aki ért hozzá...
plussz a hengerben a kipufogonyilásnál-szivonyilásnál-felömlőknél is lehet bármilyen sérülés, kipattanás ,ezeket csak levett állapotban lehet alaposan átnézni.
Sziasztok!Tudna nekem valaki segíteni?Szeretném megtudni,milyen állapotban van a dugattyúm,nem szeretném egyenlőre szervízbe vinni,mert ott úgyis le akarják cseréltetni velem.Ha szimplán leveszem a hengerfejet róla,kotyogás illetve bármi jel mutathat állapotra?Másfél éves dugó van benne,de amatőr vagyok,felhasználási részről.
1280x720
Még nem raktuk össze a szekrényt, de legalább már otton van.
Egy gyors kérdésem lenne, kipufogóba milyen gyapotot érdemes tenni? rmz 450
A parillában van 9500ért akrapovic, de azt egy picit azért sokallom.
Ti hogy szoktátok megoldani?
köszii
plussz a hengerben a kipufogonyilásnál-szivonyilásnál-felömlőknél is lehet bármilyen sérülés, kipattanás ,ezeket csak levett állapotban lehet alaposan átnézni.
ugy lehet megmérni a dugot is menyire kopott, menyit esett össze,
utána leszeded a gyűrüket tudsz gyűrü légrést mérni.
kb ez a folyamat.
Valaki nem tud pontos GPS koordinátát, cimet a varsányi versenyhez?
Előre is köszönöm a választ