Üdv néktek! Már jó rég írtam ide, van egy problémám. KAWASAKI KVF700 V-Twin 4x4, a baja az annyi, hogy nem kapcsol 4wd-be, csak villog a kijelzőn a 2wd és a 4wd. Hiba források? A motor, ami a tolattyút mozgatja az első difinél, működik. Valaki, valami ötlet?
Ezzel csak az a baj,hogy régen mi is jártunk még az árviz előtt a pályára motorozni,quadozni és karattyoltak minden alkalommal h ne motorozzunk a pályán mert olyan nyomvonalakat alakitunk ki amik az autósok számára kerékkitörést illetve más egyéb okokat soroltak fel h miért ne motorozzunk ott. Ez a helyzet sajnos. Viszont megpróbálok tárgyalni velük a 7vége folyamán. Közben intézkedem a dam-os rendezvénnyel kapcsolatban is. Megteszek minden tőlem telhetőt az érdeketekben, mert sajna nekem most nincs gépem. Azt szeretném kérni tőletek h terjeszkedjünk, mindenki újságolja a dolgot akinek csak tudja. Több szem többet lát, sok kicsi sokra megy! Köszi srácok.
én csak annyit akartam,hogy lehet-e beszélni azokkal a tulajokkal akik csinálják azt a rally pályát,hogy egy részéhez tolni pár ugrót,esetleg egy kisebb nyomvonalat még beletenni a krosszosoknak! és akkor lehetne egyszerre két hobbinak is hódolni,egy helyen! nagyon jó lenne,de ha kemény fejekkel van dolog akkor nekik az gondot jelentene hogy némi kis átalakítással jót tehetnének másoknak is,mellesleg nem ingyen,mert nagyon nagy igény lenne miskolcon egy krosszpálya! tudom,hisz az összes környékbelinek muszáj elutaznia debrecenig,tiszapalkonyáig meg visontáig azért hogy kicsit motorozhasson!
bár most olvasom hogy Verpeléten újra megcsinálják a krosszpályát!
Edelény is üzemel,csak nincs pénzük karban tartani..majd tavasszal csinálják úgy értesültem!
pl én! de akiké a pálya rally mániások! volt pár quad(verseny quad) akik indultak de csak húzni meg elvenni nem nagy élvezet. ott laktam, lakom részben is! kérdésre válaszolok ímélben telefonon isl. 20/936-0824 ; deegan@freemail.hu
http://www.sportmotor.hu/motor...
nem tudom még mere megyünk de Fót is felmerült
vagy Tarcsa
06302033084
- Kulcscsontvédős protektoringek 17.990 ft.
- UFO alubetétes kézvédők 10.990 ft.
- M-Cax és Pazzaz kormányok, befogók, átalakítók 3.500 ft-tól.
- Cross, Enduro és Supermoto emelő bakok 7.990 ft.
- M-Cax, UFO, Smith cross szemüvegek 4.500 ft-tól.
- Deestone utcai, robogó és cross gumik.
- GOLD FREN minőségi féktárcsák, fékbetétek.
- UFO műanyag elemek, idomok.
- Fék, váltó és kuplungkarok, egyéb kiegészítők!
Postai úton is!
Info: endurobolt@gmail.com
bár most olvasom hogy Verpeléten újra megcsinálják a krosszpályát!
Edelény is üzemel,csak nincs pénzük karban tartani..majd tavasszal csinálják úgy értesültem!