Tegnap belecsapódtam 80 km/h-val egy 83-as Honda xl 500-al egy egy helyben álló SUZUKI LTZ-be, amin rajta ült a gazdája, neki egy törött féklámpa, nekem horpadt tank, törött kormányütköző, meg pár apróság, de mindketten megúsztuk egy karcolás nélkül, mielőtt megkérdezitek, hogy ki volt a hibás, mindketten figyelmetlenek voltunk, legközelebb majd jobban figyelünk. (Csak azt bánom, hogy a zsebemben volt a fejkamerám!) Csak gondoltam megosztom veletek!
Na ezt mondom én is .. a mai fiataloknak kurva nagy pofájuk van, Elég ha csak a fiamra gondolok, úgy beszél velem sokszor, hogy legszívesebben pofán basznám.... A mi időnkben nem beszéltünk így az idősebbekkel... Lehet tényleg öregszem
Igazad van...tudom...de néha lenne kedvem segíteni, de olyan stílust engednek meg maguknak mostanság, hogy őrület...tisztelet? Szerinted tudják mit jelent? Némelyik 2-3 hónapja motorozik, akkora hülyeségeket kérdez, hogy csak na, utána meg ő ad szerelési tanácsokat a friss húsoknak. De igazad van. Szűrni kell, és röhögni...
Te meg kicsit talán túlreagálod néha ... Sokan vannak itt akik csak mostanában kezdtek el motorozni, aztán kérdeznek sok hülyeséget, de ezért nem kéne magadat idegesíteni.
A szebben elégést arra értettem, hogy kevésbé kokszol, mint a castrol. Nekem speciel füstölt a castrollal, motulnál nincs így. De az AGIP Racing 2t-vel sem voltam megelégedve. Szóval maradok a motulnál.
Hogy érted, h a saját farkammal verem a csalánt?
Ahham értem. Köszi.
Mellesleg a motor USA-bol valo...ezt biztos forrásbol tudom.
ott voltam mikor hozták be,azota 2-3 alkalommal volt használva.
Azt viszont nem tudom pontosan,hogy amik rajta vannak,milyen minőségüek...de ez kiderül mert ha elhozom akkor átnézetem egy hozzá értő személlyel.
Van itt nem messze tölünk egy "pálya" ott is szeretném használni.De persze a határban lévő rodeozások sem maradhatnak ki:) Nem fogom hajtani mint az örült csak ugy motorozgatni...néha lazán csak...néha picit temposabban :)
Tudnátok segíteni? A férjem motorjáról van szó /én nem értek hozzá/ aprilia capo nord etv 1000 2004 07 évi. Összetörte,de már össze van rakva, csak egy benzincső hiányzik hozzá. Nincs valakinek valami olasz kapcsolata?
Mindig megmarad a két olaj ára közti arány, ne izgulj...egyébként meg ilyen sehol nincs leírva, hogy hobbistáknak ennyi, a versenyzőknek meg annyi. A gyár kiad egy általa javasolt karbantartási javaslatot, aztán te meg azt csinálsz, amit akarsz. Úgyis a saját farkaddal vered a csalánt...
Szebben ég el? öööö, és ezt hol nézed, és mit is akar jelenteni?
Hát az üzemórák azok megvannak adva, h mit mennyi időnként kell cserélni. PL dugó mondjuk hobbi szinten 50-80üó között. Ne akkor, amimkor csörög-zörög. De pontos adatokat ne várj, általában ezeket az üzemórás dolgokat kis hazánkban nem tartja be senki. Ugyanúgy, mint a jó minőségű olajat, vagy a karbantartást. Veszel egy "most felújított gépet" és hidd el nekem örülni fogsz, ha 1 hónap múlva menni fog. Annak meg még jobban fogsz örülni, ha olyan dugattyút találsz benne, mint amilyennel hirdették. Nem vmi ambika v meteor került bele utolsó túlmérettel. Nah, ennyit a szar használtmotor piacról.
Visszatérve:
-pályára akarod használni a motort v endurozni? (utóbbit RMel nem tudsz, de sokan próbálkoznak ezzel)
-üzemórára van megadva minden szervízintervallum, olajcserék...stb. Km-ről felesleges beszélni egy krossz gépnél.
Én nagykerben veszem az olajakat és egyszerre sokat, így annyiba kerül a motulom, mint a te castrolod. Egyébként 2t-ben szebben ég el a motul, nem kokszolt annyira mint a power-1 racing. Nekem ez jött be, neked meg az.
Épp erről beszéltem az előbb, hogy akkor lézeres szemmértékkel azonosítod be, hogy mi van a dobozban valójában? Tehát mégis mindenki érzelmi alapon hoz döntést, így kinek a pap, kinek a paplan...
Nem kedvelheti mindenki a másikat...
Hogy érted, h a saját farkammal verem a csalánt?
Mellesleg a motor USA-bol valo...ezt biztos forrásbol tudom.
ott voltam mikor hozták be,azota 2-3 alkalommal volt használva.
Azt viszont nem tudom pontosan,hogy amik rajta vannak,milyen minőségüek...de ez kiderül mert ha elhozom akkor átnézetem egy hozzá értő személlyel.
Van itt nem messze tölünk egy "pálya" ott is szeretném használni.De persze a határban lévő rodeozások sem maradhatnak ki:) Nem fogom hajtani mint az örült csak ugy motorozgatni...néha lazán csak...néha picit temposabban :)
Tud esetleg valaki a dévaványai pályáról valami infót?
lehet most rajta motorozni kell-e fizetni és ha igen kinek?
előre is köszi!
Neki lehet hogy van
Szebben ég el? öööö, és ezt hol nézed, és mit is akar jelenteni?
Visszatérve:
-pályára akarod használni a motort v endurozni? (utóbbit RMel nem tudsz, de sokan próbálkoznak ezzel)
-üzemórára van megadva minden szervízintervallum, olajcserék...stb. Km-ről felesleges beszélni egy krossz gépnél.