Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Link lemaradt!

http://www.youtube.com/watch?v...

Bocsika!
Sziasztok!

A képeim után itt a Hántai versenyről a videó is!
akár így is megmoshatod
most van nálam 1 éve a teknika! és azért érdekel mert anyagi problémák miat el szeretném adni! találtam egy ijen kénézetüt arra azt mondta az ember hogy 96-os! ja amúgy a blokom nem fekete csak a dekni lett feketére lefújva! köszi szépen a segítséget!
Pirelli Mousse bontatlan gyári csomagolásban, kenőanyaggal 18 és 21 es méretekben 25.000.-Ft ért eladó.

06-70-314-01-66
Vázszám alapján megmondják Honda márkaképviseletben,kép alapján meg tudod nézni itt is pl: http://www.motorera.com/honda/...
Illetve ráfokban,műanyagok hátulján,hátsó fékhengeren,egyéb alkatrészeken rajta van a gyártási év..egyébként mióta motorod hogy most kezd el érdekelni? :D
92 től kezdődően már nem fekete a légszűrdoboz,94től már nem fekete a blokk,hacsak ezeket nem barkácsolták akkor 89-90nek mondanám.
Esetleg autómosó sanponnal kevert vizzel és autómosó kefével megtakaritom és utána slaggal lemosom? Hogyan csináljam, mire figyeljek?
Köszönöm!
Üdv mindenki!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy YZ250F tipusú krosszom. És a tisztításával vagyok gondba. Hogyan kell megtisztítani a motort? Elég, ha sterimóval vagy slaggal körbemosom? (nem fog igy berozsdásodni rajta semmi?) Vagy valami más megoldással kell? (Sorry, ha hülye a kérdés, de még kezdő vagyok a témában)

A válaszokat előre is köszönöm!
Heló mindenki! segítségre lenne szükségem! van egy cr500-am és az évjáratát szeretném valahogy meg tudni! remélem tud nekem valaki segíteni! előre is köszi!
akkor bocsesz, nem szóltam
Köszi, ezt a megoldást ismerem. Ez nekem kb 70000Ft-ra jönne ki .
Posta ktg. Mo. oda-vissza, szállítás Angliába, bevonatolás.. qrva sok..
Sziasztok!

Kérdéssel fordulnék hozzátok:
Nicasiloztatni 2T hengert hol érdemes? Valaki említette itt a fórumon hogy prájvit rendezte Angliában. Nem tudjátok véletlen hogy ki volt?
Azt is hallottam hogy az olaszoknál nem érdemes, mert gond lehet vele. Na most én pont ott tudnék egy helyet ahová szállítással együtt meglenne 55ből az Yz250-hez.
Előre is köszönettel:
Petya
Ezt a tipust 2001-ig gyártották ugyhogy lehet 2001-es.
Lehetséges :)
csak kitettem egy képet amit épp találtam a gépbe és 125-ös RM :)
köszönjük
Szia! Nem akarok okoskodni, de a képen lévő Rm szerintem 2001 előtti, annak már más féle idomzata van
Üdv. mindenkinek!

Egy kis segítséget szeretnék kérni, motor vásárlás előtt állok.
Aprilia RX 50-es (1997), 3 sebességes változat. Hideg indítás után nem volt alapjárata, melegen viszont már igen, valamint melegen egy rúgásra indul.
A hidegen alapjárat hiányát lehet karburátor beállítással orvosolni? Valamint hidegen nem pörgött fel olyan szépen, mint melegen, megtorpant olyan 7000-nél, de gondolom ez természetes.

Az igazi kérdőjel benne a kuplung, ugyanis csak nagyon rövid úton fog a kar. Ennek következtében vagy lefulladás, vagy nagy gáz és eléggé megugrik, nem lehet szépen, finoman elindulni vele. Ez milyen hibára/kopásra utalhat?

Nincs még tapasztalatom ebben, ezért előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat! :)
Sziasztok!

Egy pár kép tőlem is a tegnapi Hántai versenyről!

http://endurocrosshanta2011.of...
Akkor kell ilyet csinálni neki
Bezzeg ha kell neki valami, akkor már tartja is a markát......