Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akit érdekel az enduro endurocross a szervezés része is :) http://www.dirtfactory.hu/tart...
Kecskemét mellet,nem rozsdás,nem lyukas,nincs rajta horpadás,csappal,tanksapkával együtt ,meg tudunk egyezni Tel:30-5138009
Mennyiért?
HOL lenne ez helyileg?mert én debreceni vagyok
Nem-i lyukas vagy rozsdás a belseje?
mert engem ez nagyon érdekelne
van egy aprilia rx 50-esem és meghalt a blokk benne és arra akarom kicserélni....tudom hogy hülyén hangzik de össze eszkábálom valahogy :D
ez mibe és hogy?
Hali srácok!
lenne egy olyan kérdésem hogy....egy 2009-es Generic AM6 blokk jobb-e vagy erősebb-e egy Minarelli RV3-as blokknál?
és ha igen akkor kb mennyivel? aki tudja a választ annak megköszönném :)
Ez esetleg jó lenne rá.? ELADÓ
Helló.Vki nem tudja hogy Suzuki TS 50 ccm-s motorra jó-e yamaha dt tank?Vagy ha nem akkor milyen tank jó rá?mert a mocimon lyukas a tank és sehol nem lehet ugyanilyen márkájú tankot venni.
Szerintem pénzért barmikor rendel!
De nem most. Már egy ideje nem rendel és nem is fog azt mondta.
Gery a te embered!
Ha valaki tud Fox cuccokat, szóljon már légyszives, kellene egy full szett.
fotok itt is mef facebookon ahogy kerted
hi gyogyulast!
Nem vagyok Magyarban most darabig nem leszek ott.
Hántai verseny a szervező szemével ! http://dirtfactory.hu/tartalom...
Megy minden,köszi,csak egészség legyen .Azzal vannak nyűgök,de elviselhető.Már mostanában többet mint régebben,de ez ilyen csoportos kóbászolás,a buli kedvéért Látom vannak bajok ott is,öregszünk Jobbulást!
Heló Mester! Mi újság,megy a bolt? Mocolni szoktál?
Hejj,Szevasz Bélám
Szentelt vízzel !Arra figyelj,hogy a pap közel álljon Sőt,ha esdekelsz még gyertyát is ad neked
Heló! Köszi minden okesz,csak a fogammal szivok mostanság,Bugyin indulni szerettem volna de bedagadt a fejem,talán nyársapáton el tudok indulni csak az aszonyt kell addig megpuhitanom mert le vagyo tiltva a versenyröl. És veled mizu itthon vagy már ?
Hello Bela hogy vagy?reg hallotam feloled?tessek meselni:)
Délután motorozik valaki a pest környéki pályák valamelyikén? 4-5 körül ki tudnék menni, de egyedül nem az igazi.