Szevasztok! Köszi a válaszokat!
Szépen pötyögni KRESZ-t betartani az úton míg átgurulok az erdőig,utánna ereszd el a hajam! ha nem tetszik próbáljanak üldözni..
Akkor üdvözlet a világvárosban.
Taksonyba ki tudsz menni lábon, de nem nagyon éri meg, mert teljesen le van lakva a pálya, élvezeti értéke, szinte nulla. De edzeni tökéletes. A rendőrök normálisak, de én kisbusszal szállítom a motort, így nincs bajom velük. Megyünk vasárnap is motorozni Nagykőrösre, Kemével,meg a fiammal. Ha kérdésed van csörgess meg. 30 5652236
Most költöztem a Rózsa utcába és infot szeretnék.
Tudom hogy nem messze van a taksonyi pálya, de nem tudom merre kell kimenni, lábon lehet-e?
Rendőrök mennyire foglalkoznak a krosszmotorosokkal stb?
Plussz lehet akkor motorozhatnánk valamikor, bár a motorom még nincs kint.
hali ez így van pesten le se szarnak a főnök fia is naggyal jár de még sose állitoták meg nálunk meg a töltés néhol párhuzamosan fut az utal kb700métere, megláttak a töltésen azt elindultak felém gondoltam nem gondolják komolyan aztán még is a térdig érő gazban is jöttek oktáviát nem sajnálva de hát könyörgöm nem éri fel ésszel semmi esélye egy jó krossz mocival szemben terepen annyira kel az a bűntetés komolyan némelyiket nem értem
Szerintem ez marha sok mindentől függ...Pesten simán elmászkálnak az emberek rendszám nélküli nagymotorokkal, vidéken meg a körzeti meghízott van hogy a locsolókocsiba is beleköt hogy miért folyik belőle a víz...
Szevasztok!
Krosszmotor városban ? persze nem használnám úton csak néhol sajnos érintenem kell hogy menjek az erdőnek.kék autó egyből rámjön? kinek milyen tapasztalata van? Köszi a válaszokat!
Multkor bicajoztam és átmentem taksonyba, és a lovarda melletti telken láttam egy kis asztal ugrót.
Még nem mondtam, mert rég beszéltünk, kiköltöztem dunaharasztiba aztán lenne garázs, így kényelmesebb lenne.
Mi ujság van a tm-mel?
Hétvégén motorzás valamerre?
kösz a válaszokat.
A taksonyi pályát ismerem, h milyen, de más nem tudok, amit lábon mg lehet közelíteni.
Szépen pötyögni KRESZ-t betartani az úton míg átgurulok az erdőig,utánna ereszd el a hajam! ha nem tetszik próbáljanak üldözni..
Taksonyba ki tudsz menni lábon, de nem nagyon éri meg, mert teljesen le van lakva a pálya, élvezeti értéke, szinte nulla. De edzeni tökéletes. A rendőrök normálisak, de én kisbusszal szállítom a motort, így nincs bajom velük. Megyünk vasárnap is motorozni Nagykőrösre, Kemével,meg a fiammal. Ha kérdésed van csörgess meg. 30 5652236
Tudom hogy nem messze van a taksonyi pálya, de nem tudom merre kell kimenni, lábon lehet-e?
Rendőrök mennyire foglalkoznak a krosszmotorosokkal stb?
Plussz lehet akkor motorozhatnánk valamikor, bár a motorom még nincs kint.
Én harasztin lakom, miben segíthetek?
Van itt valaki terepmotoros Dunaharasztiból?
Krosszmotor városban ? persze nem használnám úton csak néhol sajnos érintenem kell hogy menjek az erdőnek.kék autó egyből rámjön? kinek milyen tapasztalata van? Köszi a válaszokat!