Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dam 2004 területen szoktak rallyt rendezni? komoly...az az aszfalt
am meg amit látok mostanában,hogy miskolcot elhagyva felsőzsolcai körforgónál elhordták a sok földkupacot,lett ezáltal egy geci nagy sík terület amin rally vagy rallycross pályát alakítottak ki! elég jó lehet! kérdés az lenne az kié?nem lehetne inkább krossz pályát varázsolni belőle? a nyomvonal tök zsír,csak pár ugró kéne bele!valami egyéni kezdeményezés lehet...de vajon ki tudna több infót adni?
Hello! Zsolcai lakos voltam, immáron miskolcon tengődök. A régi pályát visszasírva támadt 1 ötletem. Kellene 1 kis segítség a megvalósításához. Arról lenne szó,hogy a DAM-ban szokott rally verseny rendeződni,ugyan ez engem nem érdekel ,de az a kósza ötlet jutott eszembe, hamár rally lehet akkor miért ne lehetne mondjuk endurocross supermoto, quad verseny is?! Sajnos itt kelet MO-n nincs sok motoros esmény de biztos lenne kereslet rá. Kíváncsian várom véleményeteket Tőled illetve az egyesület tagjaitól! Üdv Gábor
Bocsi de nem tudtam hogy hanyas évjárat
Lehet már ő is annak vette..
Te figyu,miért szeretnél minkrt madárnak nézni?
Pont eben a topikban akarsz eladni egy 92-es motort 99-esnek , ha nem irtad volna be az évjáratott jó fej maradtál volna ,de igy
Hali.
Eladó kx 250 1999-es 260 ezerért
helló
felrakom ide is ..hátha valakit érdekell egy potom pénzes.. 2005 husaberg fc 450 full felkészítve.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fc_4
50-5337803
zsírság
nem tudom nekem eddig nagyon jól bírja, több mint féléve egy mm-t se kopott...
Lacika akkor hétvégéig hányd össze a vasat
ja meg Sanya, az Andris srác is jöhetne? azóta kérdezgeti hogy mi a helyzet hogy múltkor jött bugyira
Ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz
Csöcs.
Amint le van szervizelve a telóm és megjön az első gumim és nem lesz mocskoshideg mehetünk bárhova
Itt is olyan gyorsnak kéne lenned mint a pályán!
Már vettem egy hátsót meg megrendeltem az elsőt
Max megszívom, de legalább kipróbálom ezt is ..
Felejtsd el, de meg ne kérdezd, hogy miért
Mondjuk akkor jó a pirelli ha havonta cserélik garanciában Mehetünk vasárnap a másik oldali homokozósba
De lehet, hogy a michelin sem szerepel a Media-ban csak a Medium-ban kapható
Volt egy széria Gödöllőn is, amiről szakadtak le a bütykök, de gariba cserélték azokat...
Mid Soft-ot nézzél szerintem, inkább puha, homokos pályákra járunk - már amikor...
nekem is ez a scorpion gumi van - meg talán Kemének is - csak a mid soft verzió
viszont Tominak a 450-en repedtek le a bütykök róla.. de lehet csak régi volt maga a gumi... (talán az is a déczi féle akciós széria volt)
és akkor hétvégére hova tervezed a 'hajtsuk szét a Lacika új gépét' című tartóstesztet?
össze-beszélhetnénk, edzés nem tudom lesz-e, Sanya?
tegnap is akartam menni taksonyba csak nem sikerült odaérnem....
Jóvanna

Egyébként ez is egy szimpatikus gumi, érdekes, hogy különböző keménységűek a bütykök. A gyári könyvben akadtam rá.
Eladná az ismerős csajom ezt a bringát !
KTM 525 SX 2006 szeptemberi,325 üzemóra,hobbi szinten használt,hibátlan állapotú,papírja rendben van,full gyári,5-6 sebesség benne,havasi futómű!750.000 ft.az üzenőfalamon vannak képek róla!köszönöm a segítséged!tel.számom:30/8255126
Media Soft, Media Hard, ez egy 10euros kérdés volt Bélának jár ebből 3euro, mert részben igaza volt
Kösz de azért ne fáradozz. Jó lesz ez az ms szerintem.
Én is ilyennel megyek,serintem az egyik télre valo puhább öszetételü a másik nyári keményebb öszetételü,ha gondolod megnézem az enyémet azt télre adta a gumis de én lassan két éve használom Kb 70üóra van benne de még nem szar
Ez az egy nem tűnt fel, köszi!
Mit lehet tudni arról a betűről? Vagy az titok?
Kurva gumis oldalakból nem sokat lehet megtudni.
Egy betü