dam 2004 területen szoktak rallyt rendezni? komoly...az az aszfalt
am meg amit látok mostanában,hogy miskolcot elhagyva felsőzsolcai körforgónál elhordták a sok földkupacot,lett ezáltal egy geci nagy sík terület amin rally vagy rallycross pályát alakítottak ki! elég jó lehet! kérdés az lenne az kié?nem lehetne inkább krossz pályát varázsolni belőle? a nyomvonal tök zsír,csak pár ugró kéne bele!valami egyéni kezdeményezés lehet...de vajon ki tudna több infót adni?
Hello! Zsolcai lakos voltam, immáron miskolcon tengődök. A régi pályát visszasírva támadt 1 ötletem. Kellene 1 kis segítség a megvalósításához. Arról lenne szó,hogy a DAM-ban szokott rally verseny rendeződni,ugyan ez engem nem érdekel ,de az a kósza ötlet jutott eszembe, hamár rally lehet akkor miért ne lehetne mondjuk endurocross supermoto, quad verseny is?! Sajnos itt kelet MO-n nincs sok motoros esmény de biztos lenne kereslet rá. Kíváncsian várom véleményeteket Tőled illetve az egyesület tagjaitól! Üdv Gábor
Te figyu,miért szeretnél minkrt madárnak nézni?
Pont eben a topikban akarsz eladni egy 92-es motort 99-esnek , ha nem irtad volna be az évjáratott jó fej maradtál volna ,de igy
helló
felrakom ide is ..hátha valakit érdekell egy potom pénzes.. 2005 husaberg fc 450 full felkészítve.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fc_4
50-5337803
zsírság
nem tudom nekem eddig nagyon jól bírja, több mint féléve egy mm-t se kopott...
Lacika akkor hétvégéig hányd össze a vasat
ja meg Sanya, az Andris srác is jöhetne? azóta kérdezgeti hogy mi a helyzet hogy múltkor jött bugyira
Mid Soft-ot nézzél szerintem, inkább puha, homokos pályákra járunk - már amikor...
nekem is ez a scorpion gumi van - meg talán Kemének is - csak a mid soft verzió
viszont Tominak a 450-en repedtek le a bütykök róla.. de lehet csak régi volt maga a gumi... (talán az is a déczi féle akciós széria volt)
és akkor hétvégére hova tervezed a 'hajtsuk szét a Lacika új gépét' című tartóstesztet?
össze-beszélhetnénk, edzés nem tudom lesz-e, Sanya?
tegnap is akartam menni taksonyba csak nem sikerült odaérnem....
Eladná az ismerős csajom ezt a bringát !
KTM 525 SX 2006 szeptemberi,325 üzemóra,hobbi szinten használt,hibátlan állapotú,papírja rendben van,full gyári,5-6 sebesség benne,havasi futómű!750.000 ft.az üzenőfalamon vannak képek róla!köszönöm a segítséged!tel.számom:30/8255126
Én is ilyennel megyek,serintem az egyik télre valo puhább öszetételü a másik nyári keményebb öszetételü,ha gondolod megnézem az enyémet azt télre adta a gumis de én lassan két éve használom Kb 70üóra van benne de még nem szar
am meg amit látok mostanában,hogy miskolcot elhagyva felsőzsolcai körforgónál elhordták a sok földkupacot,lett ezáltal egy geci nagy sík terület amin rally vagy rallycross pályát alakítottak ki! elég jó lehet! kérdés az lenne az kié?nem lehetne inkább krossz pályát varázsolni belőle? a nyomvonal tök zsír,csak pár ugró kéne bele!valami egyéni kezdeményezés lehet...de vajon ki tudna több infót adni?