Ha tolod,akkor is részt veszel a forgalomba.Biztosítás,rendszám,műszaki, bukó,jogsi!Arról nem is beszélek,hogy ha ez mind megvan,akkor még a bütykösgumiér ugyanúgy megbasznak! Haverom a mosóba tolta át (kb 100méter) nem volt rajta bukó,megvágták.
A történet egyszerű,nem kell megállni senkinek!
tehát ha crossom van és tolom is az úton akkor kell rá biztosítást kötni? ja és a toláshoz nem kell jogsi ugye? tehát ha van egy 125-ös crossom nem kell A1-es jogsi? és ha igazolom egy adásvételivel h enyém a motor akkor az jó nem? Bocsi ha hülyeségeket kérdezek de ezeket tudni szeretném és köszi a türelmeteket irántam
Van olyan barom attól függetlenül, aki lábon megy ki krosszpályára krosszgumival, utcán keresztül. Én sem vagyok miller, sőt, igen csak messze állok tőle, de mégis megoldom, ha messze megyünk motorozni.
anyám te miről beszélsz? mi egy 17 éves szakadt mindenhol rohadó szívódiesel t4 tranyóval járunk motorozni... ahhoz aztán tényleg millernek kell lenni... kb a felszerelésem többet ér
És krosszozni csakis milliomosoknak szabad, akik megengedhetik maguknak hogy kizárólag a motor szállítására fenntartsanak egy mikrobuszt vagy személyautót+utánfutót...
És krosszozni csakis milliomosoknak szabad, akik megengedhetik maguknak hogy kizárólag a motor szállítására fenntartsanak egy mikrobuszt vagy személyautót+utánfutót...
Szia! Egyik ismerősöm pár 100 méterre lakik egy töltésen, és ugyan ezek voltak a kérdései. A cross motor (se világítás, se semmi) jól tudok közúton ne mehet. Pályán meg nem nagyon gyakori a rendőr... Az oda kivezető úton odamehet, ha tolod, ha rajta ülsz. Igazoltat, és igen, kéri a papírjait. Ezt személyes tapasztalatból mondom, igaz közúton is használható motort toltam egy ismerősömmel, és még a biztosítást is elkérték. Záró mondatuk ez volt: "Szálljon le a gépjárműről, és tolja haza." (Mintha nem tolta volna szerencsétlen 2-3 km-en keresztül. 1 szó mint 100, a papírokkal ha ne tudod igazolni hogy a tiéd azon a kis útszakaszon is, akkor szerintem problémáni fognak. Ha esetleg közeletekben van töltés, ott szállíthatod mert még a jó isten se fog meg egy crossmotort töltésen egy kis autóval.
Helló. Lenne néhány kérdésem a crossmotorokkal kapcsolatban. Ugye ezt nem használom forgalomban. Tehát erre nem kell semmi papír? (pl biztosítás?) Ja és más megoldás híján lehet olyat csinálni, h járdán eltolom egyik háztól a másikig? (pár száz méter) Ebbe beleköthetnek a rendőrök? Nem hinnék azt h elloptam vkitől? Előre is köszi a választ.
Egyszerűen fogod magad,aztán nem mész!
A történet egyszerű,nem kell megállni senkinek!
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Valaki nem tudja,hogy mikor lesz Bakonynánán verseny?