Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem mehetsz 50ccm fölé, akkor szerintem kétüteműt vegyél. Aprilia RX, Honda CRM, Honda MTX, Suzuki TS és a többi.
Nem a jogsi a gond, az van (korlátlan). Viszont egyrészt a lehető legkisebb mértékben szeretném a családomat terhelni a hóbortjaimmal; másrészt meg nemrég költöztem Belgiumba, és itt iszonyatosan komplikált a papírmunka. 4 hónap után most tartunk ott, hogy megtudtam, elhagyták az aktám a bevándorlási hivatalnál, úgyhogy gyakorlatilag még sehol nem tartok a letelepedéssel, kezdhetek minden hivatalos baromságot előlről. Mire eljutnék odáig hogy egyáltalán kérhetném egy rendszámos jármű forgalomba helyezését, addigra rég vége a télnek. Márpedig, ha itt laksz, akkor minden járművedre belga rendszám kell. Kivéve az 50-es mocikat, mert azokra itt is elég egy biztosítás, és (EU-s jogsival) már mehetsz is.
Hm. 50-es 4T erdei földútra? Nem kevés az oda? Jogosítványod van, nem? Miért nem legalább valami 125-ös 4T? Ha melóbajáróson gondolkodnék ilyen terepen akkor a pl. xt125-ös vagy hasonlóban?
Sziasztok!

Szeretnék venni egy olcsó, igénytelen, olcsón fenntartható (nem üzemórás, lehetőleg 50-es) motort téli munkába járásra, nagyrészt egy erdei-hegyi földúton keresztül (kemény terep, minden van, bedőlt fák, sziklák, széles és mély árkok, avar, hó, sár); de közúton, nagy forgalomban, sötétben is gyakran használnám. A legnagyobb kihívást talán a hideg jelentené, a munkahelyemnél napi 8-10 órát kéne kint állnia, akár fagyban és hóesésben. Kérdés: Ti milyen motort ajánlanátok ezekhez az igényekhez?

Én egy olcsó (használt, kínai) 50 cc 4T terepmotorra gondoltam, lehetőleg léghűtéssel, első-hátsó-fék-index lámpával, visszapillantóval. Nem baj, ha nem túl erős, nem akarok száguldozni. A Jiangsu 4T motorjai állítólag elég jók. Vagy lehet a közelemben kapni egy Skyteam T-Rex-et, de csak újonnan, és kicsit drágállom az árát. Mit javasoltok?
szia várom hidel nem fogod meg bánni többen vagyunk nagyobb a hangulat és senkit nem hagyunk a gödör alján
naná ,hogy meg van ! Hívlak majd.
Szewasztok!

Eladó a következő Airoh Stelt Rattray Replica Full carbon sisak.
Súly: 1000 gr!
Méret: L (59-60 cm)
Néhányszor használt, szinte új állapotban van.
Ár: 60 eFt.
szeva jöhetnél jó kis banda és utvonal nem tudom meg van-e a számom
hétvégente szoktunk induln auchentöl ( Kistarcsa ) szombanton vagy vasárnap és olyan 12 körül + - egy óra mikor hogy beszéljük meg majd csörges meg azt pontositunk
Sziasztok!Olyan kerdesem lenne hogy jart mar valaki ezen az Auner bolhapiazon az osztrakoknal?Erdemes elmenn?Valaszokat elore is koszonom!
Szeva hol hol hol hol hol ? ? ?
http://www.rivayamaha.com/part...
Ez a főoldal kiválasztod a márkát és tipust feldobja az évjáratot utána csak türelem kérdése az egész
http://216.37.204.203/Kawasaki...
itt keresgélj
minden cikkszám szerepel
K1401-30002
14013A jelű alkatrész

A másikat nem találom
üdv mindenkinek
tudtok segiteni hogy honnan tudnám kilogikázni h mit takarnak a cikkszámok..
RMZ 250 mocihoz..
PL:
K1401-30002
K3209-9018

ha tudtok segiteni nagyon megköszönném h holtudom ezeket visszakeresni..
Nem, az egy sarokkal odébb...
hmm, tetszetős..
Volvo alkatrészek ugyanitt eladók?
Helló!
friss műszakis dt eladó!
http://motor.hu/hasznaltmotor/...
kx 250 komplett kuplung eladó, ha valakit érdekel. Kosár-belső tányér-kinyomó fedél-rugók- fémlamellák van kopólamella is, de az külön alku tárgya. Az alkatrészek külön-különis eladók! Vannak még léptetővilláim-renthel kormány-polini carbon membránlap /vágható 0.4mm/-programtengely stb... OLCSÓN!
Csá,lehetséges az ár ,de csak 2db esetén!Csak kp!
Geryv8-al vedd fel a kapcsolatot hogy ezt szeretnéd a következő rendelésbe
ilyenkor karácsony előtt ált. szokott rendelni egy adag cuccot
hello mindenkinek

Ezt a szemüveget szeretném beszerezni, de eddig sehol nem találtam .
Ha valaki tud szerezni e-bay , külföld stb , mindeggy ,a z kérem jelezze.
köszi
Szia.érdekelne a piros szürke kabát de a kék is,Ha lehet pofátlankodni,December3-án adnék érte 7 ezret vagy zsír új 10ezer chec dejinour ájándék utalványt,amit tesco auchan plaza stb lehet fizetni.
Üdv,nem jó az e-mail cím!
Sziasztok.Garázs ürítést hajtok végre.Van néhány új cordura kabátom,nadrágom,L,XL-es méretben.9e ft/db
Email:totla@freemail.hu
Oke,de Most erkeztunk Key westre.akkor Most ne buvarkodjak?