Nem a jogsi a gond, az van (korlátlan). Viszont egyrészt a lehető legkisebb mértékben szeretném a családomat terhelni a hóbortjaimmal; másrészt meg nemrég költöztem Belgiumba, és itt iszonyatosan komplikált a papírmunka. 4 hónap után most tartunk ott, hogy megtudtam, elhagyták az aktám a bevándorlási hivatalnál, úgyhogy gyakorlatilag még sehol nem tartok a letelepedéssel, kezdhetek minden hivatalos baromságot előlről. Mire eljutnék odáig hogy egyáltalán kérhetném egy rendszámos jármű forgalomba helyezését, addigra rég vége a télnek. Márpedig, ha itt laksz, akkor minden járművedre belga rendszám kell. Kivéve az 50-es mocikat, mert azokra itt is elég egy biztosítás, és (EU-s jogsival) már mehetsz is.
Hm. 50-es 4T erdei földútra? Nem kevés az oda? Jogosítványod van, nem? Miért nem legalább valami 125-ös 4T? Ha melóbajáróson gondolkodnék ilyen terepen akkor a pl. xt125-ös vagy hasonlóban?
Szeretnék venni egy olcsó, igénytelen, olcsón fenntartható (nem üzemórás, lehetőleg 50-es) motort téli munkába járásra, nagyrészt egy erdei-hegyi földúton keresztül (kemény terep, minden van, bedőlt fák, sziklák, széles és mély árkok, avar, hó, sár); de közúton, nagy forgalomban, sötétben is gyakran használnám. A legnagyobb kihívást talán a hideg jelentené, a munkahelyemnél napi 8-10 órát kéne kint állnia, akár fagyban és hóesésben. Kérdés: Ti milyen motort ajánlanátok ezekhez az igényekhez?
Én egy olcsó (használt, kínai) 50 cc 4T terepmotorra gondoltam, lehetőleg léghűtéssel, első-hátsó-fék-index lámpával, visszapillantóval. Nem baj, ha nem túl erős, nem akarok száguldozni. A Jiangsu 4T motorjai állítólag elég jók. Vagy lehet a közelemben kapni egy Skyteam T-Rex-et, de csak újonnan, és kicsit drágállom az árát. Mit javasoltok?
Eladó a következő Airoh Stelt Rattray Replica Full carbon sisak.
Súly: 1000 gr!
Méret: L (59-60 cm)
Néhányszor használt, szinte új állapotban van.
Ár: 60 eFt.
szeva jöhetnél jó kis banda és utvonal nem tudom meg van-e a számom
hétvégente szoktunk induln auchentöl ( Kistarcsa ) szombanton vagy vasárnap és olyan 12 körül + - egy óra mikor hogy beszéljük meg majd csörges meg azt pontositunk
kx 250 komplett kuplung eladó, ha valakit érdekel. Kosár-belső tányér-kinyomó fedél-rugók- fémlamellák van kopólamella is, de az külön alku tárgya. Az alkatrészek külön-különis eladók! Vannak még léptetővilláim-renthel kormány-polini carbon membránlap /vágható 0.4mm/-programtengely stb... OLCSÓN!
Szia.érdekelne a piros szürke kabát de a kék is,Ha lehet pofátlankodni,December3-án adnék érte 7 ezret vagy zsír új 10ezer chec dejinour ájándék utalványt,amit tesco auchan plaza stb lehet fizetni.
Üdv,nem jó az e-mail cím!
Szeretnék venni egy olcsó, igénytelen, olcsón fenntartható (nem üzemórás, lehetőleg 50-es) motort téli munkába járásra, nagyrészt egy erdei-hegyi földúton keresztül (kemény terep, minden van, bedőlt fák, sziklák, széles és mély árkok, avar, hó, sár); de közúton, nagy forgalomban, sötétben is gyakran használnám. A legnagyobb kihívást talán a hideg jelentené, a munkahelyemnél napi 8-10 órát kéne kint állnia, akár fagyban és hóesésben. Kérdés: Ti milyen motort ajánlanátok ezekhez az igényekhez?
Én egy olcsó (használt, kínai) 50 cc 4T terepmotorra gondoltam, lehetőleg léghűtéssel, első-hátsó-fék-index lámpával, visszapillantóval. Nem baj, ha nem túl erős, nem akarok száguldozni. A Jiangsu 4T motorjai állítólag elég jók. Vagy lehet a közelemben kapni egy Skyteam T-Rex-et, de csak újonnan, és kicsit drágállom az árát. Mit javasoltok?
Eladó a következő Airoh Stelt Rattray Replica Full carbon sisak.
Súly: 1000 gr!
Méret: L (59-60 cm)
Néhányszor használt, szinte új állapotban van.
Ár: 60 eFt.
hétvégente szoktunk induln auchentöl ( Kistarcsa ) szombanton vagy vasárnap és olyan 12 körül + - egy óra mikor hogy beszéljük meg majd csörges meg azt pontositunk
Ez a főoldal kiválasztod a márkát és tipust feldobja az évjáratot utána csak türelem kérdése az egész
itt keresgélj
minden cikkszám szerepel
14013A jelű alkatrész
A másikat nem találom
tudtok segiteni hogy honnan tudnám kilogikázni h mit takarnak a cikkszámok..
RMZ 250 mocihoz..
PL:
K1401-30002
K3209-9018
ha tudtok segiteni nagyon megköszönném h holtudom ezeket visszakeresni..
Volvo alkatrészek ugyanitt eladók?
friss műszakis dt eladó!
http://motor.hu/hasznaltmotor/...
ilyenkor karácsony előtt ált. szokott rendelni egy adag cuccot
Ezt a szemüveget szeretném beszerezni, de eddig sehol nem találtam .
Ha valaki tud szerezni e-bay , külföld stb , mindeggy ,a z kérem jelezze.
köszi
Üdv,nem jó az e-mail cím!
Email:totla@freemail.hu