Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Tudna nekem valaki abban segíteni hogy a ma újonnan vásárolt MT-MX Pro II cross szemüvegemhez esetleg milyen lencsét vehetnék? Mert látom h ezek típusra vannak, de én sehogy sem találok ilyen márkájú lencsét.
Nekem meg nem ér 1M-t (ha jól számoltam szerinted kb. ennyit érhet az autód) hogy bejárhassak dolgozni (mert gondolom a km-ek nagyobb %-a ennek kapcsán kerül bele)...főleg hogy ha összeszámolom a "vagyonomat", szerintem összesen nem érnek annyit (pláne most) mint az autód
köszi ez nekem is megvan.
És még meg sem csillantotta magát igazán!
te valami más világban élsz...
nem is idegesítem magam a hülyeségeiden
Én megvettem az utánfutót 80ért, átírással mindennel együtt kb 110be van... felujjítottam, átalakítottam hogy motort tudjak rajta szállítani, de ha másra kell 5 másodperc alatt visszaalakítható. Éves biztosításom kb 2500 ft... 1000ccm-es corsával 2 motorral 3 emberrel a világ végére elhúzom 5liter fogyasztással... Az ára szerintem relatív... 100 soknak hangzik de amig kimotorozol a pályára/pályákra 5x annyi üzemóra megy a motorodba... második szezon után lehet hogy csak a kifurikázással behozol egy új felujítást, amiből vehetsz egy utánfutót... hosszútávon megéri!
Nekem évi 15.000ft a biztosításom. Cirka 70 év alatt vissza is fizetem a biztosításból az autó árát... De nem csak motort hurcibálok vele (még nincs rajta vhorog sajnos) hanem dolgozni járok vele, szórakozni, bevásárolni...mindenhova. És mégis megéri fenntartanom. És még mindig nem vok miller..
http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/auto/T4R3HR2AD5J5QRLADR8ISKLR8
9DZZJQA2MC42I7A89D5MO8KLDD895YR931117G26I2Y013Y517155OD134DJKLIGID3KKI6
68RLSY3RG10IPAO3131F5AA6DYSSL72F688AF07J4H93894488GSJ5J6UFRLSO3RJY5YOUO
P2QYYO/page1
Le, persze. Bár akkor a két oldalra nyíló ajtó helyett fel kell tenni egy lenyílósat... vagy teszel rá egy hálót és az már nagyon amerika lesz
hello
én is néztem ezeket az autókat, de mind puttonyos... azt le lehet róla valahogy aplikálni?
köszi
Ezt Neked kell tudnod...
Nekem 50e/év volt a biztosítás nulla bónusszal, egy év után ez lecsökkent 35e-re. (a drz-re volt asszem 28e)
ennek a megvásárlásán viszont most én gondolkodtam el...
nekem sajna ellopták az autómat így most valamit óccóért kell vennem
Töredékét, persze
Anno kikalkuláltam mi mennyi lenne - pont ezért nincs autóm

Azt hiszem, aki kicsit is nyitott szemmel jár a világban, nem vitatkozik azzal hogy "szeretett" kis hazánkban nemcsak a motort, de bizony az autót is keményen luxuscikknek tekintik és ennek megfelelő (köz)terheket rónak ki rá...én pedig semmi mást nem állítottam, csak ennyit.
ha visszaolvasol látod, hogy innen indult a beszélgetés :
"GD
[186586] tegnap 16:04
És krosszozni csakis milliomosoknak szabad, akik megengedhetik maguknak hogy kizárólag a motor szállítására fenntartsanak egy mikrobuszt vagy személyautót+utánfutót..."

én arra reagáltam, ha valaki krosszozni akar, ami ugye egy zárt pályán történik, ahhoz nem kell milliós autót, tartania, mert általában van az embereknek autója, ha meg nincs kimegy lábon.
egyébként hallottam róla én sem pályán motorozok és általában nem is autóval megyek el az aszfalt végéig...
két külön dologról beszélünk
Na, az volt kb. az egyetlen kocsi aminek a megvásárlásán még én is elgondolkoztam pár éve - aztán nekiálltam kiszámolni hogy mennyi lenne rá a biztosítás és kiderült hogy 2 év alatt kifizettem volna az autó árát csak erre az egy dologra, azt' akkor úgy döntöttem hogy mégsem annyira fontos hogy nekem autóm legyen...
Tessék?Ha nem tudok pályára menni,szart se ér a motorom?Nem értelek,komolyan,hallottál már' a Free Ride-ról?A motorozás ott kezdődik ahol az aszfaltnak vége........
ennyi. ezért írtam, hogy akinek van egy krossza és az a leküzdhetetlen problémája van, hogy nem tud kimenni a pályára, inkább adja el.
Mellesleg az enyém se papíros és nem futóval járok motorozni.
töredékét...
ott a google, keress kalkulátorokat azt pötyögd be hogy egy '94-es verdára pár év bizt bónusszal mi mennyi.
szervizelni? persze inkább kijárok az üó-ás krosszal/sm-el és akkor a motorra költöm annak sokszorosát...
és még mindig van egy kocsi amit bármire használhatsz

de biztos neked van igazad, mint mindig...
Én lábon jártam járok ki,mert igenis nincs 70 ezrem utánfutóra sem 60 ezrem vonóhorogra,csak 3ezrem benzire meg olajra és próbálom jól érezni magam,ennyi
Nekem se jogsim, se rendszámos motorom, mégis járok vele motorozni. Van mikor kocsival visszük pályára, van mikor lábon karistolunk a határban. Nem kell megállni, és nincs probléma.
Tudom, mert ez egy felicia pickup Ráadásul én sem gondoltam volna, de iszonyat bejön a csajoknak...
Ezért írtam, hogy általában... vagy ha nem is mindenkinek van autója, de azokkal akikkel motorozik az ember biztosan van. De ha úgy sem tudja megoldani, akkor menjen ki lábon vagy ne vegyen krosszt.
És azzal az autóval tudod szállítani a motort?
Én meg úgy gondolom, hogy az autó mindig megy, hóban, fagyban, esőben, tudsz vele vinni valakit, el tudsz vel menni vásárolni, stb. Ja, és a kocsimnak az éves biztosítása kb csak évi 10-e ft-al több, mint a drz-é...
Nekem pl. csak a motor hurcibálására kéne autót tartanom, máshova eddig se jártam vele (mivel nincs) és ezután sem tenném...