Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek már sokat érnek! Rendes srác volt Feri!Sokat dolgoztam neki,rengeteget járt hozzám.Mennyit agyaltunk,dumáltunk,el sem hiszem,hogy nincs .A fiával is jó a viszonyom az ő mociját is megcsináltam, a napokban tesztelte,tetszik neki.Szegény gyerek,meg ott maradt az asszonyka is.Az is rendes lány.Sajnos, az élet ilyen.Hihetetlen.....
Ezeket megtartom magamnak...ha lesz is vevő az SXV-re nem adom...
Nem tudom pontosan,Danival még nem beszéltem
És mi történt vele?
Huu ,mennyi telót hozott mindíg,még tán holnap is jön zsé tőle,csütörtökről.Akkor beszéltem vele utoljára este.
gondolom komoly: "Tájékoztatjuk,hogy a hívott szám nem elérhető" ................................................
Teeeee! ez most komoly?
Mintha te is ott lennél!
Adél egy RockStar!
Sz. Adél szupermodell, versenyző, vagy mindkettő?
Nagyon Amerika
Egy vasárnapi videó
Isten nyugosztalja! Ez most megütött Remélem jó helyre került
Sziasztok!Csikának és aki ismerte!Tegnap este motor balesetben elhunyt RAPTOR FERI!
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy tervezek a közeljövőben venni egy 125 cm3-es enduro motort. A mostani Yamaha Dt-mből származó pénzt szeretném ráfordítani, ami remélhetőleg 200.000-220.000Ft lesz. Tehát a 250.000Ft-ig nézelődök, hátha egy kis alku belefér. Ami a legjobban tetszik, az ez lenne: http://kepesmotor.hu/husqvarna... . Ezen kívül rengeteg motort néztem (Yamaha, Honda, Suzuki, Kawasaki...) de a Ti véleményeteket kérném. Első sorban közúton akarnám használni,d e hétvégenként cross pályára vinném. Tehát a leültetett motorok nem nagyon érdekelnek, inkább a magasak mint ez a Husqvarna. Nincs nagy tapasztalatom ezen a téren, így pár linket nagyon megköszönnék, hogy ilyen árkategóriában ki mit/milyet venne. Esetleg személyes tapasztalatokat is meghallgatok! Jöhet a motor 50-es papírokkal is, de akár 125-ként is rendszámosan!
A válaszokat előre is köszönöm!
jolvan
na valakinek?
Sztem megér 20at, de találtam egy szét csimmát aunerben, és azt fogom megvenni. Persze motorgenerál után.
A lényeg, ACERBIS csizmát soha ne vegyetek! 1 évet bírt nálam a legújabb modell.
mondtam volna hogy akkor mondj 1 árat rá,de akkor ha veszel újat ak tárgytalan v mennyit ér szted? 15ropit?
nyalihó!
Tud valaki hordozható krosszpályát?
Mostanában össze-vissza van időm motorozni, ezért a motort mindig magammal viszem, de csak álló motorral tologatom..
köszi, csöcsi, csákó!
Nem neked akartam a választ bocsi...
A csizma közben megoldódott, újonnan veszek egy oxtart. De azért köszi még1x ;)
Annyiért... kizárt. De azért kösz ;)
érdekel?
20as?
Hogyér adod?