Ezek már sokat érnek! Rendes srác volt Feri!Sokat dolgoztam neki,rengeteget járt hozzám.Mennyit agyaltunk,dumáltunk,el sem hiszem,hogy nincs .A fiával is jó a viszonyom az ő mociját is megcsináltam, a napokban tesztelte,tetszik neki.Szegény gyerek,meg ott maradt az asszonyka is.Az is rendes lány.Sajnos, az élet ilyen.Hihetetlen.....
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy tervezek a közeljövőben venni egy 125 cm3-es enduro motort. A mostani Yamaha Dt-mből származó pénzt szeretném ráfordítani, ami remélhetőleg 200.000-220.000Ft lesz. Tehát a 250.000Ft-ig nézelődök, hátha egy kis alku belefér. Ami a legjobban tetszik, az ez lenne: http://kepesmotor.hu/husqvarna... . Ezen kívül rengeteg motort néztem (Yamaha, Honda, Suzuki, Kawasaki...) de a Ti véleményeteket kérném. Első sorban közúton akarnám használni,d e hétvégenként cross pályára vinném. Tehát a leültetett motorok nem nagyon érdekelnek, inkább a magasak mint ez a Husqvarna. Nincs nagy tapasztalatom ezen a téren, így pár linket nagyon megköszönnék, hogy ilyen árkategóriában ki mit/milyet venne. Esetleg személyes tapasztalatokat is meghallgatok! Jöhet a motor 50-es papírokkal is, de akár 125-ként is rendszámosan!
A válaszokat előre is köszönöm!
Sztem megér 20at, de találtam egy szét csimmát aunerben, és azt fogom megvenni. Persze motorgenerál után.
A lényeg, ACERBIS csizmát soha ne vegyetek! 1 évet bírt nálam a legújabb modell.
nyalihó!
Tud valaki hordozható krosszpályát?
Mostanában össze-vissza van időm motorozni, ezért a motort mindig magammal viszem, de csak álló motorral tologatom..
köszi, csöcsi, csákó!
A válaszokat előre is köszönöm!
na valakinek?
A lényeg, ACERBIS csizmát soha ne vegyetek! 1 évet bírt nálam a legújabb modell.
Tud valaki hordozható krosszpályát?
Mostanában össze-vissza van időm motorozni, ezért a motort mindig magammal viszem, de csak álló motorral tologatom..
köszi, csöcsi, csákó!
A csizma közben megoldódott, újonnan veszek egy oxtart. De azért köszi még1x ;)