Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia terveztem hogy megyek
de sajnos nem tudtam menni sajnos ...........most ide nem akkarom ki irni
de majd elmondom, ha jó leszek akkor esetleg ezen a hétvégén megyek mert kell a mozgás
müködött.. már ez augusztustol szét van szedve valoszinü azért..
Működött ezen a powerszelep, mert tiszta rozsda ?
Noozsid! Kint voltatok szombaton is?
Az asszony is azt üzeni, hogy kapd be.... itthon fagyoskodunk te meg csak úszkálsz az óceánban. Nincs ez rendjén.
rég komonikáltunk majd admeg a számod
és rád csörgök
garantáltan tetszeni fog
igazi békebel endurozás
fákal fölemenökel kijárt részekel fasza lesz
Rendben!
Semmi jónak nem vagyok az elrontoja.
Szólj,ha mentek és ha úgy adódik csatlakozom.
akkor ebben a esetbe
jöhetnél velünk nagyon jó kis uj pálya van és utvonal .
Szép. 40-50 üzemóra feletti Prox dugó?
Tisztességesen egy újrahüvelyezés, új dugó, blokkhegesztés lenne a megoldás, benne lesz tömítésekkel, munkadíjjal 80-100 ezerbe. Én is klasszikus magyar használtmotort vettem, YZ250 02, mire kész lesz, drágább lesz a leves, mint a hús, a motor ára még egyszer ráment az alkatrészekre és a hegesztésekre... Igaz, legalább tudom, min ülök.
Cső4
Járok hát...
srácok .. ezzel még lehet valamit kezdeni vagy kuka?
már ara gondolok h a hengerböl is levan törve az alja? mert a hüvelynek igen...
szia
te még jársz endurozni
Az jó,nálam meg tegnap fagyott be a kerticsap...
Fürgyé le,ja és ha motorozni akarsz jövöre hozz egykis benzint,mert itt 500Ft lesz literje mire hazajöttök.
Üdv
Az enyémet.
Bakker Gabi .Most erkeztunk miamiba,tiszta Kuba!mindenki spanyol!colony Hotel ,40es evekbe epult beszaras,na megyek az oceanba furdeni!30 fok van
sziasztok Motort szeretnék venni újra, volt már Husqvarna Te 350 és Husaberg Fe 350 jellemzéseket is irtam mind a 2 ről , az a lényeg 4 ütem legyen , gondolkoztam DRZ 400 E de orr nehéznek tartom, aztán néztem még Husaberg FE 400,450,501 et vagy Husqvarna TE ből a 410 vagy 610 , de annyi hogy 610 már volt haveromnak de azt 3 szor kellet felujitani egymás után mindég volt valami kis hiba,, peddig nem a szerelő apja volt a hibás mert sok motort rakott össze és soha nemvolt hiba a TE 610 nél meg 3 szor is egymás után :( ezért bizontalanitott el + a beinditás egy 610 keserves ( haveré nagyon nehezen indult ) köszi válaszotok az Erő számit nagyon nállam és persze ne essen szét 1 hónap alatt
Sziasztok
Azt kérdezném a tapasztaltabbaktól, hogy DR-Z helyett, milyen terepmotort ajánlanátok. legfőképpen endúrózni lenne.
Köszi. Attila
Go pro nélkül haza sem gyere!
Akár mehetnének utánatok...
Manapság úgyis mindenki elfelé megy innen...
Persze,otthon varnak a gyermekeim!
És még hazazajöttök?
Akkor tudok motorozni is ;)
Mi van ha jó évetek van?
Hali egy kicsit kirandulunk Beuskaval.kipihenjuk ezt a fos evet.utana le ugrunk Key westre onnan pedig Kuba csak 150km
Szeva!

Mit csinálsz te ot MI a MIben?