szia terveztem hogy megyek
de sajnos nem tudtam menni sajnos ...........most ide nem akkarom ki irni
de majd elmondom, ha jó leszek akkor esetleg ezen a hétvégén megyek mert kell a mozgás
Szép. 40-50 üzemóra feletti Prox dugó?
Tisztességesen egy újrahüvelyezés, új dugó, blokkhegesztés lenne a megoldás, benne lesz tömítésekkel, munkadíjjal 80-100 ezerbe. Én is klasszikus magyar használtmotort vettem, YZ250 02, mire kész lesz, drágább lesz a leves, mint a hús, a motor ára még egyszer ráment az alkatrészekre és a hegesztésekre... Igaz, legalább tudom, min ülök.
Az jó,nálam meg tegnap fagyott be a kerticsap...
Fürgyé le,ja és ha motorozni akarsz jövöre hozz egykis benzint,mert itt 500Ft lesz literje mire hazajöttök.
Üdv
sziasztok Motort szeretnék venni újra, volt már Husqvarna Te 350 és Husaberg Fe 350 jellemzéseket is irtam mind a 2 ről , az a lényeg 4 ütem legyen , gondolkoztam DRZ 400 E de orr nehéznek tartom, aztán néztem még Husaberg FE 400,450,501 et vagy Husqvarna TE ből a 410 vagy 610 , de annyi hogy 610 már volt haveromnak de azt 3 szor kellet felujitani egymás után mindég volt valami kis hiba,, peddig nem a szerelő apja volt a hibás mert sok motort rakott össze és soha nemvolt hiba a TE 610 nél meg 3 szor is egymás után :( ezért bizontalanitott el + a beinditás egy 610 keserves ( haveré nagyon nehezen indult ) köszi válaszotok az Erő számit nagyon nállam és persze ne essen szét 1 hónap alatt
de sajnos nem tudtam menni sajnos ...........most ide nem akkarom ki irni
de majd elmondom, ha jó leszek akkor esetleg ezen a hétvégén megyek mert kell a mozgás