Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok,cegléd felöl merre van a monori pálya?
Eladó Yamaha YZF450 2008elején vásárolt.Tökéletes állapotban.Végig egy gazdánál,de volt hogy fél éveket pihent a moci.motor nagyszerviz után 15h ketyegett,lánc-lánckerekek 0km,de lehet hétvégén teszek bele pár km-t.Tényleg költségmentes,gumik,fékpofák minden OK.Igazi kiss kezesbárány...:) Gyere el nézd meg ,aztán úgyis viszed..:) Motor nem biztos hogy sokáig eladó lessz!www.képesmotor.hu megtalálható ára:698.000.-
Ezek csak kifogások.....
hali,Monorra megyek!megnyitóra is,de nem motorozok mert tegnap összecsuklott alattam a kinyithatós létra és mindenem fáj.
Vidékre kell mennem vasárnap reggel ...
És csak este érek vissza...
miért?
Az FMX aréna megnyitón meg ott sem leszek
Emberek ne felejtsétek, szombaton Monor..... Sajnos mint néző leszek ott , a derekam teljesen bekrepált menni is alig tudok, nem hogy motorra üljek.. Pedig szívesen megmutattam volna a hátraszaltót a rámpán...
várj, még nem értem el a mélypontot...holnapra szerintem járni se fogok tudni...
de ha lesz hiace akkor ok...ha nem, akkor we love dirt monoron.
vasarnap meg FMX aréna avatás...
tehát még bármi lehet
Szombaton jössz oda, hol mi együtt sétáltunk vala?
hali,
ha az a ricsi vagy akire gondolok, akkor kölcsönbe viheted az enyémet....ha megtalálom.
Nagyon köszönöm a segítséget és örülök, hogy találtam egy új barátot akit igaz nem ismerek, de már úgy ír nekem mintha évek óta ismerném!
Bástya Sport Klub Szárhegy Román Motoros Szövetség

Verseny kiirás

1.Szakág : Enduró Bajnokság II forduló

2.Géposztályok: A(E1,E2,E3,Juniori és Veterán); B ; C, Nő,Q

3.Engedély: E/17

4.Dátum:május 28-29, 2011

5.Szervező klub: Bástya Sport klub Szárhegy

6.Szervező elérhetősége:HAÁSZ JÁNOS 7400 Kaposvár
erdely01@citromail.hu 06 20 416 13 30

7.Helyszin:Szárhegy község, Güdüc falú motoros sport bázis

8.Közeli városok, megközelithetőség:Gyergyószentmiklós 11 Km, Maroshéviz 35 km, Csikszereda 70 km, Szászrégen 105 km, Marosvásárhely 13O km, Kolozsvár 22O km.

9.Verseny hivatalosságok:

Verseny igazgató - Nicoleta Olariu

Titkár - Radu Mihai

Müszaki elenőr - Elek Andras

Időmérő - Pop Adrian

Versenypálya felelős – Elek Andras

10.Versenyszámok:A FRM álltal kiadot, teljes szezonra érvényes számok, vagy a beiratkozáskor vállasztott számok (az el nem használtakból).

11.Részvételi feltételek:

-klub álltal benyujtott kérés

-sport orvosi bizonylat (a beiratkozáskor is meg lehet szerezni)

-sport tevékenységi biztositás(a FRM álltal kiállitva-licensz váltáskor)

Amelynek értéke 45 euro/ 1 évre(árványes 24 ből 24 órára) vagy

20 euro/ 1 hónapra (csak 1 versenyre érvényes)

- szülők közjegyzői beleegyezés kiskorú versenyzők esetén

- részvételi dij: 250 lei, vagy 65 Eur

-külföldi versenyzők akik nem rendelkeznek román licensszel, a saját szövetségüktől egy beleegyezést kell felmútassanak és egy 1O euro/nap sportolói biztositást kell kössenek

12.Licensz árak :-1 évre 40 euro(csak meghatározott dátumig)

-1 versenyre - 20 euro

13.Dijazás: minden osztály és kategória első három helyezetje kupát és diplomát kap

A szervező fentartja a program módositási jogát, a benevező versenyzők számának és az időjárási viszonyok fügvényétől.

A futam a FRM szabályzata és a jelen versenykiirás előirásainak megfelelően lessz lebonyolitva. Beiratkozni a 0040266 352 728 fax, vagy a 0040728 319 272 vagy 0040745 059 345, vagy

Email gaborlaszlo@ymail.com, sau primaria.lazarea@yahoo.com ,

a részvételi dijat a RO47RZBR0000060009115995 Gyergyószentmiklósi Raiffeisen Bankba lehet befizetni

Program:

Május 27 péntek

-17.00-22.00- Beiratkozás –müszaki vizsga

Május 28 szombat

- 6.00-8.30- Beiratkozás – müszaki vizsga

-10.00- Technikai megbeszélés

-10.30-START percenként két versenyző

-18.30 verseny befejezése

Május 29 vasárnap

-9.30 Technikai megbeszélés

-10.00 START percenként két versenyző

-17.30 verseny befejezése

-19.00 dijkiosztás

Versenypálya leirása

Egy kör hossza 40 km, külömböző nehézségü szakaszokkal tarkitva,ugy hogy egy nehéz szakasz után egy könyebb lazitó következzen.A playa erdei útakon, kitermelő utakon, patakokon, erdőkitermelés utánni nehéz terepeken halad át.

Speciális próbák leirása:

A cross teszt a sportbázison lévő pálya valamint természetes terepen van kialakitva 5o – 5o %arányban, amelynek hossza 1,5 km.

Az enduro teszt hossza 4 km, mindkét oldalon szallaggal elhatárolva.

Az extrem próba hossza 700 m, külömböző nehézségü akadályokkal (kőpad, rönkök, rönk lépcső, kamion gumiabroncsok, citromszelet,) amely a sportbázison található. Az extrém próba teljesitése utánn 2 perc pihenő van adva mielőtt a cross tesztet teljesitené a versenyző.

A osztály amelyhez tartozik az E1,E2,E3 géposztály, valamint a Junior kategória. Mindkét nap három kört kell teljesiteni és azon belöl extrém, cross és enduró teszteket.Első nap az első kör probái nincsenek mérve.

VETERÁN osztály a B kategória pályáját kell teljesitse, első nap három kört, második nap két kört.Minden körben egy egy cross és enduró próbát kell teljesiteni.Az első nap az első kör próbái nincsenek mérve.

B osztály mindkét nap három három kört kell teljesitsen, és körönkén egy cross és egy enduró speciális próbát tartalmaz. Az első nap az első kör próbái nincsenek mérve.

C osztály mindkét nap három-három kört kell teljesitsen egy speciálisan, ennek az osztálynak kialakitott pályán, amely egy - egy cross és enduró speciális probát tartalmaz. Az első nap az első kör próbái nincsenek mérve.

Női osztály mindkét nap a C osztály pályáját kell teljesitse. Minden körben egy egy cross és enduró próbát kell teljesiteni.Az első nap az első kör próbái nincsenek mérve.

Fontos tudnivalók:

-A várakozási zónából az időmérő pontra leállitott motorral lehet bemenni!

-Javitást és tankolást csak a speciálisan kijelölt helyen szabad végezni!

-A védősisak viselete kötelező minden estben ha a versenyző járó motorra ül !

-A megadott program betartása kötelező!
colos imbus kulcs... kapsz bármelyik komolyabb szerszám boltban..

vagy ha ügyes vagy cirka 5 perc alatt egy nem használt régebbi imbuszt átköszörülsz méretre,

bár ha ügyes lennél akkor nem kérdeznél ilyeneket hanem már régen megcsináltad volna...

nincs mit 5 ezer, és behajtom.
Hallo!
Asterisk térdgéphez kulcskészletett szeretnék rendelni vagy valakitől megvenni, mert én elhagytam szerencsésen. És az a baj hogy speciális méretűek a szerszámok, két imbuszkulcsról van szó!
Tudnátok segíteni?
Mondjuk mi könnyen vagyunk, mert csak lopunk egy másik mászókát a játszótérről...bezzeg a dzsappánmotorosok, versenyezhetnek a dzsippókkal a drága aluményiumér...
Ja tényleg azt én 2 havonta a telókkal együtt cserélem...két főtengely csere között ...
A vázat nem kell cserélni időnként?
hali sok érte az péz 1 kicsit nem?mi bajod a yamival?
én pont most hétvégén cseréltem ezeket, és két hét mulva is ki fogom cserélni ,mit nekem az 1 kilo kéthetente, leszarom...
remélem ti is igy tesztek, mindent ahogy a könyvben le van irva......
aztán nehogy megtudjam hogy a kis dolgokban meg sumákoltok és valaki megprobál kis lánckereket cserélni sutyiban ugy hogy nem cserélte le hozzá az egész láncszettet...
Tegnap eladtam az yz-t, pont azon gondolkodtam, hogy mit kéne venni a helyébe.... azt hiszem erre lecsapok