Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó áron adják a Castrol Power Racing 1-et is... Jó link, köszi.
Én ilyet használok, szerintem jó olaj, és ha innen veszed még ráadásul olcsó is
http://www.formula3000.hu/shop...
Nagyon szépen köszönöm!
Yamaha Fehérnél akciós a Pirelli Scorpion, a hátsó 13ezer, az első valamivel kevesebb, nem emlékszem, mert sajnos csak hátsót vettem. Pedig a mostani Metzeler MC5 olyanokat oldalaz, hogy komolyan megijeszt.
Ja végülis csak árba van különbség Meg talán hogy mennyire égeti el tisztán az olajat.
Én használtam, de igazából pont semmi különbséget nem vettem észre soha a 2T olajok között
Sziasztok!
Használ valaki ilyen olajat a motorhoz?Vélemény?
http://www.olaj24.hu/T/elf-mot...
Ezért szeretem ezt az országot! Apróságok miatt a kutya se izgatja magát. Egyszer majdnem elütöttünk egy rendőrt, és azon kívül, hogy frászt kapott, még csak mérges sem lett. "Piano, piano".... Megnézném mit reagálna egy hazai jard, ha valaki a térde előtt egy centire áll meg csikorgó gumikkal...
Olaszországban van jo sok törvény, de pont ezeket senki az égegyadta világon nem tartja be...
Olaszországban van egy jó kis törvény: motorozni csak két kézzel a kormányon, és két kerékkel a földön lehet. Ez nem lenne rossz az első pontnak. Második pont a megfelelő védőfelszerelés (lehetőleg tételesen: sisak, kabát, kesztyű, csizma). Harmadik a sebességhatár betartása, tételesen, tehát városban 50, országúton 90, az utcátokban mondjuk 28, a hülye szomszéd háza előtt 13. Negyedik a "defenzív" vezetés: felkészülve a váratlan helyzetekre. Vagyis jobbos kereszteződésben balra is nézel, a gyanúsan mozgó járműveket, gyalogosokat messze elkerülöd, és általában számítasz rá, hogy a másik nem vesz észre, nem tudja, hogy ott vagy. És van még pár apróság: úgy parkolsz, hogy a másikat nem zavarod, a zebránál megállsz és átengeded a gyalogosokat, utast csak megfelelő védőfelszerelésben viszel, a motorodat karbantartod (nem csöpögsz össze olajjal semmit), intézed az ezzel járó papírokat (időszakosan műszaki vizsgára kell vinni, a biztosítás és súlyadó időben be van fizetve, stb). Elég hosszú listát lehet ezekből írni, sok szerencsét hozzá!
ha ráérek, ottleszek!
nem meg kéne nézni... a részvétel kötelezőőő!
ezt meg kéne nézni!
We Love Dirt!
2011. május 14. - Monor, Motocross pálya
promo
Sziasztok! Dh bicó valakinek? A benzin úgyis drága
Krasznahorka mx verseny galériám: http://www.sportmotor.hu/motor...
Valaki itt szokott rendelni neten keresztül jól árasított cross gumit (Újakat)? Vagy tudna valaki adni egy linket, ahol nincsennek (annyira) elszálva az árakkal gumik terén?
Amúgy meg, a tanulmányi eredménnyel tudod levenni őket a lábukról, és az objektív, nincs mellébeszéd.

Plusz anyának virág, apának sör. Mindkettő kijön 500.-Ft-ból.
Ígérem apám:
-Csak teljes vedofelszerelesben ulok motorra.
-Minden kresz szabalyt betartok (foleg a sebesseghatarokat).
-Fel évig mosogatok...

Sok evvel ezelott az en apam csak sisakban engedett motorozni, es nem mehettem fouton (6-os).
Szerintem mindkettőtöknek elég, ha megígéred, hogy betartod a közlekedési szabályokat.

Abban benne van minden.

Az egykerék és társai meg kell, hogy jól érezd magad, meg a motort.
Te Zsír!

A te haverjaid, vagy akitől vették, azok rendszeresen karbantartották a gépeiket? Mert semelyik motor nem működik úgy, ha nem törődnek vele. Még a lovad is megdöglik, ha nem adsz neki enni, ha nem törődsz vele...nem a KTM a szar, hanem az, aki nem törődik a motorjával, és mindegy, hogy japán, vagy sem...
Sziasztok!
Nagyon szépen kérek mindenkit aki tud egy kicsivel is de segítsen.
Hosszú éveken keresztül győzködtem Édesapámat a motorral kapcsolatban, hogy engedje meg.
És most mintha megjött volna az eredmény.
Kérek mindenkit aki tud az segítsen!
Kérésem az volna. hogy Édesapám azt mondta, hogy írja le szabályokat amiket betartok és utána beszélünk a motorról.Szóval kérlek segítsetek, hogy miket írjak le.
Ilyenekre gondoltam, hogy nincsen eszeveszett városi száguldás.Nincs egy kerék stb.
Minden vágyam egy KTM EXC 200-as.
Kérek mindenkit még egyszer, hogy aki egy nagyon kicsivel is tud segíteni az segítsen!
Üdvözlettel: Ambrus Lóránd(AmBrUs7) "Egy ifjú motoros"
Üdv emberek Korfurol;))))). Tele a sziget motorossal tolják neki rendesen. Holnap megyek megnézni a Korfui motocross pályát...
Hi! Sóskúti páyláról tud valaki infót adni nekem? Kéne elérhetőség meg hogy milyen állapotban van a pálya... Vasárnap gurulnék ott egyet!