Szevasztok.
Öreg mocit szeretnék vásárolni, 125-ös endurót max 250 ezerig. Olyanok tapasztalait várom akik már birtokoltak régi vasat, meg voltak elégedve vele és mernék ajánlani másnak is gépüket, viszonylag keveset kelljen vele foglalkozni. Kinézet nem fontos, csak ne kelljen minden nap szerelgetni még ha egy 20 éves mociról is beszélünk. Nekem csak hétvégi határjárásra kellene, semmi több, de azért legyen benne a nehezebb terep is, pl pár kör egy krosszpályán.
Köszi.
úgy ,hogy május 8 adikán nyársapáton találkoztok,Ha eljössz velem
nagyon csábító az ajánlat amit keme írt...bár a kemény földet nem szeressem...
majd telón értekezünk vagy most 7végén mentek valahova? Esetleg vasvári? most lesz utolsó alkalom...
Na akkor mondom:
Május 7-én esküvőn leszek (vendégként), 8-án nekem jó. A pálya porol, de nem vészes, helyenként fényesre van padkásodva, féktávokon ráz, de gyakran elsimítják. Locsolás szokott lenni, mikor mi voltunk, nem volt. Pályadíj 2000Ft.
A pálya tehát supermotozásra és görkori versenyre alkalmatlan, krosszra kiváló.
Köszi szépen!
Én is így gondoltam, hogy 200-as csak mindenki azt mondja, hogy kezdésnek durva meg minden.De nem meghalni akarok hanem megtanulni motorozni!
Szóval nem cső gázzal mennék, hanem csak finoman.(Természetesen már amikor meg van a kellő tapasztalat kicsit fenneb veszem a lécet de addig a határokat be tartom!)
délelőtt vagy délután lessz a verseny?
Nem rossz
Csak gondoltam esély vagy
nem tudom, bontókban rá kell kérdezni, nem csak nála.
www.krosszmotorok.hu
www.gerecsemotor.hu
stb...
Vagy itt hátha van valakinek.
Köszi
Öreg mocit szeretnék vásárolni, 125-ös endurót max 250 ezerig. Olyanok tapasztalait várom akik már birtokoltak régi vasat, meg voltak elégedve vele és mernék ajánlani másnak is gépüket, viszonylag keveset kelljen vele foglalkozni. Kinézet nem fontos, csak ne kelljen minden nap szerelgetni még ha egy 20 éves mociról is beszélünk. Nekem csak hétvégi határjárásra kellene, semmi több, de azért legyen benne a nehezebb terep is, pl pár kör egy krosszpályán.
Köszi.
Itt
bármikor, csak csörögjünk össze!
Részünkről mehet, ha elkészül a motorom.
nagyon csábító az ajánlat amit keme írt...bár a kemény földet nem szeressem...
majd telón értekezünk vagy most 7végén mentek valahova? Esetleg vasvári? most lesz utolsó alkalom...
szólj majd légyszi,méretet még kitalálom hogy kéne egyeztetni vagy van valami 5leted?azon kívül hogy menjek el?
mi is lementünk múlthéten kakucsra, aztán egy kis csöpögő eső lefújta az egész napot, tiszta agyrím má ez a supermoto
gyere apátra vasárnap
már megint nem voltam 3 hete motorozni....és ez a hétvége is kimarad
de jöv hétvégén már szeretnék menni valamerre.
kesztyűdért nem jöttetek.
Május 7-én esküvőn leszek (vendégként), 8-án nekem jó. A pálya porol, de nem vészes, helyenként fényesre van padkásodva, féktávokon ráz, de gyakran elsimítják. Locsolás szokott lenni, mikor mi voltunk, nem volt. Pályadíj 2000Ft.
A pálya tehát supermotozásra és görkori versenyre alkalmatlan, krosszra kiváló.
Én is így gondoltam, hogy 200-as csak mindenki azt mondja, hogy kezdésnek durva meg minden.De nem meghalni akarok hanem megtanulni motorozni!
Szóval nem cső gázzal mennék, hanem csak finoman.(Természetesen már amikor meg van a kellő tapasztalat kicsit fenneb veszem a lécet de addig a határokat be tartom!)