Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én minden motorozás után dugót kpl főtengelyt olajat cserélek a motoromon. Nem értelek?! Ronis te nem így csinálod?
300 ropi , a HÜLYÉNEK megéri
250 2t-t hajtok. Az első motoromat amikor megvettem leszedtem róla a hengert, dugót aztán kimértem rajta mindent. Minden szerviz határon belül volt. A gyerekemmel közösen több mint 1 éven keresztül hajtottuk pályán. Egyik barátom megvette és ő is hajtotta 1 évet pályán és utána cseréltünk benne dugót.
A szerviz füzetben nem csak üzemóra van megadva hanem kopásból adódó csere határ is. (Ezt is a mérnökök írták oda sőt lehet, hogy ők adták meg)
Amúgy4,5 vagy 7,5 óránként ajánlott cserélni a dugót de úgy hogy a hengerfejet is le kell venni mindig és a blokkot is szét kell húzni főtengely ellenőrzéshez. És fél időben pedig a váltó ellenőrzéshez kell széthúzni. Tehát három üzemóránként fullra szét kell szedni a motorokat.
Az üzemora nem csak a kopásrol szol,hanem az anyagfáradásrol is,amihez szinte mindegy milyen fordulaton használod,mivel az a hőingadozásrol szol. A kopás függvénye természetesen a forgás.
amugymeg 15 oránként kell dugot cserélni,

kötelező!
az egy igen költséges dolog lenne egy hobbistának hogy 30 oránként dugot cserélgessen mert a mérnökök azt irták le...

versenytemponál egy huszonöcsivel kötelező,

nade 4-5 ezres pötyögésen, na hagyjatok már ilyen hülyeséggel..
A megadott óraszámnál kell kicserélni, a mérnökök nem véletlenül határozták meg az óra számot. Egyépként ha szétesik többször annyiba fog kerülni. Én ezzel nem spórolnék.
akkor mérd literbe
hali üzemóra és üzemóra közt is van különbség nyilván amit csontig nyeleznek minden nap az 30 üzemórás de amivel csak meggyegetnek az eltolódik egy kicsit de ez csak az én véleményem ha nem igy van a többiek kijavitanak
Mór EnduroCross SPRINT http://sadaweb.hu/kategoria/ga... Videó kb szerdára .

Megjöttek a térdvédőgépek?
köszönöm
az úgy van, hogy..............

beinditod - számol
leállitod - nem számol.
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan működik egy üzemóra számláló? Onnan kezdi el számolni az időt, ahogy beindul a motor, vagy egy bizonyos fordulatszámtól? Apropó tévhit az, hogy ha 4-5 ezres fordulattal megyek egy crossmotorral, akkoris kell dugó csere 30 üzemóra után, vagy akkor még felesleges?
ó nem baj az
elküldenéd nekem?az e-mailemet tudod!
tesómnak kéne kíváncsi a fiú
Megvan,de nem nagy szám. Látatlanba jobb állítgatni mutogatva
ebben a hónapban megjelent az mx vs atv live! űtősnek néz ki!
http://youtu.be/wNnaSOyTGRA
Holnapután
Igen, holnap lesz pályabejárás, meg ismerkedő motorozás!
Jelzem, ha valakit érdekel. Kaposváron május 21-22 nemzetközi enduro verseny lesz
dübörög a topic
szorul a bal hátsó kardánbox szimering!
háhhh. mire vár ott az a sok birka? várják a liftet vagy mi...

lám akinek volt esze kikerülte az egész mezönyt.