Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

03:20-tól gyenge tömegjelenet...
http://youtu.be/YgJhx-LRzJs
abban reménykedtem hogy valakinek volt már dolga ilyen problémával az elmondásom alapján de már mindegy mert rájöttem hogy mi a gond
Miért, telót tuningolni lehet látatlanban, motort szerelni meg nem
Szerinted így látatlanba tudunk rajta segíteni?
Hali! lenne egy fontos kérdésem. van egy Aprilia RX 50-es enduro cross-om Minarelli rv 4 blokkal és valamiért olyasmi baja van hogy amikor beakarom rúgni akkor 1-2 rugás után megszorul és akkor a gyujtás felőli oldalon a fogaskereket visszafelé kell hajtani és aztán 1-2 rugásig megint jó aztán ismét megszorul mi lehet a baja?
ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
Sziasztok Május 21-22 Enduro OB Kaposvár,de lesznek ilyen magamfajta kategóriák is állítólag Most hétvégén pályabejárás
És szívesen!
Szeva!

Elég jó volt, az idő kedvezett neki. Régen jártak rajta, emiatt valamennyire ki volt simulva. De egyébként nem az a nagy élvezet, főleg hogy csak az első részt jártam. Rumplis, homokos, edzeni jó szerintem. Ha nincs eső, nem érdemes kimenni rá. Jó hogy közel van és jól el lehet rajta fáradni. Ritkán túrják, de akkor is hiába
Szia Bandi, a gyáli pálya milyen állapotban van? Pont ma nézegettem, hogy nincs messze és akár hétköznap is támadható lenne.

MX5 elkelt, mégegyszer köszi a segítséget!
nem ismerem.. nem tom megéri-e... edzenék már egy rendeset, ahol Sanya meghajt. Rég volt sajna.. hiányzik
jol van na nem értek ehezz annyira, volt benne rács má nincs :D de ebbe nincsen semmiylen csilapito közeg:S
Te/ti nem jöttök apátolni? vagy messze van
a rácsos cső belül üres...

a ház és a dob külseje között van a csillapító közeg
Géza bátyánk telót szerel

csika így dolgozik a konkurencia ! Vélemény ?
köszi
Jó ötlet..:)
jaja elmentünk esemelni ott legalább nem esett, de most vasárnap elvileg Keméékkel nyársapát
az van benne!csak abba a rácsoscsöbe nincs már semmi sajnos ami tompitaná a hangot:S
az egy 125-ös négyütemű! Léghűtéssel.
tulajdonképp egy pit-bike

Jaja, nem akartam én ilyen nagyot, ez volt, így alakult!

Vasárnap Gyálon voltam. Ti meg Gyöngyösön?
mondja ezt aki hanyas kötömö rakétával megy?!
oda üveggyapot való!
ha használt motort veszel, számolj egy 100 000ft-os tartalékkal és vétel után egyből vidd el:
dugócsere
teleszkóp olajcserére
+apróságok úgyis lesznek.
Ha marad, akkor abból pedig egy matricaszett és egy szelet kinder csoki magadnak
hello! valaki tudna nekem tanácsot adni abban hogy van nekem egy 1992 yamaha yz 125ös cross motorom és a kipufogo dobol ki vanak égve azok a drotok és nem tompit semmit a hangján:(lenne valami ötlet hogy lehetne meg oldani vagy mindenkép uj dob?válaszotokat elöre is nagyon szépen köszönöm üdv
Sziasztok!
Kérlek mondjatok véleményt a motorról!
Csak külsőleg ilyen jó, vagy belsőre is?

http://kepesmotor.hu/ktm-endur...

Azért ide írtam, mert EnduroCross motor és reméltem, hogy tudok segíteni.
Köszi!
Köszi.