Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tuti hogy ott van!ha nem akkor meg fúrsz rá új lukat!
Sziasztok!

Véletlenül a sárvédőm is eltört.
Tudtok valamit arról, hogy pl. a 2010-es YZF-ek első sárvédőjén ugyanott vannak-e a furatok, mint a 2005-ösökön?
a ligeti tényleg nahógyon jo nekem is tetszik
Tud valaki Airoh sisakra sildet?
Csak a Csika!
Írtam neked mailt..
Kerkyra: légyszíves keress meg pályával kapcsolatban
bearingkukaccitromail.hu
Nekem volt hasonlo. Valszeg elment az olaj, igy nincs csillapitas, csak rugozik hosszan. Ez nem nagyon jo hir. De legalabb konnyebb egykerekre szedni:)
Van valaki dunaujvaros kornyekerol? Mennek endurozni, de egyedul nem akarok.
Sok
sziasztok.lenne egy kérdésem!a központi rúgóm elég érdekesen viselkedik.olyan mintha légrúgó a kamionokban.nekem egy kx 250em van.tud vki segiteni?
ha saját magadnak csinálod akkor nyílván olcsóbb! De ha felszámolod az anyagot+ a hőkezelést+ a gépmunkát akkor már közel jársz a gyárihoz (utángyártotthoz)
ligeten már nem is kell figyelnem! Annyit ment már ott a kékség,hogy magától 2 percen belül megy 1 kört!

Én szinte csak oda járok, nekem baromira bejön az a pálya. Pedig itt van a Dirt Park 5 percre. Baromi jó és színvonalas az a pálya is, de nekem kicsit gyors!

Viszont találtam még 1 jó pályát itt a közelbe, fele homokos, fele agyagos...ha meg van túrva baromi jó! ....ha majd egyszer erre jártok....megmutatom
megy mint az atom!..kicsit talán túlzottan is. Nagyon gondolkodom egy 250 4T-ben!
Hello!
Persze hogy érdemes esztergálni. A gyári alkatrészár töredékéből kijössz! Főleg ha saját magadnak csinálod. Én a télen csináltam az enyémet kovácsolt fogaskerék acélból, majd hőkezelés (hogy piszkosul kemény és időtálló legyen) végül egyetemes csúcsköszörűvel síkbaköszörülés kívül belül. Sajnos csavart is kellett újat csinálni mert szétvertem a kiszedés során , de így legalább minden új benne. Innentől rendszeres zsírzás a lelke az egésznek és örökös lesz mint a nyomorúság. (ebbe a perselybe biztos hogy nemfog nútot marni a szimering...)
A képen a baloldali hosszú csavar kivételével minden új.
Sziasztok.

A Sóstófalvai pályáról tud valaki valamit?
Új Kawasaki KLX-450R enduró,supermoto, enduró&supermoto eladó 3 év garanciával vizsgáztatható

STEELHORSE MOTOR KAWASAKI PÉCS
Aham...akkor ezért lőtt egyszer kék pamacsot a kipufogó.
500km alatt kemény hajtás mellett, sok egykerékkel 2dl. Az nem gond, csak kenés legyen!
Szia Csika.Mennyi melód Van?
Hali
Kenés lesz, csak sűrűbben figyeld az olajszintet
mert keréken eszegeti.
Attila
köszi mindenkinek a válaszokat,

molnarzo,
neked különösen, :)
milyen az yzf? jo kis ligeti pályát mutattad már neki?
Ha DRZ-vel sokat, hosszan egykerekezek, lesz elegendő kenés?
Szárazkarzeles olajozású, de szerintem az olajpumpa szivocsonkja olyankor nem ér bele az olajba. (?)
Mi ujság zoli? Kékség szuperál?