Hát endurozni nehéz mindegyik mint állat. DE ha már választani kell, akkor vagy DR (nagyon régi sajnos, elavult technika) vagy TT / TTR a yamahaból. Azok inkább endurosak, mint a gilera. Meg olcsók is. Vannak fent neten 230-250 között egész szép e-h tárcsás, jó állapotú gépek. Én ha vennék ilyen nagy dögöt, akkor a TTR-t venném meg. Vagy gyűjtenék még kicsit, és 2000 utáni évjáratban gondolkodnék a helyedben. DR-ek 150-200között, TT-k TTR-ek 250től, XT-k 150-300 között mennek. Csak önindító legyen rajta, mert kimész sárba 20ik felállítás után arra sem lesz erőd, h felülj rá, nem hogy berúgd.. pedig egész könnyen indulnak. (van itthon egy DR, pipec kis gép, még akár eladó is lehet ;) Szépen karbantartva, felújított állapotban...
remélem segítettem.
Sziasztok! segítséget szeretnék tőletek kérni ja persze véleményeket és ehhez hasonló dolgokat! Ugyanis a közeljövőben hozok a házhoz valami "dögöt" csak is hobby célra. mivel hogy épp 20éves vagyok és már feleslegesnek látom az "Ak"-t így várok még egy évet és addig meg el endurózgatok! na szóval nézegetem már egy ideje a technikákat és elsősorban ami meg fogot az a : Gilera RC 600, DR 600 XT 600 és ezekről egy pár tapasztalatot, jótanácsot vagy esetleg hasonló motorok ajánlását várom ami szerintetek egy "pöpec" gép! Előre is köszönöm! Gumi fákat neketek! (majd el felejtettem! csak és kizárólag 4T !és 230.000e-ig max)
Hello!
Köszönöm szépen a felajánlásod és lehet majd igénybe is venném majd egyszer de mivel kint melózom a moci pedig otthon van igy nem kell hozzá sok minden egyenlőre.
Amúgy szerintem a motor nagyon jó iszonyat erőbe van és gyönyörű állapotban.
Kerekeket kivettem azok a szüleimnél vannak a váz és a motor egy nagyon jó barátomnál aki vigyáz rá mert én félek nagyon ,hogy ellopják! A barátom kérte hogy szedjük 3om darabra a mocit és így csak nehezebben tolnák el a garázsából na meg tuti nem fog menni vele senki kerék és más alkatrészek nélkül.
Tetszik a zx9 es a honlapon a 2004 es arról beszélhetnénk viszont lehet márt most! mondjuk őszinte leszek 1 R1re pályázom nagyon de a zx 10 es is vagy a 9es is bejön ! Jogsim nincs és nem is tervezem kintről :) De mindig szerettem volna 1 gyorsaságit nem kell drága mert ugy sem használom csak kicsit de nem kell lepusztult sem ha veszek
Hogy is mondjam sajna kint vagy inkább hála Istennek kint :)
Lassan fél éve nem voltam otthon és úgy fest a dolog ,hogy augusztusban megyek majd haza! Vagyis Magyarország felé mert megyek 2 hét Erdély és vinni szeretném a motorom is! Nekem nincs mit panaszkodjak a Kawára mert tavaj november eleje óta nem ment! Inkább ő panaszolhatja ,hogy minden normális motort arra használnak amire való Ő meg vitrinben van. Mondjuk szeptember elején jövök vissza és hozni szeretném magammal.
Van hozzá nekem is vezérműláncom és új dugóm is még 2009 vettem bele de sajna mivel 3év alatt max 10szer ültem rajta abból csak 5ször mentem vele igy nem láttam szükségszerűnek a cseréjét! Na meg mivel nem vagyok otthon fogalmam sincs kivel cseréltessem ki aki értene is hozzá és és akkor csinálná mikor én szeretném és úgy hogy én is ott legyek és mind ezt ingyen :)
Jah, velük szoktam motorozni. Bár talán én egy picit komolyabban veszem..legalábbis igyekszem a fejlődést megcélozni. Mhidán volt régen egy homokbánya..
hétvégén lehet elmegyünk arra.
Énis terveztem,hogy majd elndulok de sajnos nem leszek itthon
Amugy ha van kedvetek eljöhetnétek erre felénk segíteni kijárnni a pályát amit most csináltunk
De bizony... a héten kéne még vennem hátsó gumit. Aztán szerintem készen áll a vas a megmérettetésre. Meg talán én is.
Egyébként nem igen jelentkeztél faszikám a gurulásra!
remélem segítettem.