Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor még várunk vele! köszi,hogy utána néztetek!
Tudnál adni egy mélcímet?
Eladnám igen csak nagy becsben tartott YAMAHA DT típusú motorkerékpáromat. Kb 1 éve lett újra hüvelyeztetve, így most a henger és a dugó is gyári alapméretes benne. Talán 3 hónapot mentem vele felújítás után, azután nem használtam mert vettem egy honda xr-t . Vásároltam rá power szelep vezérlő elektronikát, akkumulátort, gyújtás elektronikát , így minden elektromos rendszer működik rajta. Hálás egy jószág, én 8 évig motoroztam vele, de mivel vettem egy nagyobbat így szükségtelenné vált itthon. Papírok nincsenek hozzá, nekem se kellett annak idején.. Csak komoly érdeklődők jelentkezését várom!
Minden Jót!

Ára: 195 000Ft

Tel: 06 20 518 3417
Jó is, de nincs még fent sehol.
Ha már keresgetnél esetleg ezt is meg tudnád nézni: A scar is born
Én nem találtam még meg...
Utánanézek délutánra!
az hogy s12 nem is lenne baj csak ne lenne elkopva....9 forint meg nem kevés ha az új talán 13 pénz....
ERRŐL a filmről nem tudtok valamit? esetleg egy torrentet valaki? Gery?HagaNRG? más valaki? elég jónak tűnik...
Köszi!
http://racing-bazar.hu/alkatre...

Vegyétek vigyétek, szinte ingyé van
Ja tényleg , mondtad is. Na mindegy, legalább megköt renden a beton, mire visszatérsz
De amúgy tényleg jó volt, nekem az volt a szerencsém, hogy mögötted mentem ,és már nem volt mit felborítanom
Ebbe a 38-as ba sem fér el a térdvédő?
nem vagy te egy kicsit kapd be a faszom?

vasárnap én nem leszek paintball-ozni megyek ha minden igaz
Sziasztok!

Megjött a Thor Force-om.
A jelenlegi, illetve volt tulajoktól szeretném kérdezni, hogy mennyire kell ezeknekhajlékonynak lenniük? Mert az előző egyszerű csuklós No Fear térd/sípcsontvédőmkönnyedén hajlott-az más tészta, hogy mindig illesztgetni kellett, hogy a térd és a proti csuklópontja egy helyre essen.
A Forca elsőre kényelmesnek tűnik, kevésbé batár, mint a No Fear volt (pedig a tulajok véleménye alapján a Force óriási). A széles hátsó pántozás miatt nem vágja a lábat, szóval hihetetetlen komfortosnak tűnik, de leülni nehézkes benne, ránézésre feszíti magát szét a protektor behajtáskor.
De ha ez normális, akkor ok! (vagy a csavarokon állítsak?)

A méretezéstől féltem nagyon, de mivel vékonylábú vagyok, így úgy néz ki nem lesz gond vele.
emberek van egy elado ACERBIS nadrág polo szetem,igen szép és jo állapotu minőségi holmi, a gatya 38-as és derékban állithato bevehető, a polo hozzá valo mérete XXL, az a bajom vele hogy a Thor force térdgép nem fér el benne szoros térdben amugy nem adnám el. ára : 14 000.ft.
egy pengés vágo szerkezettel...de van aki ilyen forraszto pákábol átalakitott holmival csinálja, a millereknek pedig van rendes elektromos gumivágo, de falun van hogy simán flexel igazitanak rá az él gömbölyüségére..
Király! Vasárnap toljuk megint, már várom
Csak mondom Sanyának hogy betonozza le a bólyákat, mert így is el vagy maradva vagy 100 fekvővel
már megvan az új pápucs, olyan mint Kemének pirelli mid-soft, ezt sikerült egész jó áron találni - már a többi helyhez képest...
Szevasztok!
Husvétkor megyek TAPOLCA MX-re! Kérdés az hogy mikor. péntek, szombat, vas. vagy hétfő.
Aki szívesen csatlakozna az jelezzen már ide a fórumra, jó lenne ha minél többe össze jönnénk, kb ugy mint multkor
ronis:pedig azokat még forditom utána vágom is.
ezt a vágást hogy csinálod?és mivel?ez érdekel
Sopron környékén keresek enduró és cross edzési lehetőséget,itt inkább az edző lenne a fontos,szeretnék fejlődni és bitonságosabban motorozni.
A keskenyebbel jobban fogsz tudni fordulni!
Én is így küldöm, előbb azt nézem hogy néz ki
Hallod Geri mondta egyébként hogy nekem is fasza gumim van, majd megmondom mi a neve. Tényleg jó egyébként, földön is meg homokban is jól fog szerintem
pedig ezeknek a 'sand' gumiknak bazira tetszik a mintája
csak azért bugyin is van jó pár helyen keményre taposott rész, azt tuti nem szeretné...

na mind1, múltkor láttam bugyin egy ott felejtett fullos hátsót, remélem ott van még...

ja és van jelentősége hogy 100/90 vagy 110/90?
a full homok gumikat én nem javaslom a mi általunk homok pályának titulált helyekre.
Starcross MS3 (vagy hasonló soft - intermediate) lenne az én választásom, ha leginkább bugyi, taksony, gyál, stb helyeken nyomod a whippeket!
Most szereltem fel ugye vasárnap a Pirelli Scorpion Midsoft-ot Bugyin, olyat fog a homokban, mint egy Zetor, szerintem bőven jó az, de majd kiderül...

A csodálatos állapotú Metzeler MC5-öm meg ott van a pálya szélén a kukának támasztva, ingyen elvihető, fél év alatt fél centit kopott talán, csak a belseje van szövetig rongyolódva