Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha meg cross akkor vegyél vmi 125 ös gépet. yz,kx,cr,sx
tod az a baj h qva nagy tévedésbe voltam..aszitem ezekre a 250esekre amiket kinéztem h 4t-sek..de még jo h fel lettem világostva..és ennek most télleg örülök!!nagyon..!!azért nem akarok a halálba motorozni!!!
télleg nem lebeszélni akartunk legalábbis én... de a 250 egy kezdőnek halál. főleg ha cross és 2t
köszi mindenkinek a segitséget...és a felvilágositásokat....!!!!most egy kis idöre viszavonulok gondolkodoba...meg megprobálok probálgatni...de most ugynézki h nagyon egy 125ös felé kell akor nézelödnöm:D na jo8 meg minden jot..ha valahol megakadok majd sztem kérek segitséget!!!helosztok!
a srác a dt vel télleg fanatikus. jól küldi
dt powaa. nekem is van 1. és jelentem lehet vele ugrálni. erejét nem lebecsülni. de hát van 1 cr is
smr? sorry crm akart lenni
dt,crm,kdx, van választék dt giorgionak van kdx evenx-nek volt smr-meg sikinek van szoval van kitöl érdeklödni a tipusok felöl sok sikert
Ez a rozsréti pályán van??,
oh jaj..azt nézem h a 200as sx is 2ütemü..akor mostmár télleg csak 2ütemü motor jöhet szoba és abbol is a legkisebb..
jo oks..most nézem h csomo 250es amit kinéztem az 2ütemü...:S és izé akor a 125cross is nagyon sok??
egy srác haveromtol vett egy cr250-et valami kárpátia után aszt hitte ő a jani,adásvételt aláírta 5 perc mulva csörög a telefon hogy összetörte magát is meg a motort is,semmiképp gyárikrossz, 125ös gyárival eléggé kell tuddni motorozni végig pörgetni kell hogy menjen endurora meg teljesen nem valo
Jobban jársz ha veszel valami versenyendurot, a dt125r-t meg ne becsüld hidd el még pályán is el lehet vele menni, olcso alkatrész, megbízható
Főleg ha kezdő vagy elég egy 125-ös hidd el ha nagyobb a motor nem biztos hogy jobb leszel pl pályán
éna dt után ültem a rmx250re(kb 3 honapja vettem) és a dt-t jobban éreztem, meg merem kockáztatni ha csak kanyarokbol állna a pálya lehet a dtvel jobbat mennék
ha sok az erő az se jo mert nem mered kimotorozni
na látom megy a milyen motort vegyek vita.
babetta powaaaa.
ja és ha kezdő vagy nem vegyél 2t 250 cross t mert 1 rossz mozdulat és meghalsz. még egy 125 ös is odabsz nehogy egy 250 es. sztem okosabb lenne először vmi enduro és utánna cross. Haverom nem így döntött... vittem is a kórházba virágot neki....
hali!
nézzétek meg a videok között a freestyle motocross dt 80-at
az egyik haverom nem hiába a beceneve donor
amugy nagyon jol keni azt a kis dt-t pályán is
nyáron csupán 3szor volt motorgenerál
a baumaxban 4500ft az R2 rablás!
ha regisztrálod magad, 2610ft a castrol literje.
Olaj
sztem ez most nagyon korrekt ajánlat, érdmes venni.
valaki probált már ktm sx 200at vagy halott rola pár dolgot?
nem igen sajnos.
anyit tudok , csak hoyg a saját részre vásárolt olajoknál van vmiféle kedvezméynem.
ez igaz.,
mikor kicsit mérges kedvemben fordultam be az utcába, oszt fölbasztam még kerékre, akkor minimum a szomszéd suzukija, és bátyám fordja elkezdett riasztani., de csak azért ez a 2 kocsi, mert a második házban lakunk az utcában .
sajnos nincs róla videom csak miko rlapjáraton jár, azt kicsit meg van cibálva neki.
kishapsi aszontad,hogy a te nél egy nagy gázra riasztóztak a kocsik
ezigaz,vagy csak ilyen szólás?
Ja azért megyek majdnem minden héten a mocival.
Csak a család az első,nem úgy mint régen.
Akkor mi is keményen verettünk.
Tényleg Kishapi nem tudsz MOTOREX olajat 10w60-asat nagytételben olcsón?Egy 10-20liter kéne jó ha hordóbol is!!!
megmodnom az öszintét, az rx be meg a cr be én 1:30/1:40 között kevertem, nem lett egyiknek se baja.
én is kérdeztem mikor észrevettem hoyg 1:40 , de azt modnták, hoyg ezek az uj szintetikus olajak simn birják.
csak motorexet használunk, és eddig olaj hiba miadt egy sem állt meg.