Hellótok!!!!Rég jártam erre felé de a gépem is szar volt meg el is utazttam szóval nem volt időm!A verseny kurva fasza volt szakadt a fél versenyen az esső olyan geci sár volt !De azé fain volt !Voltak nagyob nevek mint Fristovári Gábor aki magyar b. 85 ben jelenleg második,Hogyecz Erik aki szintén 85 be 1 jelenleg!!"épként lett 2 7.helyem és 1 6.odik összetett meg nem volt mivel ez amatőr race volt!!Mindenesetre nagyon jó volt!!
szerintem is kényelmesebb és gazdaságosabb a különolajzás, de az én dt em behalt aztán menet közbe ugya hogy van leállt a gecibe ugy hogy vigyázz ezzel a különolajzással
Endy! Nekem is a DTn külön van az olajtank! Én nem öntök semmi olajat plusszba a 95 ös mellé. Ugyanis terhelés függvényében adagolja az olajat a gép. Ahogy húzod a bovdent úgy nyílnak a szelepek. Nekem mondták h kössem ki és én keverjem az olajat de minek hiszen ha már van ilyen luxus akkor ezt had engedjem már meg maganak
Éppen nézegettem hogy irkáltatok itt a keverésekről. Én a DT be simán 95 öst tankolok. Ez most baj? Mármint én nem öntök hozzá semmi olajat.Mivel ennek külön van egy olaj tank.Ma szétkaptam rendesen mint hülyegyerek a mesekönyvet és azt vettem észre hogy a gázbowden nelemegy egy átalakitoba ami ketté oszlik.egyik meg a karbiba másik meg szeritnem az olajzó szerkezethez vagy motorhoz.nem tom annyira nem vagyok benne a lecsóban.csak gondolom.ez most scak egy kis kitérő volt mondhatni mellékvágány.szóval kell önteni a benyához olajat is még külön?
hát igen énis igygondoltam bár nemtom mért de most hondához nincs hangulatom a ktm azt imádom a kawa meg 1-2yamaha meg tecik..szal sztem a 3bol szeretnék választani!!
képek vannak?
meg nekünk van a legrégebbi vs, 69 es star
aztán már neokára az yzf is alakul
Meg enyém a legöregebb is!!!!!!!!!
És szerdán kész a HONDA
müködik akkor kell olajat keverni a naftához