Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Képek:
csá
képek vannak?
ki van itt?
Hellótok!!!!Rég jártam erre felé de a gépem is szar volt meg el is utazttam szóval nem volt időm!A verseny kurva fasza volt szakadt a fél versenyen az esső olyan geci sár volt !De azé fain volt !Voltak nagyob nevek mint Fristovári Gábor aki magyar b. 85 ben jelenleg második,Hogyecz Erik aki szintén 85 be 1 jelenleg!!"épként lett 2 7.helyem és 1 6.odik összetett meg nem volt mivel ez amatőr race volt!!Mindenesetre nagyon jó volt!!
szerintem is kényelmesebb és gazdaságosabb a különolajzás, de az én dt em behalt aztán menet közbe ugya hogy van leállt a gecibe ugy hogy vigyázz ezzel a különolajzással
Endy! Nekem is a DTn külön van az olajtank! Én nem öntök semmi olajat plusszba a 95 ös mellé. Ugyanis terhelés függvényében adagolja az olajat a gép. Ahogy húzod a bovdent úgy nyílnak a szelepek. Nekem mondták h kössem ki és én keverjem az olajat de minek hiszen ha már van ilyen luxus akkor ezt had engedjem már meg maganak
nekünk is van egy 600 as nehezünk
meg nekünk van a legrégebbi vs, 69 es star
szevaszto szeva man na jon mar a Yzf nagyfiu
és az yz is alakul
aztán már neokára az yzf is alakul
na végre megjVULT a netem..a gépem még nem...de nemsokára az is zsír lesz
majd elküldöd msn en?
Ahogy nézem itt mindenki cross motorral szinezi,csak én irogatok akinek "NEHÉZ VASA" van!
Meg enyém a legöregebb is!!!!!!!!!
a cr 95 ös a dt 92 es
gratula!mikori kiadas a CR?Dt ?gratula azzokhoz is jo gepek!
GEC 4 ES LETT AZ ÍRÁSBELI
És szerdán kész a HONDA
Szevasztok akkor vegyek a honda váltojába 10-30 oil-t????Mert én ugy tudom hogy az motor oil nem ?
JÓ reggelt mindenkinek!
endy,ha müködik a különolajzás akkor nem kell a benyához kölün olajat tenned,de viszont ha nem
müködik akkor kell olajat keverni a naftához
Jó reggelt skacok!
a másik az olapjpumpa bowdene....
Éppen nézegettem hogy irkáltatok itt a keverésekről. Én a DT be simán 95 öst tankolok. Ez most baj? Mármint én nem öntök hozzá semmi olajat.Mivel ennek külön van egy olaj tank.Ma szétkaptam rendesen mint hülyegyerek a mesekönyvet és azt vettem észre hogy a gázbowden nelemegy egy átalakitoba ami ketté oszlik.egyik meg a karbiba másik meg szeritnem az olajzó szerkezethez vagy motorhoz.nem tom annyira nem vagyok benne a lecsóban.csak gondolom.ez most scak egy kis kitérő volt mondhatni mellékvágány.szóval kell önteni a benyához olajat is még külön?
ez nem vicces..!!!téleg nincs!
"a hondához nincs hangulatom"?
hát igen énis igygondoltam bár nemtom mért de most hondához nincs hangulatom a ktm azt imádom a kawa meg 1-2yamaha meg tecik..szal sztem a 3bol szeretnék választani!!