Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyiért gyártasz egy ilyen titán rendszert
amugy az akra gyárt 2t-re,rendszert???????
Na mizu emberek??Mindenki alszik????
Valaki,mondja már meg nekem ki énekli a számot a pitbike video alatt????
Te csináltad?
nah elkészült a kipuff,amin már hetek óta dolgoztam
holnap lehuzom a hengert meg elkezdem gyüjteni a pénzt....
a dugó tetelye rendben van nincs letörve sehol? mert ha körbe megvan a pereme, és télleg volt vmi kis csattanás akkor az csak gyürü törés.
aszem 19800 a pinknél a dugoszett, meg olyan 2-3000 ft körül mozog a furás. plusz a töm szett.
ya hogy még nem szedted le a hengert???????
akkor az 100% hoyg gyürü törés.ahitem már rég leszedted.

standard, nem voltmég időm utánna nézni az ellenörzönek, mert tegnap este fél 12 ig dolgoztam, mire megfürödtem és mentem volna lefeküdni, jött a telefon, hoyg menni kell kisérőnek szombathelyre, délelőtt 11 volt mire hazértem, akkor meg öltöztem és mentem visza a mühelybe azt a kurva kocsit csinálni. és most értem haza mikor elöször irtam.

de szerintem nem lesz meg , mivel a tételeket is elégettem utána a faszba.
hát.nem tom.eléggé hamar fogyik az olaj.pedig csak vagy 300km ert mentem vele.de szerintem az nem állt meg.meg castrol 2t nyomtam bele.allitolag az elegge jo.
megállt a különolajzás, vagy kéne olajat válltanod! vagy gyűrű! de szerintem akkor nem menne benn simán a dugattyú! ha az a kemény fém belemar akkor kicsit szorulna!
dugó simán megy a hengerben.még ilyen öblös hangja is van...gondolom ez alap.
igen.külön van az olajtank.2T olajat nyomtam bele meg regebben.benzinböl ugyanott tankolok mindig.95 öst.senki nem tehetett bele cukrot meg ilyesmit mert zaros a kupak a tankon.kulcs csak nalam van mindig.
csattanás az lehet gyűrü,meg hogy lassan fulladt le!
holnap elvileg jön egy ismi aki ért hozza valamennyit.ugyhogy ha jön ha nem én leszedem a hengert.aztan kiderül vegre hogy törött e a gyürü vagy sem.de en azt modnom hogy szerintem nem.de majd kiderül.remelem vissza tudom majd rakni ha nem töröt...:)
megvan az elenőrző?
egy buta kérdés! különolajzásu a mocid? mit tankoltál bele? nem baszott valaki bele/,,JÓ barát"/ pár szem kockacukrot? a dugattyú simán megy ahengerben vagy szorul?
igaz.akkor is ki lett probalva masik gyertyaval.marmint multhet peneken.mert havernal volt tartalek.meg most lett bele veve gyari BR9ES NGK de ezzel sem jó.
bocs most olvastam visza teljesen.
másik gyertyával is probálhattad volna, metr az eg ydolog hoyg normál levegőn szikrázik, de lehet hoyg az x bar os nyomás alatt már nem.
eltörött a gyürüd, ott vannak a nyomai a hengerfejben.
furás+dugó csere
szóval.szikra mindig volt és van is.multhet penteken akartam menni vele suliba.aztan reggel elindultam itthonrol.utanna menet közben elmentem tankolni tele nyomtam a tankot.utanna haverral talalkoztam es mentunk egyut.mentunk aztan felmentem egy patkan de ugy finoman.komolyan finoman.aztan egy kattanas es hiaba huztam neki a gazt egyre csak lassult a motor.utanna leallt.aztan ott meg rugdostuk egy parszor de csak a kipuff robbant...gondolom megszivta magat aztan robbant a kipuffban.kb mint egy petarda + füst.utanna feltoltuk egy nagyobb dombra.legurultam 1 es be de semmi.be sem indult.azóta semmi....se kép se hang.a hengerfej teteje ilyen sargas mintha rez szinu lenne vagy valami ilyesmi..
Te Endy szikra volt? milyen volt a dugó teteje? olajos/száraz stb! elötte mikor ment az a motor? mennyi idővel? és pontosan mitörtént mikor el akartad indítani?
de gyürü nem tört el.egyik sem
lehet hogy hülyeséget mondok de nem elektronika leszz itt?
ááh,nem a karbi koszos,itt tuti h beszívott vmit a akrbiból,vagy vmi levált a hengerbe és azt nyírta be,amúgy ha letörik a gyűrű,akkor a felömlőn át simán a henger tetejére jut,maj a kipuff nyíláson ki is megy ált,szval ott kell keresni:D