Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ö az
hy nekem asszem megvan ha az a hosszú video amiben a superbikeok vannak!
lehet hazilag lett csinalva nem?(taraj)
hengeren nincs sérülés....szerelőhőz elvinném de itt a semmi közepén....meg lové sincs nagyon most... :( szóval semmi nincs.
talán még a karbi lehet koszos?....
szoval akkor enm tudja senki hogy hol lehet ilyen tarajt szerezni a bukora????
valszeg megkarcolta a hengert és nincs selég kompresszio hogy beinduljon
na most léptem
csaóó
ötlet!!: szedd szét valahogy teljesen és told el egy szerelőhöz! nekem bevállt :D de részvétem!
okes...csak nagyon halovanyan ugy emlekszem hogy amikor a babettanal szedtem le a hengert akkor elegge nehezen tudtam visszatenni a györök miatt....amugy..bocsi tudom hogy nem vagyok nagy eszleny de akkor sem ertem hogyha ez mondjuk eltört akkor is hogy ment a dugo tetejere es emiatt miért nem indul a gép...
persze vedd le..csak akkor látod hogy mivan
de ha a tűgörgőt is meg akarod nézni akkor ahoz a dugót is le kell szedned
na szoval
a tügörgő egy csapágy csak nem golyók vannak benne hanem hurkapálca szerű hosszúkás görgő.
az egyik ott van a dugónál ahol csatlakozik a hajtókarhoz-
a másik meg a hajtókar alsó részén..asszem ott ahol a főtengelyhez csatlakozik
jó ez a pitbike video.tetszik.sajnos nem tudom melyik zene ez.de egy ilyen kis mocit kiprobalnek.:)
gyertyabol nem hianyzik
de azt nem ertem hogy most egy ket karc a dugo tetejen attol meg miert nem robban be?tügörgöt hogy lassam le kell venni a hengert is?
valaki egy kis sült májat?
igen ahogy rávágod a dugot a hajtokarra ott jáccik valami szerepet aztámr nem tudom mit de ott van az a lényeg
előfordulnak ienek...
hát nemtom,sztem fúrás + új dugó,de meg kell nézni jobban,de elsőre ez látccik,h benyírt vmit..nem ötrt le a gyertyából 1 darab?havernak az volt a ktm be,szétvert mindent
megvan! a tűgörgő a hajtókar környékén van
mi is azon gondolkodunk,hogy leszedjük a rendszámtartót
csak az nem lene előnyös nekem,mert azon van a lámpa is,és amikor apámmal mek akkor ő megy elől,és nagy por szokott leni mögötte és akkor csak a lámpából látom hogy fékezik

meg amikor az enyém lesz pár év mulva,akkor akarok rá rakni rendszámot(csak táblát,hogy ne basztassanak a rendőrök
vagy valami ilyesmi a tűgörgő?
www.unas.hu/shop/shop_artdet.p...
tűgörgő nem a karbiban van? lehet hogy nem de mintha.....
nahh kész! az előszobában a cserépkályha mellet jó szerelni :) világítás,gyújtáskapcsoló tökéletes! kézvédő ragasztás alatt! de holnap motorozás :)
tűgörgő.eskü nem tudom hogy melyik alkatrész ez.pedig már sokszor olvastam hogy irta valaki.de nem tudom melyik alkatresz az.nincs esetleg valami kep?
hy
www.youtube.com/watch?v=kzQ3pL... nem tudja valaki ki énekli a zenét?????
vagy ha esetleg valakinek meg van,küldje már el nekem mert nagyon odabasz
Ez tűgörgő, így ne is próbáld indítani felesleges, ha a felső ment szét azt könnyű megcsinálni, ha az alsó húzhatod szét a blokkot.
fél centi mély