Tényleg Szabi vegyél egy PITBIKE-t négyütemü jól megy kicsi nem esik rád egymázsahúsz amikor hanyattbaszod és még árban is ott van!!Szerintem jólenne tanulómotornak persze ha nem vagy 190cm-felett!!Ja és még egy kocsiban is elfér ha városba mennél
az én etx em 140k volt,full patent a gép,,block kitünő,külsőre midnen oké,telók faszák,gumik,festés minden fazsa,minten műszer műxik,pöcc röff,megy ,és megbízható..külfölrdőrl van,főtengely csapágya voplt kakk,azér kidobták..és full jó a moci,láttam a blockot sézhúzva a srácnál,akitől vettem...vertex dugóba pár ezer km,minden fasza bennekurvajó kis moci...
és 140ezer volt 1 csomó cuccal:újelsőgumi,indexek,másik fejidom,sárvédő,lábtartó stb...
bőven elég az 1:40 es keverék.
a krosznak ha huzod akkor 8-10 liter.
az exc vmivel kevesebb de az is szeret enni.
de ha már igy kezded hoyg azt nézed hoyg menyit kell költeni egy évbe rá, akkor vagy vegyél egy simot, az 3 literból elmegy, és 10 ezerből kijön egy teljes motorgenerál.
hát,jó ez emlélet,én se 5literrel mek 100on,hanem 6-7 el,de úgy,h ütöm neki rendesen...
de mégs eaz van,h megtnakolom 3ezerér,kimek ütni és hopp sehol a tank..tudom mien,havernak volt pályakrossa...ment mint a disznó,jön neki kerékre:)
monyuk most tuaregje van,a hülye azzal is 100al jön az uccába 5.be keréken
Én csak annyit tudok a VOR-ról hogy elég ritka márka és alig lehet hozzá kapni alkatrészt.Ismerek egy srácot neki volt egy 450-es EN enduro eladta szarér hugyért mert még szűrőt se kapott hozzá sehol.Különben olyan mint a többi 450-es semmi extra.
olajon kivül nem kell abba adalék.
spy:
a junior kupás 125 sx ek 1:40 es keverékel mentek, és azokkal versenyeztek, nem is akráhogy.
akkkor a te hétvégi motorozásodhoz is elég
és 140ezer volt 1 csomó cuccal:újelsőgumi,indexek,másik fejidom,sárvédő,lábtartó stb...
a krosznak ha huzod akkor 8-10 liter.
az exc vmivel kevesebb de az is szeret enni.
de ha már igy kezded hoyg azt nézed hoyg menyit kell költeni egy évbe rá, akkor vagy vegyél egy simot, az 3 literból elmegy, és 10 ezerből kijön egy teljes motorgenerál.
de mégs eaz van,h megtnakolom 3ezerér,kimek ütni és hopp sehol a tank..tudom mien,havernak volt pályakrossa...ment mint a disznó,jön neki kerékre:)
monyuk most tuaregje van,a hülye azzal is 100al jön az uccába 5.be keréken