Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az se rossz szted erősebb mint a 610?
bár lehet h ez hülye kérdés
Jaj az a kis feka EXC nekem is bejön Nagyon gyári állapotban van így képen patent kis gép
Érdemes lenne megnézni!!
gerle nemérdekel egy rx csere?még megdobnálak pár 10esel is majd megbeszéljük msnen
szbi=Szabi (bocs)
háát majd elvállik, ha maradoka ktm ben akkor biztos hoyg 525exc-t veszek.
utánna kitudja, devlszeg maradok a ktm nél,
jo akkor sx
én szbi a helyedbe egy 125ös endurot vennék!
mármint egy cross után.. nekem..legalábbis..
siki ha erőset akar crosst vegyen mert az exc csönge 125 ben
én mogyoródi...és kb mennyi szokott lenni a jegy?? gyere te is....
de megvan csak a másik gépen amit tegnap sikeresen tönkrettem:) kicsit erösebben akartam bekapcsolni és most egyáltalán nem lehet..!!!de ah jolesz szolok és elküldöm ok??de ha nagyon kell akor mozgosithatok eröket!
hy gomez
ott a helyszinenn is megtudod venni a jegyet!!bövven szokott lenni
hova valosi vagy??megyek énis
na bugic
honap megnézem neked az idomokat hoyg menyi ujonan, meg a matrica szett, de szerintem ha télleg uj akkor 14 ért lehet hoyg jo ár, de honap megmondom.
kishapsi:

ha veszel mocit imet veszel? te 610 ?
én a helyedbe azt vennék ha lenne rá pénzem... de nem szolok bele...
Jaj még mindig megy ez a motorajánlgatás Szabi döntsd már el mit akarsz szerintem már az összes motort felsoroltuk neked
hy
szabolcs neked nincs meg véletlenül vagy nem tudnád nekem megszerezni
és egy jobb exc 125 menyi?azok nem 500nál kezdödnek!!sokkal drágább!!:S
sziasztok!nem tudjátok hol lehet jegyet venni a nyíregyházi teremcrossra??
Ja kössz azt néztem én is!!!
Télleg szerintem ha már minden áron eröset akarsz szépet, és 125re van pénzed, akkor nem cross kéne neked hanem KTM EXC! (szerintemmm)
atol függ mondom elötte elkell adni az enyém!!ja meg megprobálok fatertol zsét kikönyörögni!!!ha ad akor is nemtod menyit adna..az a baj h az öszes öszekuporgatot pénzem csaknem kéne rögtön elkölteni!!ha nem fog adni akor kénytelen leszek 125öt venni mert csak aztom megvenni! az meg olyan 450töl látam szebbeket!
Bugic! Aprónál az idomok közt találsz 1 exc idomto nézd meg...matricával van
Szevasztok!!Na mi a pálya veletek??Szeva Kishapi!!Megnézed nekem a matricákat akkor holnap??Ja és találtam hirdetésben egy bicskei arcot aki 13000-et akar elkérni egy pár felmatricázott 04-es új exc tankidomért!Szerinted ez Reál ár?Mert nemtudom mennyibe mennek
spy14 egyik forumon irtál h egy video alat nemtod a zene elöado cim..már tod??ha nem akor camilionaire-ridin
Szabi, és mennyiért akarsz motort venni?