nekem is hasonlo nyomok voltak adugón amikor kiharapott egy darabot a power szelepemből a dugó és azt a darabkát ütögette...no meg persze két,fél centis karcot huzott a hengerbe
hú ember ez benyírt vmit..nekem akk nézett így ki a simóba a dugó,amikor eltört a gyrűrű és pattogott a dugón...a h fej be is beleütött...
ez lesz itt a gond....
sziasztok.ujra itt vagyko.nos amint tanácsoltátok leszedtem a hengerfejet.képeket mutatok.szerintem nincs sérülve a dugattyu sem és a henger sem.szóval a teteje nem jukas a dugónak a gyürük sem mozognak és a henger fala sincs megsérülve.akkor ezekszerint nem ez volt a gond?szerintetek?
utso kepen a kezemben tartok egy ilyen kis muanyagot amit a karbi mellol szedtem le.es csatlakozasban is van a karbival.mi ez és mire valo?nincs benne semmi...
Hát mentem haza 7kor világítás nélkül és jött szemben egy kereszteződés! én fékeztem erre a ,,kecském" gondolta oldalt fekve gyorsabb! ő átcsúszott a kereszteződésem én meg árok!! csak kézvédő törött el mega gyújtáskapcsi teljesen szétesett! amúgy arra ráfárt már a szervíz:) megérte a 200ezres motor mellé a 100ezre ruhát megvenni! már most megszolgálta!
ettöl még el kellene induljon nem?csak max nem huzna a motor...
ez lesz itt a gond....
ez jo video de meik zene
itt levan irva minden!
mociddal mi újság?
na elért már hozzánk is a hóesés! kiváncsi leszek holnap hóba megtartják-e a versenyt
utso kepen a kezemben tartok egy ilyen kis muanyagot amit a karbi mellol szedtem le.es csatlakozasban is van a karbival.mi ez és mire valo?nincs benne semmi...