Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is hasonlo nyomok voltak adugón amikor kiharapott egy darabot a power szelepemből a dugó és azt a darabkát ütögette...no meg persze két,fél centis karcot huzott a hengerbe
en is lampa nelkülre szavazok.gondolom ps.:-)
lámpa nélkül zoralabb
ertem.akkor csere kell?
ettöl még el kellene induljon nem?csak max nem huzna a motor...
aszondod jobb a lámpával együtt?
2dik kep zsirabb!!
hogy a jobb?
hú ember ez benyírt vmit..nekem akk nézett így ki a simóba a dugó,amikor eltört a gyrűrű és pattogott a dugón...a h fej be is beleütött...
ez lesz itt a gond....
www.youtube.com/watch?v=IMzqHL...

ez jo video de meik zene
na megyek csá mindenkinek.
ittlesz felém hosszúpályiba, debrecentől 15km-re motocross és qvad verseny.
itt levan irva minden!
milyen verseny?
haver ma volt itt azt mondta nem tudja 7végén befejezni már non zizi vok...
viszont!
mociddal mi újság?
Szép estét mindenkinek
Ha én lemegyek a benzinkutra válto olajért ott fogok olyat kapni ami 2T hez kell monjuk 10W30as vagy 10W40est?
jóestét for all!
na elért már hozzánk is a hóesés! kiváncsi leszek holnap hóba megtartják-e a versenyt
sziasztok.ujra itt vagyko.nos amint tanácsoltátok leszedtem a hengerfejet.képeket mutatok.szerintem nincs sérülve a dugattyu sem és a henger sem.szóval a teteje nem jukas a dugónak a gyürük sem mozognak és a henger fala sincs megsérülve.akkor ezekszerint nem ez volt a gond?szerintetek?

utso kepen a kezemben tartok egy ilyen kis muanyagot amit a karbi mellol szedtem le.es csatlakozasban is van a karbival.mi ez és mire valo?nincs benne semmi...
az az ideg amire szétszedtem a gyújtáskapcsolót....
akkor jo
ez egy kis keszthelyi kereszteződés ,ritkán jár erre egy kamion! kecske most az előszobában hesszel és szervízelem:D
uhhhh....szerencséd volt,még jo hogy nem ment arra egy kamion és nem vasalt ki v a verdát
Hát mentem haza 7kor világítás nélkül és jött szemben egy kereszteződés! én fékeztem erre a ,,kecském" gondolta oldalt fekve gyorsabb! ő átcsúszott a kereszteződésem én meg árok!! csak kézvédő törött el mega gyújtáskapcsi teljesen szétesett! amúgy arra ráfárt már a szervíz:) megérte a 200ezres motor mellé a 100ezre ruhát megvenni! már most megszolgálta!
REndben csinálok:)