helló! voltam ma a versenyen és fasza volt, még a nap is sütögetettt szóval jóvolt!
kivoltak ott állítva k7 suzukik és mostmár télleg kinéztem magamnak a drz-t!!!
áá bazz!tegnap akkor áramingadozás volt, hogy megsült a gépem találtam otthon vmi p2es csodát netet már varázsoltam rá(winfos 98van rajta)mrg msn-t próbálok rá csinálni mire a biztosító megcsináltatja a gépemet...katasztrófa min 1-2 hónapig nem lesz norm. gépem
Na senki nincs itt?Zoozee már két napja nincs itt talán enyirre ledöntöte a betegség?na mindegy én mentem dolgozni.Szerintetek lényeges a hátsogumi fajtája hogy milyent veszek?
hova?
felvettem tegnapeste,de mp3 lejáccóval,és nem lett vmi jó..alapjáraton még hasonlít,de ha odarántom neki,tejjesen már..maj ma megpróbálom a digit fényképezővel levideozni,az is vesz hangot,h mien...
haveromnak a 125ös 4t gépre 38ér csináltak ien dobot
de ezt enyénileg kel legyártani,mindent kézel..az egész alapja,h lopsz fél méter táblacsövet
vasfűrész,13as kulcs,tábla le fél métert,fölötte levág ...aztáno hon sépen levág a fék vége méretre,alu lapjól kivágni a 2 végét,mperforált cső bele,köré üveggyapot osz kész..nagyvonalakba
kivoltak ott állítva k7 suzukik és mostmár télleg kinéztem magamnak a drz-t!!!
felvettem tegnapeste,de mp3 lejáccóval,és nem lett vmi jó..alapjáraton még hasonlít,de ha odarántom neki,tejjesen már..maj ma megpróbálom a digit fényképezővel levideozni,az is vesz hangot,h mien...
vegyél fel msn re
sanyigondan@msn.com
fireball,raksz be hangot?
de ezt enyénileg kel legyártani,mindent kézel..az egész alapja,h lopsz fél méter táblacsövet
vasfűrész,13as kulcs,tábla le fél métert,fölötte levág ...aztáno hon sépen levág a fék vége méretre,alu lapjól kivágni a 2 végét,mperforált cső bele,köré üveggyapot osz kész..nagyvonalakba
de fasza lett,és a hangja is gecijó lett tőle..