Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én tudok 1 94es rx 125öt rendszámos,500ért
akkro én ajánlaánm a kawaskai klx 250vagy yamaha tt-r 250
500körül már kapsz 2000es tt-r szerintem jo gépek 4t!!! léghütéses full amatör vagy és válatni sem százasan tudsz de neked 4t kell,és 250es én öket merném ajánlani!!!
Hellósztok.Szabolcsnak üzenném hogy jól gondold át hogy mire akarod használni a motort,mert ha csak lötyögésre kell akkor fölösleges cross verdát venni.Valószínűleg én is azt javasolnám amit a többiek,mégpedig a CRM250 a 4T kategóriából a DR 350 esetleg XR 250.Pláne így hogy még jogsid is lesz rá.Feltéve ha rendszámos a motor. Arról nem is beszélve hogy egy 250-es cross elég karaj teljesítményű. ui. tényleg agyaljál rajta hogy mire kell a bike.
én tudok 1 CR 125 -öst baráti áron 95-ös
Edvin, te is errefelé motorozol ?
szabolcs a hengerből a kipufogó könyék rohadt vastagan jön ki és akkor 2 T ha vékony akkor 4 T erről lehet megállapitani de rajtad kivül mindenki tutta nem ez a fontos hanem h már te is tudod
amúgy meg ne költsd el az összes kavicsot mert azzal számolj h 100as a ruha...meg ha még esetleg vmit kell csinálni a motoron...
Sztem akkor mindenképpen valami endurot netalántán verseny endurot válassz.
Abból meg vehetnél nagyobbat is akár azok kezesebbek mint a crossgépek.
igen ez 2T
Eggyet értek Schüllel a vezérmű lánc meg a vezér mű tengelyt gyakran kell cserélni ez fontos a 4T nél hogy még jól legyen!
ezen kb pont meghalsz...125ös ííííííííízééééé is odabaszós
nem nem én mindenkép 4t akarok!!!!
de egy csomot kérdezek pL!!!amugy meg én igy tudtam...mostmár tom h szarul tudtam!!
Hallod idáig 250-es 2T-ről beszéltél nem?
Azon meghalsz első motornak 16 évesen.
Az ok hogy valaki azzal tanult azelött le a kalappal de qrvára nem való első váltós motornak
Sztem egy kis gagyi endoró (DT, MTX) lenne neked jó, de ha mindenképpen cross-t szeretnél akkor 125 2T vagy 250 4T. Ja de azt is megjegyeznám hogy ezek is rohadtul mennek és okoznak elsőre meglepetést.
Az meg hogy melyikkel mennyi baj van az sokmindentől függ.
Különben írtad hogy 2000 körülit akarsz, azt most megsúgom hogy 250 4T akkorit nemtalálsz.
Meg 1 széthajtott 4T crossra a gatyád is rámehet.

Ezeket nem azért írtam mert én húú de nagy májer vagyok hanem csak tanácsok.
jovan nyugi, nem leégetni akarunk, csak mondtuk hogy a dt az 2T!
Ha valamibe nem vagy biztos akkor ne állítsad ilyen biztosan
bocs,de akkor ne mondj ilyeneket hogy te úgy tudod. Ha nem vagy benne biztos akkor kérdezd.
Hozzám elég közel ált a dt ezért reagáltam így sorry
jo bocs..mondom hülye vok...de amugy jol esik kinevetni??ugyE?? én segitséget kérek..nem leégetni probálom magam!!!ok??
polgárdiak tényleg jó csávók. Haver exc-je is onnan van, és én is szemezek velük
remélem segítettem de szerintem ne vedd meg motormannéknál mer drágák! nagyon javaslom viszont a Polgárdi KTM boltot,nagyon korrektek és kedvező áron adják amilyük van!
jo bocsi igaz dt 2t az xt a 4t
ismered az internetet Szabolcs ? yamaha
dede csak már xt nek hivják
nem egyik dt sem 4T
uh de klasz kis ktm..izé merre laksz??
az uj dt az 4ütemü nem??