Nábrádi csávóka megmondom a frankót!!Vegyél egy 250-es kétütemü endurót!!HONDA CRM250-et vagy SUZUKI RMX250-et.Nem annyira drágák nem pörögnek annyit mégis azért elég nyomatékosak szerintem kezdésnek ezek a legjobbak ha elég bátor vagy hozzájuk.Én is egy CRM-250-el kezdtem és szerintem kezdésnek jobbat nem is választhattam volna KB40 Le és gyárilag halk erdőzni meg lightosabb pályán kiválló!!!! elötte nekem egy szaros JOG-om volt de most már EXC-nél tartok!!Nem vagyok gazdag mosóban melózok de a mocimért mindent megadok!!!!!
de ah nézem enduro drágább,ugyse forgalomba használnám!!szal sztem felesleges lenne enduro... és 125öst semi kép se szeretnék mivel anyi baj van vele...én ugytudom
jó csúnya blokkhangja van, bár mikor hátulról volt felvéve, akkor a kipuff hang az télleg ilyen .
de azért az enyém 3-4 szer hangosabb let mikor kinyitotta., egy nagyobb gázra kapcsoltak az autorisaztok sorba az utcában.
majd léci küldj pár képet rola..bár látam már 2000es ktm és nem anyira tecet..!! de igazábol sztem csak a 2000es modellekra van pénzem!!de a legszarabb az h még elkell elöte adni a motorom és még nem sikerült..!!szal
Csőváz mindenkinek segítségetekre lenne szükségem!!Szeretnék venni a 03-as évjáratu EXC KTM-emre egy komplett matricaszettet WERX vagy Red Bull-érdekelne vagy a gyárihoz hasonló Ha tudtok írjatok a címem bugic01@freemail.hu
amugy igen hát fö a fokozatosság..de isntenem 16vok:D és szererlni se tudok..:S csak crossozni szeretnék..de nem tehetem meg h 3m motorom legyen... ezért probálnék olyan mocit amit nemkell sokszor javitgatni ...meg ugy az arany középutat megtalálni szeretnéM!!
mondjuk sztem akármilyen mocim lesz az elsö idöszakba még qvára fogok tartani töle és ovatosan mek..ha ráérzek akor meg lehet kicsit jobban huznám neki..de az elsö esés után sztem ujra viszavennék:D SZTEM!!:D
hú pöppet erős kezdés jó van akinek van esze,és tudja,h nem szabad húzni,az megtanul vele,és nem hal meg..de vannak hülyék,akinek aláadnád a 250es crosst,és a elgközelebbi fáról kéne levakarni a csávót,mer oda eknődött fel vele...iesmerek pár ien elvetemült kezdő motorst,le is beszéltem őket a "kezdjünk 125/50 el," mer az kurvára megy, stb... de láttam hogy megy simsonnal,emg rogobóval,montam neki felejcsd el a 125öst,ha akarsz még élni
mit tisztítassz? a blockot? h ne a redvás blockot szrelje a szerelő?:)
én ithon szerelem a motorjaim,amikor a mito megrgatt,hazahoztuk futón,aztán séztszettem,megcsimnáltam,oszt lőttem neki
azzal eég álat voltam,10alatt csak melegítésnél volt a fordulat
2személlyel 140 a városba főuccán meg ienek nagy kapta az ívet az a motor...
az etx re má vigyázok
hát edig már vagy 3szezont forgalomban!!..de csak robogoval...most csináltam meg a 125ös jogsit...szal elvileg váltani már megtanultam.....:D de még váltos motorom sose volt..most sr 50 ditech-em van..
lesz gy eladó ktm kb 2 hét mulva...
fullra fel lesz ujjitvaa blokkja meg minden..telók is...versenykész álloptra fel lesz készitve
600 körül lesz az ára..
2000 sx250
Eddig jutottam ma.Nincs komprsszio ismi haverja aki motorszerelő azt mondta.most tisztitas aztan henger le.meg pénz gyüjtés.hát ennyi a rövid történet..
lehet még 1 kérdésem?már lehet feltettem!!!szal mostmár nagyon elhatároztam h cross mocit veszek..és arra a döntésre jutottam h 250es!!nemlesz tul nagy falat kezdeni vele?és szal élvezetes lenne vele crossozni?szal nemkell folyamatosan arra figyelni h neh elbasz valamit mert hátas..
de azért az enyém 3-4 szer hangosabb let mikor kinyitotta., egy nagyobb gázra kapcsoltak az autorisaztok sorba az utcában.
kira vidi
az irásaidbol szerintem nem az elvetemült csoportba tartozol,és ha ugyérzed hogy tudod hol a határ a gázrángatásnál akkor jöhet a 250es
www.youtube.com/watch?v=KJxsxd...
tiszta szar a vidi
CR125
te610
duplukipuffos
én ithon szerelem a motorjaim,amikor a mito megrgatt,hazahoztuk futón,aztán séztszettem,megcsimnáltam,oszt lőttem neki
azzal eég álat voltam,10alatt csak melegítésnél volt a fordulat
2személlyel 140 a városba főuccán meg ienek nagy kapta az ívet az a motor...
az etx re má vigyázok
fullra fel lesz ujjitvaa blokkja meg minden..telók is...versenykész álloptra fel lesz készitve
600 körül lesz az ára..
2000 sx250