egy lityo olaj (castrol r2 szerintem fasza) www.olajshop.hu rol 2650ért hozzá jucc,
egy 30as keverékkel elég 90lityo benzinre
2tkre szerintem egy éves generál olyan 60ropi lehet de ez már nem olyan biztos állitás mitn az olaj
125ös cross nagyon kivan hegyezve,sokat kell rá költeni,eszi az alkatrészeket,meg a benzint,mint a geci...10l alatt nem mész vele...1:30as keverék 3ezres oil ból..inkáb vegyél kezdőmotornak 1 125ös endurot,elmegy 5literrel 100on,de menenk elég jól...tanulni nagyon jó...
Azért elsírnám magam ha csak 6kilóba kerülne a gépem Ja és nem akarom eladni mert ezt tudom hogy patent állapotu és most költöttem rá kilóötvenet.Ezt a gépet ha nem lessz semmi baja még 2évig legalább megtartom. Ja felrakok egy pöpec átépített ktm-et.az van ráirva hogyLC4 660.de szerintemSMC660-Mit mondasz erre Kishapi?
hu de öszevagyok zavarodva!!!:S jo és akor valaki arrol meséljen h ha veszek egy 125ös 2t akor arra menyit kell költenem éves szinten??pl menyi a keverékhez..menyi literhez kell egy flakon...menyit eszik a moci..és a szervizköltségek!!
szabolcs.
haveromnak van egy eladó 125 exc ktm je. 2005 , rendszámos, ami neked megint jo a jogsid miatt, és kurvára rendben van. 950 ért hirdei aszem.
Spy nézd vissza mit irtam!!!!! Nem azt hogy 250-2tcrosst vegyen hanem endurrót vegyen ne crosst ENNYI!De tudjátok mit elég idős ahoz majd ő választ valamit legfeljebb eltaknyol vele vagy eladja!Hisz tudjátok minden motorral egyformán ellehet perecelni és bármilyen jól is tudsz az esést nem lehet elkerülni!
nemtom honnan veszem ezt a 600ezret:Dazért kérdem mert ktm-et 600körül csak 125öt láttam!és az is sx-volt..600ért énis szivesen megvenném:Dde akor most menyi az igazi ára?
inkább kérj kölcsön egy 125 ös endurot, és probáld ki. ne frenkizésből akarj egyből 250 es kroszt venni.
kicsir gondolkodj el, zoozee nak is 250 es a cr je, és azértő motorozik egy pár éve, mégis elvan vele.
én is motorozok már egy pár éve, volt egy 70 lovas 610 esem. végig probltam a ktm palettát., a 250 exc ami 2T az is bőven elég lenne motozni nekem.
akkor neked egy 125-ös enduro is
egy tanács szabolcs,probálj ki 1-2 mocit mig vásárlásra kerül a sor!!!
2tét 4tét 250-est 125-öst amit csak tudsz!!!
600EZER azért az isteni kis ktm-ért,nézz már szét egy apros oldalon aztán nem fogsz ilyeneket irni!! ha 600ezer ft lenen már hoznám el,hidd el nekem
www.scooters.uw.hu nézétek meg az " aktuális listát" ott van bal oldal elő jön egy csomó motor nézzétek meg közülük a VOR nevüt ott vannak az elején figyeljétek az árat meg az évjáratot jó az ár szép a motor csak nincs róla tapasztalatom hogy birják meg ienek
BUGIC.ez hogy csinálja
"olyat vegyél amilyet akarsz szard le más mit mond,nincs az hogy ez ajánlotta stb..."
a DE viszont megint ott van!! DE 250 2t crosst ne vegyen mert megöli
egy 30as keverékkel elég 90lityo benzinre
2tkre szerintem egy éves generál olyan 60ropi lehet de ez már nem olyan biztos állitás mitn az olaj
Még itt vagyok,csak figyelgetek,meg olvasgatok.
Nyomassátok,én csak hobbizom nem nyomatom halálosan komojan.
haveromnak van egy eladó 125 exc ktm je. 2005 , rendszámos, ami neked megint jo a jogsid miatt, és kurvára rendben van. 950 ért hirdei aszem.
kicsir gondolkodj el, zoozee nak is 250 es a cr je, és azértő motorozik egy pár éve, mégis elvan vele.
én is motorozok már egy pár éve, volt egy 70 lovas 610 esem. végig probltam a ktm palettát., a 250 exc ami 2T az is bőven elég lenne motozni nekem.
akkor neked egy 125-ös enduro is
2tét 4tét 250-est 125-öst amit csak tudsz!!!
600EZER azért az isteni kis ktm-ért,nézz már szét egy apros oldalon aztán nem fogsz ilyeneket irni!! ha 600ezer ft lenen már hoznám el,hidd el nekem
"olyat vegyél amilyet akarsz szard le más mit mond,nincs az hogy ez ajánlotta stb..."
a DE viszont megint ott van!! DE 250 2t crosst ne vegyen mert megöli