na most...nem bántásból mondtam meg h lehúzzam...csak szentem annyi a reális ára és csak 94es. detto mint rx,gázos teló hátul,elől ugyan az a teló(hátsót nem tom,ott is boge van v talán wp?) brembo fékek stimmelnek...szóval kb ugyanaz idáig csak 1 wre-vel mentem nem éreztem sok különbséget...annyi h a power nem volt olyan intenzív viszont alul kicsit jobban ment
Nádardi szabolcs nak mondom nekem meg van 1 régi könyvek az idősebb Borka irta és arról ir benne hogy nagyon jó motorok a HUSQVARNÁK hogy egy csomóan azzal mentek ez olyan 1960-1980 körül irhatta
de az a gáz h most ez a mocit csak földuton kéne használni mivel cross gumi van rajta ugylátam!!és annak nemtesz jot ha uton mek!! a másik hiába van rajta rendszám a jogsi nem jogosit fel ilyen motorra..tul erös..m,eghaladja a 15le.:D akor meg minek rándszámmal nem?
Figyelj Szabolcs megint megmondom a tutit !!Jobban jársz ha azt veszel amit valóban gondolsz és akkor nem köpködhetsz másra hogy ő ajánlotta.Vegyél azt amit gondolsz én is így tettem leszartam mindenkit.Még a bátyám is kiröhögött amikor mondtam hogy 250-2t.Azt mondta azt eladom majd egy hét mulva.De nem jött be neki Elején 1,2pötyögés azt fél év mulva már erdőben téptem és ENNYI csak elszántság kell meg akarat .Tökmindegy mit veszel de tényleg csak endurót mert a cross az nem kezdőmotor ezt tapasztalatból mondom.Ja és kössz xlzx a Polgárdi boltot majd megkukkantom!
a Szabolcs Husqvarnája meg érné 350ért sztem 1996-os cross enduró erős motorral rendszámos forgalomis forditott teleszkóp gázos központi szal ugratni is lehet vele jah és BREMBO fékeke
az a baj h beszéltem az egyik ismerösömmel...AKI NÁLLAM SOKKAL JOBBAN VÁGJA A DOLGOKAT!!:D crossozik IS... és én azt HALOTTAM h a ktm,husaberg,husqvarna 2000utántol kezdtek el igazán jo motort gyártani!! lehet roszul halottam!!
eladó:
FOX cross kesztyű 8000 FT
OAKLEY cross szemüveg egy sötétitett és egy párásodás mentes lencsével meg az eredeti OAKLEY tartó szütyővel 20ezerér vettem de 10 ezerér adom
AXO gyerek cross mez 3000 FT
M-CAX cross szemüveg 4000FT
UFO páncél 8000 FT
telefonban eggyeztetés a méretről
érd: 06 70 7747 389
ja képet tok e-mailben küldeni ha valakinek kell
FOX cross kesztyű 8000 FT
OAKLEY cross szemüveg egy sötétitett és egy párásodás mentes lencsével meg az eredeti OAKLEY tartó szütyővel 20ezerér vettem de 10 ezerér adom
AXO gyerek cross mez 3000 FT
M-CAX cross szemüveg 4000FT
UFO páncél 8000 FT
telefonban eggyeztetés a méretről
érd: 06 70 7747 389
ja képet tok e-mailben küldeni ha valakinek kell