Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hy!!
lenne egy kérdésem, egy kicsit off de hátha tudjátok fontos lenne!! a mocimat fel akarom matricázni, és az a probléma hogy egy két helyen a műanyag idomban kb.:1-1.5 miliméteres karcok vannak, és hogy milyen csiszolópapírral szedjem ki ezeket????(bocs a kérdésért de nincs fényező a közelben )
Pozsonyi Zoltán
de még olyan lágy nyaka van...rég készült a kép?
Nekem meg ő az egyik edzőm.

Nem seniorba nyomja
sportmotor.hu/motoros_kepek/mo...
ez az egyik edzőm
senior ba küldi
Aham kösz. Szerintem is azzal az alján kell még valamit csinálni megyek azt szenvedek vele tovább Már hároman nézzük majdcsak lessz valami.. Ha nem akkor holnap viszem haveromhoz az már szétszedett egy párat.. CSáó.
vhogy ki kell csavarni...én is szenvedtem a riejunál és nem tudtam szétszedni,csak az 1ik szárat ami el volt nyíródva az alján a csavar,azt kell asszem kitekerni,hogy ki tudd húzni,a tetején a csavar pedig az olajtöltésre szolgál.asszem
S.O.S Fordított showa teló, ki akarom cserélni a szimeringet.. már szinte teljesen szétszedtem de nemtudom széthúzni.. az alsó rész ami belemegy a felsőbe annak az alján is van egy csavar még azt sem tudom levenni nem mintha lekellene Tud mondani vlaki valamit hogy jön ez szét.. tudom ezt így nem naon lehet elmondani..na mind1 azért megkérdeztem.
dagiiiiiiiiiii
élsz még??
hány lityos a tankja a klx ednek?
pitbike nekem is kell
Na mivan spy14 nagyképü lettél mert van motorod?Már nemis beszélsz az emberel.Tudja valaki az MSN cimét spy14-nek?
kero88

nekem is votl pit bike m nagyon állat nagyon pöpec geci nagy hang jo nypomaték és erő 1-2-3 ban kiáll kerékre is 90-100 a végseb hosszu élettartam
geci jó egy ilyen pit bike veszek is majd egyet a "fiamnak"

amugy üdv all!
Csodálatos! Különösen a csuklómozgása
van ott egy motor is a videón ! láttad??
akkor úgy mondom hogy nem halok meg hogy nem vág hanyatt,még 1ben sem annyira,habár ezt nem szeretem benne,mert jó lenne ha vágna,de így legalább túlélem...majd a 160assal
na ugye
bár ezzel is megtucc halni.....
akár babettával is.....
averom papája babettáázott,20 al ugy esett el,hogy majdnem lebénult teljesen
hát ezzel legalább nem halok meg,és nem is költök rá 2 havonta 90 ezreket
jo,hogy maradtal az aprilianal,mi?
és ezt vettem volna meg...szép is lett volna,gatyám már nem nagyon lenne
mx77,akkor te eladtad a mocid?
na mivan emberek,nagyon kuss van