Angliaban az uj motorok ugyanannyiba vannak, hasznaltan kicsit olcsobbak, de nem hiszem, hogy erdemes lenne hazavinni inenn.
Viszont nincs olyan lehuzas, mint otthon, hogy 1 "94, "95-os fos DR250-ert elkernek 500 kilot
Ami foleg komolyabb az autopiac, olyan gyakori a masareti, aston martin,lexus, porsche, meg ferrari, mint otthon az audi. De hat engem ez nem erint, mivel en motorra gyujtok
ismeős körben van berg, én a ktm ben melozok, ugyhogy tapasztalat az ...
a 650 es berg most jelenleg áll, ugyanis az automata dekompreszor önnáló életre kelt, és a szelepfedélen keresztül távozott az éterbe.
a ktm talán egy kicsit kiforrottab verzió.
de hogy mindenki megtapasztalja, oktober 14-én azsem a lacházai supermoto pályán, husaberg supermoto tesztnap, és okt. 15-én a tökölni reptéren, meg ktm off road tesztnap.
Hat en tuti Berg-et vennek, miota a KTM gyartja meg jobb, mint elotte, oninditoja nem rosszalkodik mar, kisebb hibait kijavitottak es siman van alkatresz varakozas nelkul. Annak idejen japanbol kelett rendeltem muszerfalat a kis Suzukimhoz (RMX) es szervizben a robbantott abra alapjan listat szepen osszeallitottam(mivel minden porra tort rajta, mert tul eros volt az elso fekem ), majd 3 het mulva megjott es egy csavar hianyzott, ujabb 2 het utanajaras az osszes boltban csak neztek. Szoval alktresz tenyleg fontos ha kell valami faszom varjon 3 hetet nyaron Ha a sogorok osszerakjak az ossze van rakva! Kulonben a Huski tok jol nez ki.
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
laci
sztem angolra hondolt
értem!
azért köszi
Viszont nincs olyan lehuzas, mint otthon, hogy 1 "94, "95-os fos DR250-ert elkernek 500 kilot
Ami foleg komolyabb az autopiac, olyan gyakori a masareti, aston martin,lexus, porsche, meg ferrari, mint otthon az audi. De hat engem ez nem erint, mivel en motorra gyujtok
angliában olcsobbak a mocik? mármint az ijen off road (sm, enduro, corss, esetleg quad)....
vagy keverlek vkivel?
a 650 es berg most jelenleg áll, ugyanis az automata dekompreszor önnáló életre kelt, és a szelepfedélen keresztül távozott az éterbe.
a ktm talán egy kicsit kiforrottab verzió.
de hogy mindenki megtapasztalja, oktober 14-én azsem a lacházai supermoto pályán, husaberg supermoto tesztnap, és okt. 15-én a tökölni reptéren, meg ktm off road tesztnap.
na ebbl is több oldalas szöveg lesz
js és lécci vitát mellőzzük