Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ugye
jók jók meg az árak is jók
ki van itt
ezen is a kipuiff picit fura
aloha
laci
sztem angolra hondolt

értem!
azért köszi
Angliaban az uj motorok ugyanannyiba vannak, hasznaltan kicsit olcsobbak, de nem hiszem, hogy erdemes lenne hazavinni inenn.

Viszont nincs olyan lehuzas, mint otthon, hogy 1 "94, "95-os fos DR250-ert elkernek 500 kilot

Ami foleg komolyabb az autopiac, olyan gyakori a masareti, aston martin,lexus, porsche, meg ferrari, mint otthon az audi. De hat engem ez nem erint, mivel en motorra gyujtok
tudnál vmi hasznaltmoci keresö oldalt mondani?
üdv!

angliában olcsobbak a mocik? mármint az ijen off road (sm, enduro, corss, esetleg quad)....
ejj neked nem egy drz d volt??
vagy keverlek vkivel?
Ja-ja 14-én megyek tesztelni Itt van helyben.. whehehe
ismeős körben van berg, én a ktm ben melozok, ugyhogy tapasztalat az ...
a 650 es berg most jelenleg áll, ugyanis az automata dekompreszor önnáló életre kelt, és a szelepfedélen keresztül távozott az éterbe.
a ktm talán egy kicsit kiforrottab verzió.
de hogy mindenki megtapasztalja, oktober 14-én azsem a lacházai supermoto pályán, husaberg supermoto tesztnap, és okt. 15-én a tökölni reptéren, meg ktm off road tesztnap.
téma?
légyszi linkeljetek már be nekem motoros ruha boltok webcímét! Köszi
Hat en tuti Berg-et vennek, miota a KTM gyartja meg jobb, mint elotte, oninditoja nem rosszalkodik mar, kisebb hibait kijavitottak es siman van alkatresz varakozas nelkul. Annak idejen japanbol kelett rendeltem muszerfalat a kis Suzukimhoz (RMX) es szervizben a robbantott abra alapjan listat szepen osszeallitottam(mivel minden porra tort rajta, mert tul eros volt az elso fekem ), majd 3 het mulva megjott es egy csavar hianyzott, ujabb 2 het utanajaras az osszes boltban csak neztek. Szoval alktresz tenyleg fontos ha kell valami faszom varjon 3 hetet nyaron Ha a sogorok osszerakjak az ossze van rakva! Kulonben a Huski tok jol nez ki.
sztetek husaberg vagy husqvarna?
na ebbl is több oldalas szöveg lesz
js és lécci vitát mellőzzük